Feedback Provocarea lui Plutus - tema de discuții

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Althea, 21 Mar 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. 23 min ?
  Esti suspect .
   
  WIΖΛΓΔ și BROSCOIUL apreciază asta.
 2. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  eu am facut portalul in 3 min, nici macar nu am intrat in nava si am primi recompensa :))
   
  Tibles, WIΖΛΓΔ, SELF şi o altă persoană apreciază asta.
 3. Nu știu cum de bp are tupeu să numească ''event'' mizeria asta de hartă. Mizeria asta nu se poate numi event, și termenul ''mizerie'' este prea frumos spus. Consumi muniție ca prostu' și nu iei nimic în schimb, plus că nu poți face nimic din cauza npc-ului Warhead care apare fără să-l vezi și mori instant, cum am tot pățit când omoram balizele sau când activam scuturile sau chiar când trăgeam pe Plutus. E foarte frumos atunci când ești în marginea hărții să te repari înainte să începi să tragi la ultima baliză ca să nu mori și apare un Warhead din senin, fără să-l vezi, fără să fii lângă baliză (nu mai zic de tras pe ea), după ce l-ai omorât pe ultimul de la baliza precedentă, fără să apară nimic pe mini-hartă și bum, 500k dmg instant și ai murit...sau la fel când te bați cu Plutus, tragi în el de la distanță și mori instant, fără să fie vreun Warhead lângă tine și fără să tragă Plutus în tine. Abia aștept să se închidă DO la fel cum s-a întâmplat și cu BSGO, și așa e un joc mort și event-urile sunt din ce în ce mai proaste și nu se mai pot numi event-uri.
   
 4. crpavel

  crpavel User

  Desi TOTI JUCATORII afirma si sustin cu date ca este CEL MAI PROST EVENT desfasurat de BP , pana acum n-am vazut nici un raspuns sau o reactie a ECHIPEI DE COMUNICARE insarcinata cu feedback-ul jucatorilor... se pare ca FEEDBACK-UL JUCATORILOR (adica parerea noastra) vis a vis de acest EVENT DEZASTRUOS, NU INTERESEAZA PE ABSOLUT NIMENI de la BP!!!!
   
 5. crpavel

  crpavel User

  Nu este "suspect"... a folosit CC cu seprom... si eu am terminat-o in 26 de minute cu cc-c, seprom si multe tech-uri folosite
   
  styv86 apreciază asta.
 6. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  dela Admini nu ai sa vezi prea multe pt. ca au si ei mainiile legate si DO-ul este alta mancare de peste :(
   
  Supreem*RO și Tibles apreciază asta.
 7. morfaila

  morfaila User

  dece nu arata slasamentu la event?
   
 8. .Talibanu.

  .Talibanu. User

  probabil sa nu te descurajezi?
   
  Supreem*RO, kk12, Veneficus și alți 2 apreciază asta.
 9. eventul este creat ptr distragerea atentiei jucatorilor de la problema reala a jocului, aceea a bot userilor.nici-o misiune de event?ptr ce mai este acea sectiune ,,MISIUNI DE EVENT''?jocul s=a impartit in 2 categ:platitori, si boti, adica, tot platitori, restul, nu mai conteaza.relatia jucator-staff s-a pierdut de mult,urmeaza despatirea
   
  Supreem*RO și Veneficus apreciază asta.
 10. Emy

  Emy User

  depinde de stare ta,eu chiar am vazut,daca ai CC-uri,munitia aia de fotbal ai sansa sa o termini sub 15 min,in rest eu ma invart intre 16-20 de min.. dar da in schimb multe pct ..
   
 11. styv86

  styv86 User

  Acum la shop o bagat munitia CC-D cu dedicatie speciala pentru navele care au stat pe program la facut NPC-uri , la cules de cutiute non-stop ! Acum sa vezi ca tot ei vor face multe puncte , tot ei vor primii recompensele de pe locurile de sus si tot ei sunt mereu avantajati de DO . :mad: Noi astia care ne place jocul sa-l jucam cinstit trebuie mereu sa dam cu cardul sau cu paysafe sa obtinem si noi niste resurse pe nava ! Felicitari DO inca o data aratati cum suntem tratati fata de cei cu programe :mad:
   
 12. Astia care va laudati ca o faceti in 16-20-23 min. postati filmuletul cum a facut Bismut .
  La el se vede clar cum da cu 230 k. Voi ce dmg aveti sa fac o comparatie .
   
 13. Emy

  Emy User

  Sunt full (doar ca nu am uridiumul si munitia care o are Bismut ) iar pt video-uri inca nu stiu sa fac ,edit etc. oricum o sa o fac mai repede, pt ca pot cumpara CC:)
   
 14. Si cu cit k o pui ?
   
 15. styv86

  styv86 User

  Vezi ca exista munitia CC-D si unii au obtinut munitia de la fostul event cu campionatul de footbal si o mai fost obtinuta acum recent la aventul cu baliza de pe x5 si aceasta munitie cu seprom si full dmg pe drone rupi npc-ul in doua ( nu ai ce face ca dispare din doua focuri ) Este posibil sa termini si in 20 de min daca te misti repede si folosesti CC-D , transfer de energie si infectie pe nava !
   
 16. Ce te faci cind e harta plina de mine ?
   
 17. styv86

  styv86 User

  Pai zbori din baliza in baliza si cu atentie te feresti si nu intrii ca racheta prin minele de dmg ! Si cu atentie la harta mini ca rachetele cele mici se misca mai repede ca cele mari cu dmg de 500k daune , asta se observa pe harta mini cand vin si poti sa fii pregatit sa tintesti racheta inainte sa fie langa tine si imediat zbori la urmatoarea baliza si tot asa . Nu e greu , e vorba doar de atentie !
   
 18. indata c se incarca pe yt atasez adresa si aici sa vezi,20,59 min,si asta pe config slow speed
   
 19. Cum pot inregistra? da-mi un nume de program, un link ceva... cand sunt in grup in BL-1 , dmg-ul CC-Franta atinge 450k si posibil mai mult, chiar n-am stat sa vad valorile minime/maxime... azi am folosit mai putin CC, ca deh este pe sfarsite, dar tot am terminat portalul in 28-29 min, dar cu multe tech-uri folosite si 3-4 min pierdute din cauza lagg-ului !!!
   
 20. cu clasa CC am ajuns la 800k in grup full dmg
  daca ai windows 10 are integrat progr de inregistrare,eu am luat un helios 500 de la predator si am tot ce trebuie pe el ,si fara lag
   

Distribuie pagina asta