Anunț Progres unire servere și problema lag-ului

Discuție în 'Anunțuri oficiale' creată de Althea, 18 Oct 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Althea

Althea Board Administrator Team Darkorbit

Salutare piloți,

Avem pentru voi o veste rea și una bună.

Vestea rea este despre faptul am întâmpinat probleme majore la unirea serverelor GA5 cu GA1 și GA4 cu GA2. În cele din urmă va fi necesar să reinițiem fuziunea și intenția noastră este să facem acest lucru astăzi. Sperăm ca întregul proces să se încheie Vineri spre seară sau Sâmbătă.

Suntem conștienți desigur de impactul masiv asupra jucătorilor și plănuim să oferim un frumos bonus de logare tuturor la scurt timp după finalizarea fuziunii. În orice caz, vom adăuga ceva extra pentru aceste instanțe datorită timpului neobișnuit de lung de ne-funcționare.

Vestea bună este că rezultatul obținut pe serverul de test este pozitiv.

În mod normal fiecare instanță rulează cu servere multiple, apoi diferite hărți sunt răspândite pe fiecare server. Pe serverul de test am închis toate serverele cu excepția unuia și am rulat mai multe build-uri pe acel server cu scopul îmbunătățirii performaței.
    În final ceea ce am observat este că pe serverul de test erau aproximativ 400 de jucători în hărți care rulau pe un singur server înainte de a observa un lag ușor. Asta înseamnă o creștere semnificativă a performaței pe instanțele de test ale jocului comparativ cu instanțele live.

Intenționăm să sincronizăm acestă versiune pe instanțele live în cursul zilei de luni. Nu există însă nicio garanție că aceste instanțe se vor comporta în același mod ca și instanțele de test, vom încerca însă să recreăm anumite condiții de weekend.

Pentru a face asta, vom reactiva eventul recompenselor duble pentru porțile galactice, luni după amiază, în plus față de o reducere mai mare decât cea normală pentru materializatorul galaxy gate. Pentru cât timp va fi extins eventul, depinde de rezultatul testului de performață de pe instanțele live.

Echipa vostră Darkorbit

2. Althea

Althea Board Administrator Team Darkorbit

Salutare piloți,

Așa cum s-a anunțat anterior, vom reactiva astăzi ziua recompenselor duble pentru porțile galactice pentru 24 de ore. Eventul va începe la ora 13.45 (ora serverului). Adițional va fi o reducere de 20% la materializatorul galaxy gate tot pentru 24 de ore.

Facem asta pentru a forța puțin activitatea pe server spre a ne face o idee mai bună despre cum funcționează îmbunătățirea performanței pe instanțele live ale jocului. Vom supraveghea în continuare serverele pentru a monitoriza impactul schimbărilor.

Echipa voastră Darkorbit

miki121212, -pianoman- și True5.1 apreciază asta.