Programe ilegale - Unica tema de discutii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de _ΞNOLΛ-GΛY_, 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. N❗NO

N❗NO User

Mda... Te astept la 1 vs 1 cu contul tau moca din bonus.

Si nu am luat-o eu pe campii ci voi! Ca nu se poate... Ca DMG (poate ai prins un lag scurt si ai vazut 2 salve adunate)... Ca tu esti mare scula cu nava full si daca ti-a dat-o unu cu 100 de ore, inseamna ca e plin de programe!!!

Uite ca se poate si o sa-ti arat si DMG. Si nu te mai alinta ca e facut contul acum 2 ani ca devii penibil Fane... Daca ma apucam de cont ACUM, o scaldati ca mi-a dat DO irisi moca si venom! Si iar "NU SE TINE"...

Recunoste ca esti un jucator mediu spre slabut cand e vorba de 1 vs 1 si gata. Ce te mira ca ti-a dat-o, cand ti-am aratat si eu ce boostere aveam doar pt. porti! Nu pt. vanatoare...
    Si nu o mai da ca sunt offtopic ca nu sunt absolut deloc! Nu suport cand toate nestiutorii acuza gratuit si atata tot.

Cat despre faptul ca nu ar interesa pe nimeni cum cresc eu un cont...
    Pe tine si pe pacalici de-al de tine ar trebui sa intereseze, ca mai invatati ceva.
    Dar daca e mai simplu sa arunci cu noroi decat incerci sa intelegi, mai departe eu nu va mai pot ajuta.

Baga mare la bataie, incearca configuratii noi, formatiuni de drone, etc.
    Ca doar cu alea simple (clasice) n-ai sa faci niciodata mare branza.
    Si cand o sa reusesti, te astept cu un "Da ma, aveai dreptate" si atat.

Spor la joc tuturor!

Sa ma repet ca stiu care e tema si ca sunt exact pe tema?!
    Tu tipi ca programe si eu iti arat ca tipi de nestiutor ce esti!;)

Mda... Pai zic sa cauti si tu poate ai vreun cont din 2017 si apar pe el milioane de uridium si ulei pt. Cybor si Hammerclaw, fara sa bagi la helix. ;)

Asa din...
    am strans cu liberatorul atata uri fara sa ma vada DO ca sunt logat:cool: Ai citit cu ochii tai 100 de ore!!! Ce cutiuta, ce npc vezi tu in poza asta?
    https://i.gyazo.com/5a1d2d06ee7955b1592a017235c4bade.png

Nu vreau sa iti citesc atent toate raspunsurile la subiectul asta unde NU AI DREPTATE, ca imi pierd timpul. Degeaba iti explic...

Na ca am descoperit-o si acum stiu, multumit?
    Te astept la o-ntalnire...;) Ce nume ai pe joc?

Modificat ultima dată de către moderator: 18 Ian 2019
  2. styv86

styv86 User

Vezi la scris , masoara-ti cuvintele ca nu halim din aceiasi farfurie ! Daca ai ceata si nu vezi titlul temei , este problema ta si nu te mai da interesant ca nu impresionezi pe nimeni ... o_O Asta crezi tu ca sunt nestiutor :rolleyes: Si daca ai de gand sa insisti , insista frumos nu cu vocabular de " garla " , la tine acasa vorbesti cum vrei cu cine vrei . Aici suntem pe un Forum si pe o tema dedicata programelor ilegale , deschide tu o tema cu al tau stralucitor cont de acum doi ani si baga laude de unul singur ca poate inveti pe cineva domn " profesor " ...hai pa !

Veneficus și Arezan apreciază asta.
  3. N❗NO

N❗NO User

Nu stiu unde vezi vocabular de garla...
    Ah, mda... la tine!

Nu "cred", stiu sigur! Pt. ca am jucat (si inca jucam) pe acelasi server.

Exact pe tema asta discut!
    Tu tipi ca ala folosea cine stie ce programe si eu iti explic si iti demonstrez (tot pe tema asta!), ca e posibil sa faci un cont full intr-o suta de ore (bani sa ai, pt. cutii si upgrade-uri!!!). Ca m-am logat pe server acum 2 ani, nu are nici o efect... Contul era lvl 1, fara skylab, fara nimic.
    Si da, e stralucitor pt. 100 de ore (simt invidie, frustrare si neputinta in comentariul tau agresiv).

La inceputul acestei controversate discutii, erati vreo 5-6 care aveau aceeasi parere ca si tine.
    Nu realizezi ca si ei au vazut pozele pe care le-am postat, pagina de profil, s.a.m.d. si au inteles ca daca bagi bani se poate?
    Drept dovada nu mai posteaza, pt. ca nu au argumente.
    Ai ramas singurul "Gica-contra"...
    Arata-mi te rog cate scuturi ai la lvl16 (poza in care sa se vada data si numele tau) si o sa iti expic ulterior de ce.

Hai... daca zici tu
    Pa!

4. styv86

styv86 User

Si daca jucam pe acelasi server , asta inseamna ca ma cunosti ? Eu am cont full cu de toate , ca doar nu joc de ieri DO , nu sunt dator sa pun la dispozitia ta date despre contul meu ca nu fac intrecere cu nimeni . Tu esti singurul care se ocupa cu lauda si care tot o suceste cu cu "pretiosul" tau cont si ignora titlul temei ! Dar continua , pare interesant cum te crezi tu cineva si cum te lauzi singurel cum bagi tu bani in joc ( hai ma , fugi tare ) tu si banii o_O Tu esti unul din cei care fac Low-uri non-stop pentru uridium si tu spui de bani :rolleyes: , zici ca ma cunosti de parca locuim inpreuna ( stai lin ) ...Nu sunt invidios pe contul tau daca tu asta intelegi , e clar cu tine :eek: Pe mine ma surprinde modul tau arogant de a continua ignorarea titlului acestei teme unde tu te lauzi cu " stralucitul " tau cont . Eu sunt zi de zi la bataie pe harti si stiu cine este corect si apreciez pe cei corecti care joaca corect , nu apreciez conturile aparute de dupa ploaie cu dmg mult peste normal si nu spune tu acum ca stii si cu cine ma intalnesc eu pe harti ca nu jucam inpreuna sa stii tu ! Daca ai ceva de zis in legatura cu programele ilegale , bine , daca nu , abtinete sa raspunzi !

5. nino pe ce servar joci?sincer as vrea sa vad cu ce damage dai de te lauzi atata ca nu intelegem noi nimic si ca nu se folosesc programe de damage,hp etc.eu nu am cine stie ce experienta de joc si de peste 1 an am cam lasat jocu din pricina programistilor si a stafului do care nu face nimic sa ii stopeze,dar daca esti pe eg5, zi o zi si o ora cand vrei sa facem un 1vs1 si sa imi si arati un damage colosal care il dai tu

6. True5.1

True5.1 Guest

Salut,

V-am lasat sa dezbateti problema de conturi cu +/-, dar va rog sa nu mai faceti off topic si sa respectati tema din aceasta sectiune.

Va multumesc!

styv86 apreciază asta.
  7. Pana la urma se pare ca discutia a capatat o directie gresita la capatul careia vom avea certitudinea (de care nimeni nu se indoia nici pana acum) ca daca ai banisuficienti poti dezvolta un cont foarte dotat in timp scurt si fara prea mari eforturi in afara de cel financiar care se pare ca deja a fost demonstrat.
    Din pacate ramane un mister, de ce se zbate cineva sa faca o demonstratie costisitoare pe care insa nu a cerut-o nimeni? si daca am ajuns la sectiunea "intrebari" mai intreb ceva: cat de siguri putem fi ca cel cu 96 de ore de joc a făcut contul folosind "reteta" sugerata de N❗NO, poate cineva sa demonstreze fara dubii acest lucru?

Veneficus, Arezan și styv86 apreciază asta.
  8. N❗NO

N❗NO User

Din toate afirmatiile tale de mai sus, rezulta ca nu ne cunoastem.

Si tot tu spui urmatoarele:
    Daca nu ne cunoastem de unde stii n-am eu bani, sau ca as face low pt. uridium?:confused:

Joc pe EG1 de vreo 4 -5 ani si n-am auzit de "styv", iar daca cumva ne stim si nu ai vrut sa iti divulgi numele din joc, inseamna ca am dreptate cand spun ca esti un jucator mediocru spre slab (ca stiu toti jucatorii romani, ma refer la cei buni).

Tocmai despre "programe ilegale" am vorbit tot timpul.
    Voi le "vedeti" la toti cei care v-o dau fara drept de apel, le vedeti la cei care au contul dotat chiar daca a jucat pe el doar 100-200 de ore (si nu o caruta de ani ca tine).
    Iar eu va arat pe forum, cu nume, server (daca vrei iti dau si user ID-ul si marimea la pantofi), un cont facut cu bani. Ca daca era facut din cine stie ce mai visezi tu, nu l-as fi postat aici. Corect?
    Singurul program pe care l-am folosit e o necunoscuta pt. tine si se numeste helix.

Nu mai tot tipa cu de titlul temei in speranta ca o sa primesc ban pe forum si la contul asta, doar ca sa ai tu "ultimul cuvant"!
    Nu am spus ca se folosesc sau nu programe de DMG, nu am cunostinta, nu folosesc.
    Repet... I-am contrazis, cand au spus despre acel cont cu 100 de ore ca foloseste cine stie ce si ca ar fi imposibil sa fie curat si sa-i bata rusinos.
    Apoi le-am si demonstrat ca daca bagi bani, poti avea havoc, hercules, lf4, etc, in timp foarte scurt.
    Iar styv deviaza ca eu postez aici ca sa ma "laud" cu contul meu...
    Orice, numai sa nu recunoasca ca AM DREPTATE.

Cum sa iti explic eu... UNII vor banari in stanga si in dreapta ca i-a batut un cont nou (aparent mic!) dar le place jocul asta si nu vor sa se lase de el.
    Acuza chiar si staful de "complicitate"!

Dar JOCUL TREBUIE SUSTINUT FINANCIAR!

Cei care acuza (marea lor majoritate, nu chiar toti) sunt cei care "joaca" de ani de zile culegand cutii (manual sau cu recorderul) si cand ating "fabuloasa" suma de 1 milion de uri (e doar o suma exemplu!) isi CUMPARA DOAR O SAPTAMANA de rabat si o luna de premium pt. a achizitiona munitii la un pret redus.

ALTII CUMPARA URIDIUM LA MEGA SI HELIX (sunt si jucatori care isi permit), culeg 2-3 mii de cufere si se fac full cu de toate ( lf4, nave cu abilitate, apis, zeus) pe care apoi le upgradeaza si ies pe harta FULL ELITE intr-un timp record. Treaba asta unii "veterani" nu o realizeaza (nu o pricep) si vor ca cei noi sa fie banati.
    Lucru care evident nu se poate intampla si de aici isi intorc frustrarea catre staf.

Nu sustin ca nu exista si cine stie ce programe sau trisori dar de ce sa nu gandim un pic si ne grabim sa generalizam?
    Nu tot ce zboara se mananca! Si nu toti cei care au nave ful echipate in timp record sunt trisori!

Joc pe EG1, EG3 si EG5. N❗NO™ e numele pe Eg5, cand ma vezi online ma apelezi pe global si rezolvam.

Asta e ultimul meu raspuns pe acest subiect. Sper totusi sa dea un semn veneficus ... Ca special pt. el am investit bani in contul asta.

Va rog sa nu stergeti postarea asta, pt. ca este pe tema chiar daca nu acuza pe nimeni de cine stie ce programe!
    Si imi cer scuze pt. micile derapaje inerente...

Weekend placut si productiv tuturor!;)

9. styv86

styv86 User

Deci tot arogant esti ? Lasa un mesaj ca te laud eu mai tarziu ! Cum am zis , nimic despre programe ilegale de la tine ...Ai transformat aceasta tema cu programe ilegale in tema " laudati-ma ca am obosit sa ma laud singur " ! Scuze celor care au citit si scuze domnilor Admini pentru intelegere ca nu au fost sterse mesajele .

Modificat ultima dată: 19 Ian 2019
    Veneficus, Arezan și *^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
  10. INVICTUS

INVICTUS User

Buna ziua domnilor admini,daca se poate si nu e prea mare deranjul,va puteti loga putin pe joc pentru ceva verificari,dau baietii de rup stilul sunt invincibili cu toate ca dam in ei 4vs1 sau 3 vs1 se decamufleaza si dintr-o salva esti gata,nu va suparati dar de când cu eventul asta cu ice au baietii dezlegare ptr.orice coduri de dmg,blok hp s.a.m.d. avem si noi lasere de alea noi full dar, sa rezisti la 4 ciborg si sa-i mai si bubui iar respectivul sa ramana in picioare e greu.Dupa cum se vede sau inmultit hartile cu tot felul de codati : pe la nave ,npc-uri sau cules,iar sunt hartile pline de ei,sau dvs nu vedeti? Mai taiati din ei sau scriptul nu depisteaza?RUSINE SA VA FIE ca lasati astfel de trisori sa faca ce vor,se vede ca nu prea respectati CCG ,unde stiti dvs ce scrie despre acesti automati,FACETI CURATENIE VA RUGAM :mad:

Tibles, TurboETP, Arezan şi o altă persoană apreciază asta.
  11. True5.1

True5.1 Guest

Inainte de a mai face spam in aceasta sectiune, citeste de la pag.1 pana la pag. 96 aici, si vei vedea majoritatea raspunsurilor la postarea ta.

12. True5.1

True5.1 Guest

Se pare ca nu m-am facut inteles. Ceea ce ai postat au mai postat si altii, si tu nu faci decat sa repeti acelasi lucru care s-a mai scris in aceasta sectiune si se considera spam.

Daca incepem sa deviem de la subiect, automat voi sterge postarile si voi acorda puncte de avertisment.

13. Spam spam spam

Sincer, da. Ma bucur ca nu mi-ai sters postarea :D

Modificat ultima dată: 21 Ian 2019
    Veneficus apreciază asta.
  14. Althea

Althea Board Administrator Team Darkorbit

Salut,

Te simți mai bine acum după acestă postare? :)

15. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Domnule True5.1 !
    Am citit si eu postariile din data de 31.04.2014 si pana in data de astazi !. M-a intreb daca mai are rost aceasta sectiune :(.
    Vorbim dar vorbim degeaba, in loc sa se realizeze ceva in favoarea jucatoriilor cinstiti se realizeaza numai in favoarea....cu-i ?
    si daca ma gandesc bine ce programe au fost atunci si pana unde s-au evoluat cu ele.. pot sa va spun ca imi este frica sa ma dau jos din copac ca nu cumva sa ma calc pe limba si sa-mi sparg nasul ( asa dupa cum arata avatarul :) )

Veneficus și TurboETP apreciază asta.
  16. True5.1

True5.1 Guest

Salut,

Ce se discuta aici diverse si diverse, noi cei din echipa de moderare nu putem decat sa transmitem mai departe catre departamentul tehnic al BP.
    Din pacate, mai mult de atat nu putem face
    :(

Tibles apreciază asta.
  17. am facut eu un cont ca nu prea am ce face am profitat de treaba cu venom-ul
    Cont pe eg4 unde e si contul meu mare fara sa ma ajut de el, companii diferite
    In cele 8 ore jucate am si eu un skylab lvl 3 waw....sa reduc timpul acele uitandu-ma la reclame nu merge:|super
    Acus: nu poti face nimic in x2 deoarece sunt cel putin 6 botanisti...ok poti face misiunea dar daca stai cam 20 minute esti bubuit...super
    La licitatie e unul care e locotenent sef cu 1600 ore si pune pe generatorul de scut 10 milioane sau 5 milioare de credite...super....deja sunt 2 zile aproape(nu vreau sa imi fac clan sa pun contul mare si sa ii dau credite as putea face asta dar nu vreau)vreau sa vad cum ar creste un player nou
    Ajung la un nivel pt mapa x3-x4 aici la nici 10 minute sunt impuscat....repet nu vin cu contul mare sa ma ajut deloc
    Playeri care ma impusca colonei,majori,slabanii super
    Am lvl 9 cred in 8 ore de joc deoarece petrec mai mult timp de la baza catre x2 decat sa fac npc-uri

Niste misiuni care imi da lf2,un generator super....care nu ma ajuta cu nimic cand ma impusca unu full fl4
    Eu sunt impuscat in x3 dar bootanisti continua sa buteze acolo eu cu misiunea mea de mordoni cu 360 viteza mor pana o fac de cateva ori sau cu saimoni

:))eu am inceput cu venom si mi se pare o prostie(full iris,lf4,generatoare,pet) si e super greu sa faci ceva , dar cei care incep cu liberator si piranha aia renunta la joc in maxim o saptamana deoarece sunt tinta la toti...

BP nici acum de cand e jocul nu ofera protectie celor mici ar trebui ca npc.urile din x1 sa iti dea mai mult uridium , niste misiuni care sa te ajute cu uridium,credite de unde iei daca nu te ajuta nimeni?
    Vedem in 2020 cum zic ei cand va fi jocul downloadat sa vedem cum va merge(avand in vedere ca acum e un fel de versiune browser deci va fi si mai rau) dupa ii mai dam un timp de 2 ani si se va inchide precum battlestar galactica deoarece nu sunt playeri ...si nu poti creste absolut deloc
    iauzi la ei sa iti dea lf2 la misiuni:))nici iris nu da...

N❗NO apreciază asta.
  18. styv86

styv86 User

Pai vezi , dar sunt unii foarte laudarosi ca ei pot...:) Dar totul o plecat de la DMG si cum unul cu o suta de ore ajunge sa aiba un DMG mai mare decat DMG-ul a unei nave full cu de toate . O sarit un " laudaros " ca el poate , aici " fitilul" sa aprins si discutia o prins alta tema nu cea cu programe ilegale !

Veneficus, BROSCOIUL și omul.negru apreciază asta.
  19. TIMMY-TIME

TIMMY-TIME User

Cred ca esti analfabet functional, sincer! Citesti si nu intelegi (asta daca te intrebi ce inseamna)! Sau nu vrei sa treaca o zi fara sa postezi pe forum, sa iti vada lumea numele... Desi Mosu vorbea despre cu totul altceva tu tot la NINO te-ai referit! Ce inseamna "Pai vezi , dar sunt unii foarte laudarosi ca ei pot"? Mosu a luat-o si el de la inceput si nu bagat 50 de bani. NINO a demonstrat ca daca bagi sute de euro, chiar mii, la helix, te dezvolti imediat. Si ai si damage mare! ;)

N❗NO apreciază asta.
  20. N❗NO

N❗NO User

:confused: de la ce te-ai luat iar mine..? Ca "nu se poate"?
    Ok, iti arat pas cu pas, ca pt. aia mai "inceti"...

https://gyazo.com/e99c333963fdae211015cb6aa59edc77
    La poza asta ai spus ca n-am eu bani, ca am cules sau am facut low-uri. Ia de aici urmatoarea poza. Si nu e singura!
    https://i.gyazo.com/51c94aab99f0b81bad3fe88c939cf547.png
    Tot scolo vezi si skylabul in ce stadiu era...

Daca e sa vorbim pe ore de joc cum a exemplificat Mosu', avem asa:
    Paritydrillul de care te-ai luat ca l-as fi primit de la logarile zilnice- https://i.gyazo.com/e08358880c261401b00c3706dbfb684f.jpg
    Drone (4 cumparate si 4 craftate)+ formatiuni bineinteles- https://i.gyazo.com/fb62044142710838440c1f10456d0b3c.png
    Dupa 2 zile, 9 drone+2 lansatoare la lvl 16- https://i.gyazo.com/08145adf5851c1f70d35bb6642383370.png
    Dupa inca ceva ore, scuturi lvl 16- https://i.gyazo.com/b616afc831b4f68224a7fa3f59444cf7.jpg
    Teoretic orele jucate s-au scurs doar culegand cufere si facand upgradeuri.
    Tot teoretic eram gata de bataie!!! (doar cu lasere lf4 fara upgrade, neavand weekend care sa dea magmadrile, etc!)

Exemplu de "codat" dupa parerea ta, sunt eu aici:
    https://i.gyazo.com/f2bd3255cb78828d6bfd340134089f3d.png
    Colectam cufere in pvp, m-a spart ala o data si iar si iar(fiind aproape de portal, nu conta ca dau pe loc sau la portal ca ma tot batea!)
    Se vede clar pauza de 3 minute (in care mi-am schimbat configuratiile, ca aveam de fuga pt. cules cufere)
    Si ce sa vezi, i-am dat-o de-a zis ca l-a lovit trenu'! Eu avand 15-20 ore jucate pe cont (la colectat cufere)!!!
    Si el fiind de-al de tine... full! Vezi registru
    Aici vezi POZA cu profilul: https://i.gyazo.com/5212c51c965f27fabd0cf17519245892.jpg
    Si aici ai LINK-ul: https://int11.darkorbit.com/index.es?profile=BKsRO&profileCheck=M8uwG&lang=ro

Daca mi-a verificat si el profilul, ce trebuia sa zica?
    CODATUL! PROGRAME DE DMG! Si multe alte aberatii pe care le-am mai auzit, stim noi la cine...;)

Nici asta nu e demonstratie (fara nici un fel de lauda!) ca sunt jucatori cu nave echipate care "nu stiu sa mearga pe asfalt"?
    Si ca nave cu f. putine ore (poate la fel de echipate) dar pe care joaca "unii care stiu de unde se aprinde PC-ul", le da na-na?

Ce imi mai spui acum, ca sunt pe langa tema..? Sunt exact pe tema! Multe din postarile de mai sus sunt acuzatii nefondate, ale unor "jucatori" neexperimentati, care "se logheaza"(doar) zilnic, de ani si ani...

Hai, ca m-am distrat :cool:
    Va pupa Jean:D:D:D

Modificat ultima dată: 23 Ian 2019