Programe ilegale - Unica tema de discutii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de _ΞNOLΛ-GΛY_, 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Althea

Althea Board Administrator Team Darkorbit

Salut,

Te rog să respecți colegii de forum, insultele nu sunt tolerate!

Veneficus apreciază asta.
  2. styv86

styv86 User

Te simti cumva ? Eu am raspuns lui Mos Craciun si cred ca tu ai nevoie de atentie pe discutia care tu vrei sa o transformi exact ca prin vechile " Mahalale " ...Eu raman la opinia mea si tu la a ta , hai evita sa ne contram ca eu stiu prea bine la ce ma refer , daca nu vrei sa intelegi eu nu mai stau sa-ti explic ca eu tot incerc sa ma refer doar la tema cu programe ilegale si nu la contul tau facut prin 2017 si asa din senin ai redescoprit contul acum cateva saptamani o_O Hai pace tie si pace mie !

3. styv86

styv86 User

Care este problema ta ? Am zis eu ca nu este posibil daca bagi bani la Helix sa devii full in cel mai scurt timp ? Eu cred ca trebuie sa recitesti mesajele de unde a inceput discutia si pe urma sa vedem cine este dintre noi " habarnistul " ...Si daca vrei sa purtam o discutie civilizata , esti invitatul meu , daca faci pe grozavul gaseste pe altcineva care va miroase gogosile cu bagatul banilor la Helix ca eu nu miros asemenea gogosi ( voi si bagatul banilor :) ) ... Eu ma refer ca nu ai cum sa dobandesti un DMG mai mare in maxim o suta de ore fata de o nava full upgrade lasere , full registru si alte obiecte ce tin de DMG ! Hai ma , o suta de ore fratica , nu 600 , nu o 1000 de ore...o suta de ore ( sunt 4 zile si ceva ) tu intelegi expertule in DO , sunt 4 zile ma, 4 zile tu zici ca dobandesti un DMG mai mare decat unul full care e mult peste unul cu o suta de ore....Eu cred ca imi pierd timpul cu tine si adversarul meu de contre care nu intelegeti si tot lalaiti pe aici ci print Screen-uri si cu povesti cum bagati voi bani si cresteti precum muschiul injectat cu hormoni in 4 zile...macar sunteti nostimi :)

*^*NEMESIS*^*RO*^*! și Veneficus apreciază asta.
  4. Althea

Althea Board Administrator Team Darkorbit

Salut,

Cu toate că deja ați fost rugați să respectați subiectul temei și să vă controlați atitudinea, mai intervin și eu încă odată pentru a vă ruga același lucru. Dacă veți continua discuția în aceeași direcție vom obligați să vă eliminăm postările și numai atât. Mulțumesc pentru înțelegere!

5. Inceteaza mai NINO sa blochezi forumul cu tot felul de mesaje off topic(in mare masura aberatii lipsite de continut). Nimeni nu-ti da crezare, dar ne-am plictisit toti de laudele tale si am considerat ca sunt elemente mult mai interesante si utile de dezbatut aici, tema fiind: Programe ilegale - Unica tema de discutii.

6. Veneficus

Veneficus User

singura parte din postarile tale in care ai fost la subiectul acestei teme.

vechiul ce a patit?

fara nuante...

poti continua aici...

BROSCOIUL apreciază asta.
  7. True5.1

True5.1 Guest

Va rog pe cei care aveti ceva de zis, ce nu are legatura cu subiectul acestei teme, sa continuati "reglarea de conturi intre voi" in tema creata de Veneficus de mai sus.

Va multumesc!

styv86 și Veneficus apreciază asta.
  8. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

True5.1 iti multumesc si eu tie, numai de astea sunteti buni, sa stergeti postari :((
    am si eu o intrebare !! ce am scris eu gresit la postarea mea de dinainte ?

9. True5.1

True5.1 Guest

Salut,

Pentru ca continuai discutia de pro-contra. Te rog sa continui in tema creata de Veneficus.

Multumesc!

Modificat ultima dată de către moderator: 24 Ian 2019
  10. True5.1

True5.1 Guest

Salut,

Aici nu era vorba despre ce nu ne convine noua ci pentru ca nu se respecta regulile acestei sectiuni.
    Daca doresti si/sau ai de obiectat ceva legat de conturi ce nu au legatura cu programe ilegale, poti continua in tema creata de
    Veneficus.

11. kk12

kk12 User

Explica mi si mie te rog ce nu are legatura in intrebarea "de cate pagini mai e nevoie pentru a fi blocate programele ilegale?" pe care a I sters o pentru ca nu ti a convenit.De pedepsit trisorii nu mai aduc vorba.Cum o sa stergi si acest comentariu ADIO forum

Veneficus, WIΖΛΓΔ și *^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
  12. "pentru ca continuai" nu e cacofonie?

Esti logat din 2013, ma mir ca nu ti-ai dat seama pana acum de ce nu pot fi blocate programele ilegale. Sa-ti zic un lucru, e ca un lant trofic jocu asta, cerere si oferta, profit. Nu e greu.

Acum sunt mai multe progr ileg. c-au venit copiii stiutori de codat in piton c++ sau ce naiba mai au ei p-acolo. Si vor sa-si faca afacerea, majoritatea sunt rusi,turci de-aia proveniti din medii cu HDI redus.

Exista si un forum despre asa fel de programe, e la ochiul liber demult. Si acolo sunt numai pushtani d-astia de 15-18 ani care se dau si ei mari c-au invatat sa modifice sursa cod. Iar forumu ala e administrat de niste molai care se uita la animatii cu mongoloizi la 24 de ani cati au si aia. Ca sa stiti cine sunt cauzatorii de probleme sau smecherasii.

Principali codatori din 2010 banuiesc c-au plecat demult si si-au pasat cunostiintele in codurile-sursa.

Modificat ultima dată: 27 Ian 2019
    Mos-Craciun apreciază asta.
  13. True5.1

True5.1 Guest

Salut,

Ai primit deja un raspuns. Te rog pe viitor sa nu mai deviezi de la subiect in aceasta sectiune. Nu vei avea nimic de castigat asa.
    Plus ca nu am de ce sa ma justific tie de ce sterg/modific etc.. postari.

14. Veneficus

Veneficus User

prin urmare acolo aveai...programul...
    domnilor admini... chiar nu sesizati nici unul faptul ca sunt utilizatori care posteaza in cadrul forumului DO o recunoastere a faptului ca ei au incalcat regulamentele folosind programe intezise sau profitand de diferite bug-uri si sa trimiteti mai departe pentru verificare/banare a conturilor respectivilor?
    ce alte dovezi mai sunt necesare???

15. Veneficus

Veneficus User

urmaresc cu suficienta atentie tot forumul si observ din pacate absenta echipei de moderare la problemele grave ridicate de utilizatori in acest forum...fara rautate...
    sunt nenumarate teme care asteapta o interventie de la cineva abilitat insa persoanele abilitate se lasa muuuult asteptate.
    intreb: mai e cineva din echipa de moderare pe aici sau intrati pe forum de doua ori pe an pentru a bana fara motiv cativa utilizatori si pentru a da cateva raspunsuri in coada de peste ?

repostez una din problemele esentiale ale jocului la care nu am primit nici un raspuns:

RANG PILOT:Locotenent de bază
    POZIŢIA ÎN CLASAMENT:4.366
    NIVEL JUCĂTOR:18
    COMPANIE:VRU
    TIMP JUCAT:438 ore
    ACHIEVEMENT-URI:79
    PUNCTE DE CERCETARE ACORDATE:19

438ore /24 ore cate are o zi =18.25 zile . azi suntem in 01.02.2019 iar din 13.01.2019 de când sa inregistrat acest utilizator au trecut... 18 zile. prin urmare acest utilizator a jucat non-stop aproape 3 saptamani si sa nu credeti ca e singurul... sunt multe asemenea exemple!
    se intampla ceva cu trisorii din acest joc sau nu?

Modificat ultima dată: 1 Feb 2019
  16. unde?cum ai observat...?vai ce greseala facui

17. hm!!noi vedem multe pe jocul asta,nu vad cn trebuie si daca vad tac din gura sa nu deranjeze BP!!!!!PACAT !!!!!

18. Emy

Emy User

Buna seara , domnilor Administratori,moderatori si care mai sunteti de la mic la mare din cadrul acestei COMPANII, BIGPOINT , in legatura cu acest joc, ce aveti de gand sa faceti ?!
    Trec aniii ,buti deja isi fac prezenta peste tot, nici la bataie nu mai e o jena, peste tot ,BUTURI,programele si ce o mai fi acolo, unde e spiritul de joc//?? Le-ati dat frauuu ,cat vreti sa mai continuati ? Tineti sus si tare ca sunt ILEGALE dar eu observ ca toate`s legale,nu CADE 1, 1 MACAR pe luna,saptamana, NIMIC!!!
    Este o nesimtire, baga aia,fa aia,dupa aia DAR ,ROBOTEI , de ce nu scapati de ei , ?
    3 Ani si alti multi ani de la ultimele BAN WAVEURI, de ce o durata asa de lunga? de ce nu merge scriptul acela "MAGIC" care va-ti laudat acum ceva timp???
    De noi nu va pasa,nu...astept o PAREREA un RASPUNS , la suport deja e COPY-PASTE aceleasi raspunsuri de anii de zile, in legatura cu asta, voi ,domnilor va jucati acest joc? va place cum a ajuns,ce frumos merge cateodata? va plac intreruperile repetate,lagurile?
    Sau doar incasati ?! si ... " sa mai treaca o zi ..."
    P.S: Aici o sa imi dati un raspuns ACEPTABIL sau o sa ma pasati,stergeti postarea sau e facut si forumul asta sa ne "RACIM" dupa ce ne incalzesc ROBOTEI pe joc..?
    ... nu prea vad o sustinerea din partea echipei fata de noi...,ne tratati cu inferioritate cand intram in subiecte care va "ating" si ne "eliberati" repede.. e o parere pe care mi-am facut-o in ultimi 3 ani de zile; (precizez ca joc din 2009), trist. o_O:confused::(

Veneficus și *^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
  19. "se intampla ceva cu trisorii din acest joc sau nu?[/QUOTE]"
    Daca nu te deranjeaza imi permit sa iti raspund eu la intrebare! NU SE VA INTAMPLA NIMIC, NIMIC, NIMIC! CU TRISORII! (SI ASTA NU DE AZI, .... DE IERI, CI DE PESTE 4(PATRU) ANI! SI.... GARANTEZ CA NICI IN URMATORII 4 ANI NU LI SE VA INTAMPLA NIMIC!

Modificat ultima dată: 2 Feb 2019
  20. EMY, esti si tu constient (jucand din 2009) ca nu pot face nimic concret in privinta programelor ilegale Adminii de Forum! Ceea ce sunt convins ca te deranjeaza pe tine, dar si pe mine si stiu precis ca si pe multi altii, este ATITUDINEA "admini"-lor fata de noi, jucatorii corecti, fara functii in DO! Sinceritatea si o atitudine pozitiva din partea lor, ne-ar multumi si pe noi, am face front comun si i-am sustine, ca doar suntem romani cu totii! Atitudinea de care vorbeai - de abordare de pe pozitii de superioritate si folosirea amenintarii - m-a determinat pe mine unul sa ma las de jocul efectiv - desi am fost unul dintre "investitorii" seriosi ai DO! Si inca ceva! Cu toate ca sunt ferm convins ca au tot interesul sa mearga jocul, domniile lor, nu realizeaza ca prin atitudinea actuala isi vor pierde in scurt timp chiar pozitiile!

Emy, Veneficus și Beka apreciază asta.