PROMERIUM

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de DanyXD, 24 Iun 2024.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. DanyXD

  DanyXD User

  Nu merge modulul de promerium in skylab si am tot ce imi trebuie si xenomit si prometid si duranium
   
 2. ICHIGO

  ICHIGO S-Moderator Team Darkorbit

  Salut, în primul rând verifică daca modulul este pornit:
  01.PNG
  sau oprit:
  02.PNG
  Dacă este pornit și nu produce este posibil ca promeiumul sa fie consumat de rafinăria de seprom (asta se întâmplă daca rafinăria de seprom este la un nivel mai ridicat față de rafinăria de promerium). În cazul în care rafinăria de seprom este la un nivel mai înalt o poți opri (utilizând butonul din stânga jos) până faci upgrade la un nivel mai mare rafinăriei de promerium.
  La modulul de bază poți vedea nivelul fiecărui modul:
  04.PNG
  La stocare poți vedea ce se produce și ce se consumă (dacă nivelurile diferă sau una din rafinării este oprită)
  05.PNG
  03.PNG
  Mai este posibil să se oprească dacă modulul solar este la un nivel prea mic iar eneria este consumată de celelalte module.
  06.PNG
   
  Veneficus apreciază asta.
 3. ysabela

  ysabela User

  IGHIGO,nu imi merge skylabul de 2 saptamani si tot am facut sesizari la suport si nici un raspuns.dau transport si imi arata not found sau eroare 404 .spune ce este de facut.astept un raspuns de 2 saptamani
   
 4. ICHIGO

  ICHIGO S-Moderator Team Darkorbit

  Salut, problema este cunoscută și a fost deja adusă în atenția echipei noastre tehnice. Aceștia lucrează activ pentru a găsi o soluție cât mai rapid posibil. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă mulțumim pentru înțelegere.
   

 5. Iar acum, de vreo trei ore, tot site-ul nu merge, este un blocaj total.
  Se pare ca echipa tehnica nu se preocupa de acest fenoment, care se repeta seara de seara dar acum este un blocaj major.
   
  Veneficus apreciază asta.
 6. MARWEL

  MARWEL User

  Va salut. Nu cred ca sunt primul, n-o sa fiu nici ultimul care are o problema aici, in DO. Nava este veche, aveam chef de joc prin 2010-2011. Ideea este ca m-am reapucat si vad ca este plin de buguri. Nu am de gand sa fac nici un suport, mai bine ma las definitiv, nu este treaba mea sa ma rog sa ma lase, insa este treaba mea sa semnalez aici problemele.
  Pe scurt, skylabul nu merge ! Dau sa scot materie din el si ma scoate afara din joc cu erori de genul "404 not found"...si cand zic ma scoate, ei bine, jocul se inchide total.
  Raportati domnilor, nu cred ca sunt singurul, vad ca au mai fost probleme de acest gen.
   
  freelancer165 și Veneficus apreciază asta.
 7. titisor

  titisor User

  Am mai scris odata insa se pare ca nu se uita mai nimeni pe aici. Aceeasi problema cu materiile prime o am de cand a fost banat 3 zile, in 28 mai. Nu mai merge nimic sa scot afara, nici seprom, nici promerium, pur si simplu eroarea aia 404 si scos complet.Nu a fost rezolvata, nu am nimic pe nava, seprom sau promerium, asa ca, pe tusa.
   
 8. Ragnaros

  Ragnaros User

  incercati sa dezinstalati browserul pe care jucati de obicei, si apoi il reinstalati.am avut si eu prbl asta si a mers
   
  -Anunaky- apreciază asta.
 9. titisor

  titisor User

  Se pare ca e oarecum corect ce spui tu numai ca NU E VORBA de browser, e vorba de clientul de joc!! Asta provoaca probleme!! Eu folosesc Mozzila si CHROME, default Mozzila. Dezinstal/instal browser, nu a dat rezultat ! Dupa ce am incercat de 4 ori cu dezinstal/instal client joc si m-am lamurit ca ceva ramane pe undeva si eroarea reapare, am facut o restaurare system de pe o imagine windows.De abia aici a disparut ! Sunt tare curios cat tine! Oricum, mersi, ideea a fost buna.