Protectie antrenament in pvp

Discuție în 'Probleme generale' creată de Kirito13RO, 7 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Kirito13RO

Kirito13RO User

Salutare tuturor.
    Stau prin pvp si vanam ceva nave. Intalnesc nave : " nu poti ataca aceasta nava , deoarece are protectie de antrenament " . Cum obtii aceea protectie ?

2. relax

relax User

Pentru jucatori cu nivelul cuprins intre 1-x(nu stiu sa-ti precizez). Ar trebui totusi sa gasesti pe undeva prin forum ceva pe aceasta tema. Daca nu, cel mai probabil ai sa primesti un raspuns oficial(in legatura cu acel nivel). Nu este ceva ce se poate obtine, oricum.

3. Kirito13RO

Kirito13RO User

Da , astept un raspuns oficial :D
    Chiar sunt curios.. :D

4. relax

relax User

De ce? Ai vrea sa mai scazi in nivel eventual?

5. Kirito13RO

Kirito13RO User

Vreau sa aflu cum au intrat in harta si aduna cutii. E raiul pe pamant sa aduni cutii in pvp si sa mai ai si protectie!

6. Seth[RO]

Seth[RO] User

E un bug sau un exploit la mijloc, pentru ca in mod normal, conform mecanicii jocului, te afli in protectie de antrenament pana la nivelul 5 inclusiv, si NU POTI SARI in hartile pvp pana cand nu ai atins cel putin nivelul 8 daca nu gresesc. Am intalnit si eu pana acum doua cazuri de nave care se plimbau si culegeau nestingherite in pvp cu protectie de antrenament. Probabil ca daca scrii la suport vor fi "aruncati" la restart la locul lor, iar daca se constata ca au fraudat sistemul, vor fi suspendati o perioada de timp (mai nou, nu primesti ban direct cand faci diverse bug-uri, primesti doar o dojenire de 7 zile suspendare - a se vedea bug-ul de credite dar in care au fost facute zeci de mii de galaxy-gates energie ce nu a fost retrasa, doar creditele s-au retras).

Hideous_Hog și Kirito13RO apreciază asta.
  7. Kirito13RO

Kirito13RO User

Degeaba ii raportez... Ce sa blocheze ? Cont facut de 3-4 zile ? Problema e ca asa apar conturi " full " peste noapte.
    Esti pe server cu mine Seth , te-am vazut de cateva ori pe harta :D Cred ca si tu i-ai intalnit pe baietii cu protectie de incepator si cred ca stii si la cine ma refer :D

8. Seth[RO]

Seth[RO] User

Bineinteles, dar eu nu l-am vazut doar pe el pe harta, am mai vazut acum 2 saptamani (aproximativ) un alt jucator, tot in protectie, pe spearhead , cu 3 flax-uri :)

9. Kirito13RO

Kirito13RO User

Sa nu mai spun , ca la orice ora intri , domnii aduna non stop cutii , fara pauza . Nu stiu cum reusesc unii sa stea 24 h nemancati si nebauti fara sa vada soarele.

10. mobob

mobob User

::))
    pai or face cu schimbul...toata familia...si or fi multi in familie...

Kirito13RO apreciază asta.
  11. styv86

styv86 User

Pai de exemplu daca vezi o nava mai dotata sub protectie, inseamna ca acel jucator a cumparat cu bani reali o nava, irisi si altele...oricum nu este cinstit ca acel jucator aflat sub protectie sa stie ca daca depaseste level-ul cu pricina nu mai are protectie si de asta prefera unii cu protectie sa ramana asa pana se plictisesc...Ei, pana atunci acei jucatori vor strange uri si gg-uri fara sa ai deranjeze nimeni...am intalnit de multe ori asemenea jucatori, dar poate se va schimba si acet lucru.

12. Seth[RO]

Seth[RO] User

Inseamna ca nu ai inteles la ce ne referim. Stim ca e mai bine sa si le lase in protectie o perioada mai lunga, insa in protectie NU AU CUM sa ajunga in PVP! Ei bine, se pare ca totusi unii au gasit o cale! ;) Oricum, din Aprilie incoace...numic nu ma mai surprinde ...

crod apreciază asta.
  13. styv86

styv86 User

ok..am inteles.

Seth[RO] apreciază asta.
  14. Kirito13RO

Kirito13RO User

Sa nu ii deranjeze nimeni si dupa sa apara pe harta " FULL " si sa ne bata :)) . E o prostie treaba asta. Dupa ce ca multi aduna neincetat( stiti la ce ma refer) , acum nici nu ii mai pot bubui. Asta mai lipsea, protectie pentru culegatori in pvp...

Seth[RO] apreciază asta.
  15. Vă rog să-mi comunicaţi numele jucătorilor respectivi şi server-ul de joc.

16. Kirito13RO

Kirito13RO User

Nu pot spune pe forum. As atrage ura respectivilor jucatori asupra mea .
    Dupa 2 zile , nu mai stiu numele exact , doar clanul .. :D Dar se poate verifica foarte usor , ce jucatori din respectivul clan sunt level mic in pvp :D.

17. relax

relax User

De parca nu se recunosc ei din aceasta discutie si fara sa le spui tu numele... deja te-ai dat de gol ca li te-mpotrivesti.
    Nu ai pomenit de niciun server de cand ai ridicat problema asta.

18. Kirito13RO

Kirito13RO User

Europa Globala 7 , iar numele l-am trimis la suport :)

19. Seth[RO]

Seth[RO] User

Asemenea si eu, in ambele cazuri am sesizat suportul jocului trimitand numele si/sau profilul respectivului cont.

20. cum a zis si Seth[RO] **...insa in protectie NU AU CUM sa ajunga in PVP! Ei bine, se pare ca totusi unii au gasit o cale! ;) Oricum, din Aprilie incoace...numic nu ma mai surprinde ...**,**Asemenea si eu, in ambele cazuri am sesizat suportul jocului trimitand numele si/sau profilul respectivului cont.**
    de ceva vreme ,se vede ,se observa ,unele ,sa zic **anomalii**ce se petrec pe joc
    unii,dintre noi ,cu vechime ,pe joc ,se razboiesc pe client joc ,cu nave create doar de cateva luni..sau cu cei ce au avut zeci de conturi,sau de cei sanctionati ,acum ceva timp,.cat dureaza a ridica skylab la maxim cu toate ..registru pilot?... si sfarsim ..ori poc ,ori salt portal ..ce nu se poate efectua ..fiind vorba de harti normale,nu PVP,..protectie de antrenament,ce au anumiti jucatori,pe harti ..cunoscute si necunoscute)))..de a folosi unii nonstop cpu de salt 2 ...de a intra in harta secreta ..
    sunt multe ..dar risc a fi pfftopic
    respect,
    cele bune

Kirito13RO și Seth[RO] apreciază asta.