Puncte nivel drone

Discuție în 'Probleme generale' creată de CapoHrx, 13 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. CapoHrx

CapoHrx User

Sunt din nou probleme cu repararea dronelor. Dupa ce am distrus aprox. 100 de Ice Meteorizi dronele mele sunt la acelasi nivel 5.5 cu cpu reparare drone instalate pe ambele config. Va rog sa remediati problema.
    EG4

Veneficus apreciază asta.
  2. Ai facut singur cei 100 de Ice?...sau mai erau play-eri....
    Incerca sa faci si alte npc-uri si vezi daca cresc punctele la drone;)

3. QUALYQULA

QUALYQULA User

Da ce este asa greu de crezut si eu am batut 5 ore la ice si cubi si abia au crescut de la 5.4 la 6 foarte greu dar au crescut .

4. relax

relax User

Nu e nimic greu de crezut, dar in cazul in care...
    ...si nu ai fost primul care sa traga in ice, nu ti se contorizau punctele pentru drone. De aceea au crescut greu, pentru ca din cei "x" ice distrusi numay "y" au fost tintiti prima data de tine.
    In cazul in care i-ai facut singur(si pe ice si pe cubi) atunci se prea poate sa fie o problema, dar sigur nu vechea problema... deoarece, din cate spui, au crescut, nu au ramas la acelasi nivel.

5. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

oricum, creșterea nivelului dronelor a fost ”stricată” odată cu apariția menționatul bug. dronele cresc acum foarte greu dacă nava cu care distrugi npc-uri este alta decît leonov și sunt convins că și voi puteți confirma acest lucru. eu personal am distrus trei ore boși kristallon în 1-7 iar dronele au crescut abia o zecime de nivel, drept urmare putem concluziona că avem din nou de a face cu ajustarea unei funcții a jocului spre beneficiul bp și în defavoarea utilizatorilor.

6. relax

relax User

Nu stiu sa precizez cat de greu, dar mereu nivelul dronelor a crescut mai usor pe o nava mai "mica" decat pe una mai mare. Spre exemplu, vom avea nevoie de cateva zeci de cubikoni distrusi pe goliath pentru a ajunge de la nivel 5 la 6 si de unul singur distrus pe phoenix pentru a ajunge de la nivel 5 la 6.
    Eu unul nu am observat vreo diferenta la cresterea dronelor in nivel.

7. CapoHrx

CapoHrx User

Domnule True5.1 , la postarea mea nu aveti o replica gen ''interventie corecta'' a lui relax? Sau ''da, am dat mai departe'' sau orice altceva!? Cititi forumul doar pe sarite, sau doar ce scrie relax e valabil?

Veneficus și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  8. În urma testelor efectuate în cursul acestei dimineţi, utilizând o navă Goliath şi distrugând Kristalloni, am primit 18 puncte de reparare pt. fiecare Kristallon distrus, adică întocmai câte trebuia să primesc.

Se pare că "buba" apare atunci când se distrug NPC-urile superioare. În cazul distrugerii unui Boss Kristallon am primit 10 puncte de reparare.

Se prea poate ca şi în cazul Ice Meteoroid, să nu se primească punctele de reparare adecvate distrugerii acestui tip de NPC.

Doar dvs. puteţi concluziona în aşa hal. Avem o nouă problemă, ce va fi raportată ca atare!

Dacă avea un răspuns, cu siguranţă colegul meu v-ar fi răspuns. Faptul că nu aţi primit un răspuns în secunda 2 nu înseamnă că aţi fost sărit.

Aveţi răspunsul mai sus.

Modificat ultima dată: 14 Oct 2016
  9. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

polemizarea pe această temă ar fi inutilă așa că mă rezum la a vă ruga să ajutați comunitatea cu publicarea unui tabel care să ne arate tuturor numărul de puncte de reparare primite de la fiecare npc în funcție de nava cu care este distrus. în felul ăsta pînă și domnul relax va fi ferit de a mai posta bazaconii pe forum iar echipa nu va mai fi nevoită să-l protejeze de postările mele răutăcioase ! :)

CapoHrx, crod, Vladut și alți 2 apreciază asta.
  10. relax

relax User

Poftim.
    Pentru bossi/uberi/pirati/alte npc-uri specifice evenimentelor punctele care trebuiesc primite sunt fix 10(si pentru domnul ©ØrrØsivΞ).
    Nu stiu de ce nu este trecut cubikonul in tabel, dar din cate stiu eu ar trebui sa dea 45 de puncte(pe goli- se poate testa foarte usor, caz in care ma insel si imi asum posibilitatea).
    Data viitoare poate te abtii de la comentarii de genul, in cazul in care nu ai cunostinte minime despre joc. Succes!

Modificat ultima dată: 14 Oct 2016
    ***Tora_Bora*** apreciază asta.
  11. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

mergi tu frumușel înapoi la școală și dă-ți silința să înveți a ceti și a pricepe un text tipărit !
    chiar dacă luăm de bună informația din forumul de limbă engleză, se poate deduce din acel tabel că pentru distrugerea unui :
    ”Kristallon (BK)” dronele unui goliat primesc 18 puncte!
    acum, după părerea mea acest tabel are unele carențe căci despre boși, uberi și npc-uri speciale nu face vorbire deloc.
    deci de unde ai tu informația ”Pentru bossi/uberi/pirati/alte npc-uri specifice evenimentelor punctele care trebuiesc primite sunt fix 10” ?
    dacă vrei să susții că acea paranteză ”(BK)” face trimitere la ”bosskristallon” și deci te îndreptățește să consideri că numărul de puncte primit de drone este identic în ambele cazuri (kristallon și bosskristallon) te întreb din nou: unde vezi tu ”fix 10” !? :eek:

CapoHrx și Veneficus apreciază asta.
  12. relax

relax User

BK= Big Klin/Kriss; LK= Little Klin/Kriss; prescurtari folosite de foarte multi jucatori care se bazeaza pe limba engleza in acest joc. Deci nu este vorba despre niciun boss.
    Informatia....
    ...o am de la acelasi moderator englez care a postat si tabelul. Nu am pus si link-ul de la acea postare pentru ca nu era o trimitere stricta catre tabel, dar nici nu am uitat sa mentionez. Iar de aceasta valoare pe care eu am pomenit-o te va asigura si domnul ©ØrrØsivΞ de indata ce va primi raspunsul de la tehnic potrivit pentru raportul lui: ca nu este nimic in neregula cu acordarea punctelor de experienta catre drone.
    Degeaba te straduiesti sa ma contrazici, dar prin asta se arata si caracterul tau, din moment ce eu am venit cu toate dovezile de care aveai nevoie.
    Asteapta, si ca si tine astept si eu, confirmaera unui moderator asupra celor discutate aici.

13. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

”toate dovezile” ?! :eek:
    care sunt alea ? un tabel care nu pomenește deloc despre npc-urile aflate în discuție? ori poate vrei să consider ”dovadă” cuvîntul tău, cuvîntul unui leneș (cum singur te definești) care a căzut în autoadmirație narcisistă ?
    o fi așa cum spui tu, acum și datorită bug-ului, însă o logică cinstită și corectă refuză să admită că un npc superior (boss, uber) a fost proiectat să ofere o recompensă (punctele aflate în discuție) mai mică decît npc-ul de bază.

14. relax

relax User

Nu zau? Ti-am spus sa astepti. Confirmarea va veni, indiferent ca o mai dai tu la intors acum sau nu. Informatiile la care fac referire sunt vechi... atunci cand nu pomeneai tu de vreun "bug". Sau doar acum te-ai obosit sa urmaresti cate puncte iti ofera un boss? In urma cu ceva timp nu te interesa sau nu erai in stare sa-l distrugi?
    Poti sa bati din gura pana te doare. Niciodata nu voi fi eu ala lenes din moment ce tu nu esti in stare sa cauti sau sa intrebi suport-ul cate puncte trebuie sa-ti acorde fiecare npc. Jalnic.

15. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

serios baroane narcis ? ia remember :
    șmechere, mă interesează acum aceste informații pentru că anomaliile au apărut acum, în urma unor modificări (bug-uri) făcute pe servere în ultima perioadă și care anomalii îmi afectează jocul, și nu doar pe al meu, ducînd la un consum mai mare de resurse.

ps: lasă-ți lenea să te domine și nu te mai osteni să postezi în această temă, te cunoaștem și știm cît îți e de greu să te menții în centrul atenției. :D

Veneficus și crod apreciază asta.
  16. relax

relax User

Nu mi se pare, imi oferi toata atentia de care "am" nevoie.
    Eu ti-am pus o intrebare logica, acum 3 ani(de cand exista tabelul si informatia referitoare la cele 10 puncte primite de la toate celelalte tipuri de npc-uri - deci a fost testat si atunci, pentru ca cineva a avut curiozitatea) nu te interesa cate puncte primesc dronele tale? Pentru ca si acum primesc la fel de multe, si nu vad unde este diferenta. Consum mai mare de resurse? tu ai spus ca ai distrus doar bossi. Probabil acum ceva timp distrugeai pe langa bossi si npc-urile normale, de acolo adunandu-se mai multe puncte si intr-un timp mai scurt.
    Din cate ai spus...
    ...si acum ca si inainte, cu nava leonov(ca si cu orice nava sub clasa goliath) dronele cresc foarte repede in nivel. Daca ar fi existat un bug atunci nu ar fi fost afectata si viteza de crestere pentru aceasta nava?
    In cazul in care ne referim doar la drone(si lasam deoparte ce s-a tot intamplat cu abilitatile navelor, anomalii aparute dupa warp etc.), logica mea nu-mi permite sa cred ca de 3 ani, de cand s-a "descoperit" ca bossul iti da 10 puncte si exista acele tabele(probabil mai vechi, de altfel, dar postate oficial in forum), ala e tot un bug.

17. mobob

mobob User

::))
    leonov ca leonov....
    da ia luati voi frumusel un phoenix in hartile mici,la npc-uri marunte (de facut zob dintr-o salva)...si sa vedeti atunci cit de repede cresc dronele...practic,cit timp beti o cafea problema e rezolvata....
    apoi,cu ele la maxim,va luati voi frumusel si de uberi si de bosi,cu ce nava considerati optima...

18. relax

relax User

Corect, asta am exemplificat in primul post... am avea nevoie de cativa cubikoni pe goliath dar numai de unul singur pe phoenix(care nu e greu de facut cu ajutor din partea unui coleg de clan/prieten etc.). Si asa functiona si inainte de aparitia a zeci/sute de buguri existente la momentul actual.
    Tu observi vreo diferenta?
    Si cel mai bun sfat de urmat.

19. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

tot ce ai postat este inutil, te ajută doar pe tine la incrementarea numărului postărilor tale iar pe noi ne lămurește cît de gravă este maladia ta.
    îi tot dai înainte cu tabelul care nu face nici o referire la tipurile de npc-uri luate în discuție de inițiatorul temei și de ceilalți participanți, repeți ideea că punctele primite acum sunt la același nivel cu cele de acum trei ani (fără nici o dovadă în acest sens) și de ar fi așa, mie și celorlalți utilizatori ni se pare o situație aberantă și lipsită de logică tu însă pari de acord și chiar te bucuri că ai ocazia să mai apari pe forum cu niscaiva postări noi, ba chiar l-ai scos de la naftalină și pe ***Tora_Bora*** pentru a-ți da o apreciere, bravo! însă despre leneșul (dovedit) relax nici un cuvințel ? nu-i frumos baroane !:p

cît despre:
    nu, nu este nevoie ca și celelalte nave să fie afectate de ”bug”, e suficient goliatul !
    consumul mare de resurse se face pe goliat, marea majoritate a jucătorilor folosesc nava goliat, și aproape toți jucătorii fac porțile cu un goliat.

@ mobob nu e o soluție ceea ce propui tu. sunt unii jucători care nu au echipamentul necesar nici pentru nava principală darămite lasere și scuturi pentru a pune pe dronele phoenixului.

Modificat ultima dată: 15 Oct 2016
  20. relax

relax User

Care ceilalti?
    Pot garanta pentru alte npc-uri decat boss si uber(pirati/npc-uri care apar in timpul evenimentelor - deci si ice meteoroid) ca iti dadeau 10 puncte si acum 3 ani, asa cum iti dau si azi, prin teste. Ca daca nu as fi incercat, nu as mai fi vorbit.
    Adica, tie ti se pare logic sa primesti 10 puncte de la un interceptor si tot 10 si de la barracuda/saboteur/anihilator? Pentru ca asa se intampla, si cam intra in situatia boss/uber-npc normal.
    De ce se intampla si care e logica sau cine a venit cu logica asta chiar ti se pare ca ma priveste pe mine? Si nu, nu o sustin... clar ca nu este normal sa primesti mai putine(daca nu in numar egal) puncte pentru un boss kristallon decat pentru un kristallon. Eu am spus doar cum stau lucrurile, nu sunt in masura sa verific/modific ce se asunde in spatele programului care face sa se intample asta.
    Nu am nicio legatura cu respectivul, deci nu inteleg trimiterea catre acea apreciere. Nu e dreptul lui?