Protectie antrenament in pvp

Discuție în 'Probleme generale' creată de Kirito13RO, 7 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. De aţi reuşi să vă pătrundeţi propria logică...:rolleyes:

Aţi procedat corect, aşteptaţi rezolvarea!

2. Pe baza informaţiilor transmise de dvs. către suportul jocului, am verificat clanul respectiv şi, la ora actuală, din cei 13 membri componenţi decât unul singur are nivelul 6 (ceea ce îi conferă protecţia de antrenament), restul având cu mult peste nivelul 6.

Cel de nivel 6 este inactiv din data de 06-08-2015.

Orice utilizator de la nivelul 8 în sus are acces la hărţile 4-1/4-2/4-3 însă, nu mai beneficiează de protecţia de antrenament imediat ce atinge nivelul 7.

Data viitoare ar fi de preferat să semnalaţi astfel de cazuri imediat ce le sesizaţi iar o captură ecran ("print screen") alături de cel reclamat, din care să se poată identifica numele acestuia şi harta în care vă aflaţi, ar fi necesare în susţinerea afirmaţiilor dvs. ...altfel, verificăm din ce direcţie bate vântul!

3. Kirito13RO

Kirito13RO User

Imi pare rau , numele nu l-am retinut.
    Sa fac scrren , imposibil , puneam mina de camuflaj , nu trecea nici o minisecunda ca se camufla iar si isi continua treaba.
    Data viitoare o sa incerc sa ii fac poza .
    Oricum , va asigur , astfel de jucatori exista :)

4. Seth[RO]

Seth[RO] User

Data viitoare e suficient sa pui click pe el, retii numele, ii cauti profilul si apoi trimiti ticket la support incluzand si profilul respectivului. Te asigur ca se va ocupa supportul de restul, asa cum s-a ocupat si in cazurile semnalate de mine, caci eu nu am mai intalnit navele respective in pvp ;)

5. Kirito13RO

Kirito13RO User

Asa o sa fac ,nu mi-a venit ideea cu numele . Initial , credeam ca e "legal" si voiam sa aflu si eu daca am vreo sansa sa ii bubui cumva.

6. Kirito13RO

Kirito13RO User

>>>Mod Edit<<< numele , clanul >>>Mod Edit<<< .... l-am gasit iar in 4-1 cu protectie antrenament..

Modificat ultima dată de către moderator: 14 Aug 2016

7. Mulțumesc! Suportul a fost informat și cred că a și tranșat problema în ceea ce-l privește pe respectivul... ;)

În continuare, dacă mai sesizați astfel de jucători, vă rog să informați suportul jocului

Seth[RO] apreciază asta.
  8. Seth[RO]

Seth[RO] User

Un nou exemplu pe EG7:
    profil pilot: >>>Mod Edit<<<
    Atasata si captura de ecran:)
    >>>Mod Edit<<<
    [​IMG] [​IMG]

Modificat ultima dată de către moderator: 15 Aug 2016
  9. Informat suportul și rezolvat. Mulțumesc!

Seth[RO] apreciază asta.