Feedback Provocarea lui Plutus - tema de discuții

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Althea, 21 Mar 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit

  Salutare piloți,

  În acestă temă așteptăm feedback-ul vostru cu privire la eventul ''Provocarea lui Plutus''.

  FAQ-ul poate fi găsit >>aici<<.

  Mulțumim!
  Echipa vostră Darkorbit
   
 2. Emy

  Emy User

  Am terminat aceasta poarta, unde pot sa vad in cat timp am terminat-o?Pozitie ?
   
 3. Cea mai mare porcarie. Aspirator de munitie
   
  Supreem*RO și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 4. a terminat cineva poarta ca nici nu pot face turetele alea...:))
  un event doar pentru ei...
   
 5. gresit, event cu dedicatie, ptr cei cu milioane de lasere upgradate cu seprom, ilegal, bp incearca astfel sa-i faca sa scape de ele, in loc sa-si respecte propriul CCG, referitor la buguri si cei care se folosesc de ele,prin banarea contului.sa nu mai vorbim de cei cu milioane de x4, obtinute inainte de remedierea colectarii de munitie x4 din harta secreta ,accesata de asemenea cu ajutorul unui prg facut special ptr asta,saltul in harta secreta.deci, traim in romania si asta spune totul.las ca merge si asa.
   
  Supreem*RO, WIΖΛΓΔ, ĄMŮИ-ŖĄ și alți 3 apreciază asta.
 6. Bismut

  Bismut User

 7. SELF

  SELF User

  Fara nici o suparare pentru cei ce au reusit sa faca poarta in 60minute fara un ajutor ilegal _Respect_,dar in mare parte e pentru cei ce isi dubleaza fortele:rolleyes::rolleyes::rolleyes:,ce stiu ca eventurile au fost si sunt pentru ei.:confused::confused:
   
  BROSCOIUL, Supreem*RO, WIΖΛΓΔ și alți 3 apreciază asta.
 8. =ΞDDY*=

  =ΞDDY*= User

  Salut. cu cyborg full lf4, doar munitie x1(dmg aprox. 19 000) am facut portalul pana la partea finala in 2 h si ceva, iar la partea finala turetele le-am facut in 1 ora si ceva, cu x1 si abilitatea.La generatoare am crapat de 2 ori, si ca atare m-am lipsit. Portalul e doar pentru jucatorii cu f. mult x4, amplifuri,etc., ...Deci nu e pentru orice jucator DO. Multumesc.
   
  WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 9. cu promeriu si x4 in 50 min am facut poarta,adevarat am murit la turete 1 data si la balize o data. dar se poate face ,nu e imposibil
   
 10. _basty13_

  _basty13_ User

  eu unul nu am putut cu seprom 20 % dmg 13 prometheus si 26 paritydrill cu x4 si toate 5 vietila turele am murit (dmg mai mare de 97 000 nu am avut)
   
 11. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  în mitologia greacă plutus era considerat zeul bogăţiei, legenda şi numele lui au dat naştere termenului plutocraţie care, conform dex-ului, este numele dat unui regim politic, unei forme de guvernare în care legile şi regulile sunt făcute de către cei foarte bogaţi în avantajul lor şi în detrimentul celor mulţi care muncesc consumîndu-şi energia şi resursele fără a primi aproape nimic în schimb.
   
  -*AIRFORCE*-, CapoHrx, Hideous_Hog și alți 12 apreciază asta.
 12. Salut , cum ati facut generatoarele care-i procedeul ca nu stiu , mai am o viata au 4 secunde ce fac ca nu le pot atinge pe toate 8 asa rapid sau cum trebuie facut ?
   
 13. Ah , gata ma-m prins dar tarziu am murit la al 3-lea generator asta e mai e si maine o zii .
   
 14. styv86

  styv86 User

  Unde se poate vizualiza cine o terminat cel mai repede portalul Plutus ? La clasament event totul e pustiu :)
   
 15. SELF

  SELF User

  Orice e posibil,nu am spus ca e imposibil si am spus _Respect_ pentru cei ce o fac in 60min fara auto...,eu am murit o singura data si nu imi lipsesteste nici un amplificator,am tras cu x4,rsb si seprom pe lasere...nu am reusit in 60min.
   
  Veneficus și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 16. azi in 23 min am terminat-o.mult mai bn
  si mai multe pcte .
   
 17. .Talibanu.

  .Talibanu. User

  Romeo, la ce sunt bune punctele obtinute?
   
  Veneficus și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 18. omul.negru

  omul.negru User

  porcarie de event :(
   
  Supreem*RO și Veneficus apreciază asta.
 19. Supreem*RO

  Supreem*RO User

  Ai mare dreptate in tot ce spui!!!.... cand credeam ca BP nu poate inventa un event mai prost decat cel cu npc-ul zburator de pe 4-4 iata ca ma/ne uimeste si inventeaza unul si mai prost , cu aceleeasi tehnici Skinner-iene de recompensa aleatorie... eeu sunt ufe si cred ca l-am terminat in jurul a 30 de min dar cu multa munitie CC si vreo 60 mii trageri cu seprom pt care ma doare sufletul:))...au inceput sa copieze modele de recompensa de la alte jocuri, jocul a devenit mai complicat dar nu mai complex, plus ca este un rai al trisorilor iar pe harti sunt mai multi userbots decat npc-uri... toleranta dezvoltatorilor vis a vis de trisori a distrus jocul!!!
   
 20. cu cat aduni mai multe in timp mai scurt ,ai sanse sa te afli in unul din top-urile de recompense ,care cu cat esti mai aproape de loc 1 ,sunt mai bune.
   

Distribuie pagina asta