Pt. antunci când ne credem filosofi...

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de **eagle1**, 1 Apr 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. **eagle1**

**eagle1** User

Domnule ©ØrrØsivΞ , as fi curios si eu ca probabil si alti jucatori cat de ordinar este acest cont de joc al dumneavoastra ...;)
    Intrebarea care se pune este simpla : pentru ce mai trebuie sa detineti suplimentar un cont de joc din moment ce aveti un cont de admin cu care puteti juca ?

Daca faceti referire cu ghilimele de rigoare ,dupa parerea mea , fara un pic de ajutor ... si aici va las imaginatia libera ... nici-o data .
    Daca faceti referire fara ghilimele , atunci aveti dreptate :ppozitia in joc , va permite sa faceti alegerea dupa cum doriti .;)

De ce nu ne impartasiti putin din indemanarea dumneavostra ? YT inca functioneaza :D . Dar as prefera ca filmarile sa fie facute la viteza normala ... asta ca sa putem sa va admiram mai bine maiestria ;)

2. Ordinar, ca oricare alt cont de joc dezvoltat prin joc efectiv.

La întrebarea ”pentru ce mai trebuie sa detineti suplimentar un cont de joc din moment ce aveti un cont de admin”, deși nu mă identific, am să vă răspund cu o altă întrebare: ”pentru ce mai trebuie să dețină un polițist un autoturism personal din moment ce are ...mașină de poliție?” :rolleyes:

După părerea dvs., nu poate exista cineva mai iscusit în joc decât dvs. sau cunoscuții dvs. și, culmea, să fie și de aceeași naționalitate ca dvs., altfel decât ”fara un pic de ajutor”? ...sunteți deplorabil iar imaginația dvs., limitată!

Poziția”, ”alegerea” .... pure halucinații! Doar nu vă imaginați că am vreo obligație să mă justific dvs. cum anume își desfășoară activitatea un admin / membru al echipei de moderare.

Las vanitatea pe seama celor dornici de așa ceva! Din intervenția mea, citată de dvs., ați priceput mai puțin decât și cele mai slabe așteptări, subiectul fiind cu totul altul, nicidecum iscusința mea în joc.

3. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

să extrag eu starea vanităţii dumneavoastră domnule administrator din fraza: Posibil să fac (sau nu) legea pe server-ul unde joc ?

*^*NEMESIS*^*RO*^*!, Tibles, SELF și alți 2 apreciază asta.
  4. SELF

SELF User

Ar fi un vis pentru el sa faca legea pe server-ul pe care joaca,cu tot ca il ajuta portalul low:oops::oops: nu este chiar asa usor.presupunand ca nu foloseste nimica chiar are desteritate;);) dar tinand cont ca nu e singurul admin cu care jucam impreuna pe server-ul......"dublu sau nimic" sunt alti care presupunand din nou ca nu folosesc nimica au desteritate mai buna ca el;);)doar sunt de acolo:rolleyes::rolleyes: "Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.""nu te teme de dusmanii care te ataca.Teme-te de prietenii care te lingusesc.":cool:

Modificat ultima dată: 2 Apr 2018
    stell, Veneficus, BROSCOIUL și alți 2 apreciază asta.
  5. Fiind curios cum poate fi interpretat acel "posibil ... sau nu", altfel decât în strictul sens dat de construcţia lexicală şi contextul din care aţi extras propoziţia, aproape că mă tenta să vă cer să o faceţi. :rolleyes:

...subliniez "context", pt. că şi în intervenţia mea de mai sus fac precizarea cum că "subiectul discuţiei nu era (sau este), iscusinţa mea în joc" şi sunt ferm convins că nu am făcut vreodată o astfel de referire în vreun mediu oficial de comunicare BP - utilizatori.

În rest, intervenţia dvs. este doar aceea a unui simplu "agitator" al apei dintr-un pahar cu scopul de a obţine o furtună, doar pe motiv de opoziţie.

Rezultatul, bineînţeles că nu se lasă aşteptat:

...mai ales în cazul subiecţilor bază de selecţie pt. cei care organizează jocuri de tip "Caritas"! ;)

Posibil să jucăm pe acelaşi server. La fel de posibil este şi faptul să nu jucăm pe acelaşi server.

Nu am nici cea mai mică obligaţie şi cu atât mai mult niciun interes, să vă infirm sau să vă confirm ceea ce doar puteţi bănui.

Chiar dacă v-aş zice că vă înşelaţi, atât în cazul meu cât şi în cazul celui despre care scrieţi că "nu e singurul admin cu care jucam impreuna", va trebui să ne credeţi pe cuvânt! :rolleyes:

Răspunzând "curiozităţii" iniţiatorului temei şi, cum scopul existenţei forumului nu este acela al analizei iscusinţei unuia sau altuia în joc, cu atât mai puţin a membrilor echipei de moderare / administrare...

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.