Feedback Proiect: Nano - Unica temă de discuţii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de VânătoruIl, 21 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. nu dispare.eu am terminat toate mis. si inca am.pacat ca nu este si nava pusat de construit .e doar designu ala nou:(poate baga si nave de construit nu doar designuri
   
 2. verificat, aveți dreptate !
  mulțumesc !

  ps:ideea este că înainte de a mă apuca de misiuni opțiunile de construire erau acolo (fără să bifez nimic) apoi au dispărut !

  păi pentru nava în sine (250k) trebuie să sacrifici uridium. neavizații au să construiască întîi design-ul consumînd resursele și apoi au să vadă că mai au nevoie de 250k uridium pentru navă.
   
 3. Salut. Am adunat materialele suficiente pentru a asambla un Lava Spectrum sau Lava Pusat. Ideea e urmatoarea: eu detin Spectrum normal dar nu am pusat. Daca imi asamblez Lava Pusat pot sa-l folosesc sau trebuie sa am si Pusat normal?
   
 4. relax

  relax User

  Trebuie sa cumperi nava Pusat.
   
  špïη†εςα†⊕ruL apreciază asta.
 5. Pfff, nu am uridium sa o cumpar. Voi asambla Lava Spectrum fiindca il am deja. Multumesc pentru ajutor. Mai astept un raspuns totusi de la un admin ceva
   
 6. mobob

  mobob User

  Presupun ca o sa poti construi designul lava pusat,desi nu detii nava pusat,dar ca sa il folosesti va trebui sa cumperi ulterior si nava.
   
 7. BOOOOS

  BOOOOS User

  Da mi se pare frumos ca se mai face ceva pe joc , dar e cam scump sa faci 10 drone lava care nu dau nici 1 bonus l.a ele .
  Dar e frumos designul ( lava pushat ) oricum v-a felicit pentru asta , dar ar c-am trebui sa faceti ceva in privinta Dronelor sa bagati 1 bonus l.a ele nu ? :) eu as cred nu, voi jucatorii ce ziceti ?

  Da poti construi lava pusat .. eu personal asta am construit ma.i bine astepti putin faci uridiumul si ei pusat cat de greu e sa faci 250 000 uridium ?
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 25 Iul 2016
 8. relax

  relax User

  Ce bonus? Ai deja Havoc si Hercule care se pot echipa simultan cu design-urile cosmetice.
  Intr-adevar, cam scumpe. Eu unul nu acord importanta acestor update-uri care doar infrumuseteaza jocul.
   
  Modificat ultima dată: 25 Iul 2016
 9. Tibles

  Tibles User

  Nano-timpenii...eu zic pas.
   
  Seth[RO] apreciază asta.
 10. Un event foarte interesant si foarte bun zic eu cu recompense generoase,vorbind la modul cel mai serios. Eu unu felicit BP-ul pentru acest event si multumesc pentru oportunitatile oferite,sper sa continuati tot asa iar jocul v-a arata din nou ca in anii trecuti.
  Sincer nu prea credeam in treceara jocul din sistemul pay for win dar dupa cum vad pana acum mi se pare sa se incearca cu adevarat asta.
   
 11. NPC
  Cutie planuri lăsată în urmă
  LordakiumiDronă Poison Pusat
  Boss LordakiumDronă Poison Spectrum
  Uber-LordakiumiPoison Pusat
  Poison Spectrum
  Emperor LordakiumDronă Poison Pusat
  Dronă Poison Spectrum
  Design Poison Pusat
  Design Poison Spectrum
  Pai, am distrus cam asa:vreo 50 lordakiumi,vreo 30 bosslordakium si vreo 20 uberlordakium.
  Ati ghicit ca totul tine de noroc si la eventul asta-n-au lasat nici un plan.(e adevarat ca au lasat in urma si cutii rosii sau albastre-dar BP n-o sa vada money for nothing)

  LE-dupa inca 30 uberi scriptul si-a facut'mila'si mi-a aratat ce planuri are:cool:
   
  Modificat ultima dată: 28 Iul 2016
 12. Salut , pana la Uber-Lordakiumi e real am luat tot in privinta Emperor Lordakium nu am facut poarta nu pot sa confirm nimic . am luat design drone Poison si nava si la Pusat si la Spectrum . Bafta la toata lumea .
   
 13. Daca am creeat o drona de la nava Pusat o pot utiliza si la alta nava?
   
 14. relax

  relax User

  Da.
   
 15. relax

  relax User

Distribuie pagina asta