Puncte nivel drone

Discuție în 'Probleme generale' creată de CapoHrx, 13 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

relax, calmează-te !
    ia-o încetișor că faci buba la sistem ! doar patru rînduri jumate de postare au fost suficiente să uiți, să te răzgîndești și să-ți contrazici singur afirmația făcută la începutul postării !? :eek:
    ce-o fi sub carcasa ta !?
    nu mai aminti de npc-uri care nu figurează în tabelul la care ai făcut tot tu trimitere, nu sprijină deloc afirmațiile tale.
    hai, pune-o jos încețisor să nu-ți dăuneze mai rău :p și hai să așteptăm precizările pe care le-a promis domnul ©ØrrØsivΞ.

ps: vrei să-l rugăm pe domnul ©ØrrØsivΞ să facă o verificare a IP-urilor relax și ***Tora_Bora*** ?

Veneficus apreciază asta.
  2. relax

relax User

Si daca la analize iese ceea ce nu vrei tu sa iasa il rugam sa-ti dea si o pauzica pentru astfel de insinuari?:p
    Stiu ca am amestecat putin formularile acolo, ca sa fie clar:
    Sunt de acord cu faptul ca acesta nu este un bug(pe asta se fondeaza discutia- tocmai asta sustin). Normal nu este sa functioneze asa.

3. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

mă îndoiesc. stilul ambelor șiruri de postări este inconfundabil. și chiar dacă faci intenționat unele greșeli de ortografie (mereu aceleași) ele sunt în distonanță evidentă cu gramatica corectă a restului postării și apoi nu poți masca tonul arogant, nevoia de a ieși în evidență cu orice chip, caracteristici care emană din ambele tipuri de postări !

le-ai amestecat acolo, le amesteci și aici !
    păi dacă zici că nu e bug, de ce te contrazici și afirmi că funcționarea de acum nu e normală ?! :eek: ți-am zis eu că faci buba !:D

CapoHrx și Veneficus apreciază asta.
  4. relax

relax User

Nu e normala gandirea din spatele acestei functionari. Te straduiesti prea mult deja... din ce in ce mai jalnic.
    Deci ramanem la ce am spus eu? Pauzica sau te razgandesti? Verificarea poate fi facuta, nu ma deranjeaza cu nimic... dar sa iasa ceva din ceea ce sustii tu.

5. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

intradevăr, mă străduiesc să te fac să pricepi că serviciile tale nu sunt chiar indispensabile și că nimeni nu riscă să se compromită susținîndu-ți măsluielile infantile !

6. relax

relax User

Oricum, nu stiu si nu ma intereseaza ce-ti dau tie de inteles postarile mele(nu explicatiile din ele), dar, din cate am observat, pe tine nu te intereseaza daca esti la subiect, daca faci trimitere la persoana sau ce mai faci tu pe aici(uite iar se instaleaza lenea...) atat timp cat ma contrazici pe mine. Nu dovedesti nimic. Adica, simte-te liber si bine sa/ca o faci.
    Si nu a fost valabil doar cu mine, a fost valabil si cu alti jucatori care postau in forum, te pui doar impotriva lor... ceea ce, daca pe tine te satisface, oricum nu ma afecteaza... nici emotional, nici profesional. Arata doar ce caracter slab ai.
    Nu ca n-ai avea puterea de a intelege, cum altii dau dovada clar ca n-o au. Tu intelegi si intr-un timp destul de scurt ajungi sa chiar stii(si crezi) ca asa este, dar(cel mai probabil) din lipsa de alta ocupatie, ce sa faci si tu.
    Nu se va compromite nimeni pentru mine sau... masluielile(pe bune?) mele... pentru ca nu ar avea de ce si pentru ca sunt inexistente.

7. mobob

mobob User

[QUOTE="WIΖΛΓΔ, post: 846691, m
    @ mobob nu e o soluție ceea ce propui tu. sunt unii jucători care nu au echipamentul necesar nici pentru nava principală darămite lasere și scuturi pentru a pune pe dronele phoenixului.[/QUOTE]

hmmm....
    ai si tu dreptate...daca nu esti full lf4 la 16 nu poti face streuneri si lordachii in x2....

si totusi, cite scuturi si lasere iti trebuie sa crapi o lordachie dintr-o salva?

8. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

nu e complicat, la valoarea nominală (ceea ce nu prea se întîmplă pe hărți) a daunelor produse cu x1 ai nevoie de vreo 26 de lf3 ca să dobori lordakia cu o singură salvă iar dacă ne adîncim în calcule o să rămînem uimiți: cele 26 de lasere nu încap pe opt iriși și nici măcar zece drone nu sunt suficiente pentru ca un phoenix nedezvoltat să poată doborî o lordakia cu o singură salvă.
    unii uită mult prea repede cum era viața de ”copil mic” pe do dar în schimb sunt foarte creduli cînd aud basme despre bug-uri apărute aleatoriu.

Veneficus și CapoHrx apreciază asta.
  9. mobob

mobob User

ceea ce ai omis din calculul tau sint plt 2026....adauga-le si pe ele,si ai sa vezi ca nu iti trebuie 12 drone.

10. Veneficus

Veneficus User

calculul/intrebarea era a ta nu al lui WIΖΛΓΔ prin urmare omiterea e a ta nu a lui...

11. mobob

mobob User

mda,aici ai dreptate.omisiunea a fost a mea,dar am considerat oarecum de la sine inteles ca rachetele sint un adjuvant pe care toata lumea il foloseste.