propunere disparitie programe si boti

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de “CONSTANTIN”, 7 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti implementarea celor din subiect?

1. DA

37,9%
  2. NU

62,1%
  1. salut, aceste lucruri se pot implementa pentru a scapa o parte din cele din subiect:

1. in pvp.... acolo unde sunt cutiile, cloak sa tina 10 sau 15 secunde. astfel, nu se pierde avantajul tactic in lupta (emp + cloak) iar botanistii de aduna vor fi mult mai usor curatati de jucatori.

2. sa existe optiune de auto combo a munitiei, x4+rsb sau orice alta combinatie dorita de jucator.

ce parere aveti?

2. Tu ataci orice jucator inamic , deci nu multi te vor sustine multi jucatori ;insa ideea in sine mi se pare buna .In plus camuflajele nu ar mai avea rost daca sugestia ta ar fi acceptata .

3. relax

relax User

Ar avea rost, pe hartile normale... cat despre hartile PvP... fiind PvP...
    ... nu suna tocmai rau.
    Cu asta nu prea pot sa fiu de acord... nu s-ar mai face nicio diferenta intre jucatori. Daca pentru toti s-ar combina munitia singura... ar mai tine doar de echiparea fiecarei nave si de cat de mult rateaza laserele unora sau altora(asta e valabila si acum).

Modificat ultima dată: 8 Noi 2016
  4. *N!NO*

*N!NO* User

Nu vad sensul (sincer)...
    1. De ce sa nu poti merge camuflat in baza inamica? N au decat sa consume EMP-uri sa ma scoata, asta daca le "prind" exact deasupra mea ;)
    2. Cat despre mixare automata... exerseaza frate! Lasa i pe cei care folosesc asa ceva sa raspunda, caci vor raspunde la un moment dat :rolleyes: sper!!
    Deci...nici aici, nici aici :eek:
    P.S. De 2 ani nu mai joc pe EG3, tot la cules in pvp ai ramas? :confused:

₱₳₦Ị₭, crod, styv86 şi o altă persoană apreciază asta.
  5. mobob

mobob User

am asa o intrebare: cite cpu-uri de camuflare cu cite 50 de camuflaje ai pe cont in acest moment?
    nu toti au sute sau mii de camuflaje disponibile ,sa le piarda ori de cite ori intra in pvp-uri...propunerea ta echivaleaza cu o interdicite a tuturor jucatorilor mai subdezvoltati de a culege acolo cutii...

si apoi,mai vrei si mixator automat.....loool,nu esti altceva decit un frustrat care musca din tastatura ori de cite ori iti scapa cu fuga cite unul din cei pe care ii vinezi....si ai vrea ca bp sa ii lege pur si simplu de picioare ,ca sa ii poti tu impusca nestingherit.
    propunerea ta nu are nimic de-a face cu botii...orice jucator mai acatarii stie ca "automatii" reprezinta cea mai facila prada,camuflajul neajutindu-i decit foatrte putin,MAI ALES IN PVP,UNDE NU SINT NPC-URI CU CARE SA II CONFUNDE...
    camuflajul in pvp ii ajuta tocmai pe cei "vii"...de fapt asta te roade pe tine,nu botii....

6. Subscriu la cele spuse de nino si mobob. Practic ceea ce ne propui tu echivaleaza cu cresterea considerabila a consumului de CPU de inviz(care la multi nu pica din cer). In plus exista deja un sistem de detectie renumit care se ocupa de sanctionarea trisorilor. De ce ai vrea sa-ti creasca consumul de uridium sau credite ? Chestia cu mixatul automat trebuie sa o practici singur pana o inveti, sau risti cu programe , pe propria piele.
    Cateodata ma intreb ce s-a ales de jocul asta , care acum cativa ani era plin de playeri si activitate , apoi vad propuneri de genul asteia si imi dau seama de ce multi s-au lasat de joc. Deci , mersi NU.

Modificat ultima dată: 8 Noi 2016
    *N!NO* apreciază asta.
  7. Eu propun o alta implementare... inainte de a veni cu propuneri aberante aratati si rezultatul de la testul psihologic

8. Seth[RO]

Seth[RO] User

Mi se apre o aberatie ce propui tu, adica sa dispara avantajul priceperii la butoane? Pai eu daca mixez relativ bine din butoane asa cum mi le-am setat,d e ce sa pierd avantajul asta? Castig chiar si in fata unuia care foloseste jucarii, pentru ca aluia ii apasa doar pe o combinatie fixa de taste, ep cand eu sunt liber sa mai bag si cate un pld, un sab, un tip diferit de rachete pe lansator, etc. Deci, de ce sa fie asta la indemana unora care de fapt nu au pricepere, dar au bani pe card? Atunci unde se mai face diferenta intre jucatori? Cat despre programe, sunt sigur ca se va putea face la un moment dat ceva si impotriva lor, dar din cate se pare staff-ul e insuficient...

9. Si dupa cum observati aici gasiti DOZA DE RAS de pe forumul romanesc... asa inainte de culcare...:D:D:rolleyes:

10. Eu as adauga alceva :) daca tot as zice macar sa se adauge zone neuter ca la palladium (adica te auto-decamumfleaza) , zone pe care numai daca esti online le poti vedea , mai mult as dori ca in acea zona sa iti incetineasca nava si petul sa fie trecut in mod pasiv sau dezactivat . Mai exact mai multe pete in pvp cand si cand vor fii de folos sa scapi de inamici sau de bostani care intrec masura.

11. mobob

mobob User

cum ar putea sa iti fie de folos zone care te incetinesc si te decamufleaza cind vrei sa scapi cu fuga de inamic? dimpotriva...o astfel de zona te incurca zdravan...dar de fapt,discutia vis a vis de astfel de "zone " s-a mai purtat....

de acord cu zonele care trec petul in modul pasiv,asta nu va afecta cu nimic pe cei "vii" dar va face viata mai dificila "automatilor"...dar decamuflatul si incetinitul sint masuri care lovesc in primul rind in cei mici,diminuindu-le mult sansele de a supravietuire atunci cind colecteaza,si ajuta pe cei "ufe" care se duc la vinatoare...nu e cinstit... nu ar mai fi un joc fair play,ci doar un poligon de tragere la tinta...chiar nu intelegeti lucrul asta? sau sinteti doar ipocriti?

*N!NO* apreciază asta.