protocoale, module

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de supradoza93, 7 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. ma scuzati k iar deschid o tema despre PET insa am vazut k cea de mai jos este inchisa deja. este cineva de pe aici care poate sa imi dea si mie linkuri su listele cu costurile actuale la protocoale si la module de PET???? io unul obs ca le am doar pe cele de la inceput, de cind s-a introdus PET-ul pe DO. STIMA!!!!!

  in plus pt nu nu deschide o noua tema , va rog sa imi dati la fel detalii despre designul saturn in legatura cu nr de hp sloturi lasere si generatoare, extras.STIMA!!!!
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 7 Ian 2014
 2. Informaţiile pe care le soliciţi în legătură cu P.E.T., le poţi afla din Tutorial PET.

  Design-ul de navă Goliath, Saturn, se poate obţine prin finalizarea unui Portal Galactic Kronos şi oferă un bonus de 20% HP, nimic altceva în ceea ce priveşte nr. de slot-uri disponibile.
   
 3. insa bonusul de 20% hp este pus pt un nr de hp .Si care ar fi acela??? sau de ce depinde acest nr de hp???STIMA!!!!
   
 4. Atâta timp cât este un design de Goliath, acest design îţi va oferi 20% HP bonus calculat din HP-ul de bază pe care îl are nava Goliath la un moment dat.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.