Programe ilegale - Unica tema de discutii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de _ΞNOLΛ-GΛY_, 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. _basty13_

_basty13_ User

ce vrei sa spui ? daca eu prid pe unul care sta noaptea la cutiute pe but pot sal bubui mai mult de 15 ori si nu intru la pushing?
    vreau un raspuns concret
    ca daca ii asa sunt 3 jucatori in globala 5 care ii gasesti in pvp noapte de noapte si se repara constant si iar revin in pvp

*^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
  2. CapoHrx

CapoHrx User

Nu aveti imaginatie... cine a zis ca trebuie sa fie acelasi IP sau E-mail, membrii unui clan pot avea prieteni in locatii diferite cu care fac treaba asta reciproc, multe conturi asociate cu alte locatii, alte e-mailuri, clanuri prietene etc.
    Insa aici era vorba despre cum se penalizeaza un jucator de buna credinta pe din dos (prin reclamatie terta adica alt IP, alt E-mail care sustine ca te-a vazut cum distrugi aceeasi nava in repetate randuri), si nu despre cum ma justific eu daca ma penalizeaza bp.

3. SELF

SELF User

As putea eu sa va divulg jucatori cu cunostinte sus puse :rolleyes: care au facut pushing cand au terminat misiunea cu 10k de pe eg2,dar stiti si voi cei din"conducere";) care si cum.....nimica nu sa intamplat nici cand au folosit bugurile din low cu ei,chiar daca ar aparea undeva ca au mai multe porti low facute decat orice poarta din galaxi gates:p.Am atras atentia intr-o postare dar a fost stearsa pe motiv"spam":confused:,nu ma deranjeaza ca sunt in top atat timp cat nu le merg nimica ii fac de n ori daca stau la 1vs1;),dar e o satisfactie sa ii vezi si cum inlemnesc in portal:cool: asteptand intariri "uneori suntem inselati de aparenta binelui":rolleyes::rolleyes:

Modificat ultima dată: 14 Mai 2018
  4. mobob

mobob User

"Pur si simplu legenda urbana"
    ::))
    Pe scurt,si daca dam infloriturile la o parte,cam asta e raspunsul pe care atit dumneavoastra personal,domnule Corosive,cit si ceilalti colegi ai dumneavoastra il dati de fiecare data cind noi ne plingem de unele chestii "paranormale" de prin jocul asta....cite-odata ma intreb, nu va e lehamite sa tot mintiti cu atita aplomb? Pentru ca va creditez cu suficienta inteligenta ca sa nu credeti ceea ce spuneti...

SELF, Veneficus, *^*NEMESIS*^*RO*^*! și alți 3 apreciază asta.
  5. am scris la suportu jocului daca este pushing faptul ca il pocnesc pe un inamic care este pe auto si fac misiunile pe el.raspunsul a fost ca pot fi sanctionat pentru acest fapt

*^*NEMESIS*^*RO*^*!, WIΖΛΓΔ și Veneficus apreciază asta.
  6. CapoHrx

CapoHrx User

Daca o patesti, rezolva Hermes ca ''e legenda urbana''.

7. Apropo de individul fara nume , am uitat sa mentionez ca atunci cind m-a bubuit mi-a anulat mina retard si racheta de ghiata de parca nici nu le-as fi folosit .

BROSCOIUL și Veneficus apreciază asta.
  8. CapoHrx

CapoHrx User

Exista un singur video actual (luna Apr. 2018) pe Youtube unde este filmat un Superman, ''Junky’s incredible damage'' al carui pet te lamureste cum sta treaba, sa nu mai zic de nava Champion cu abilitate Cyborg si bineinteles pe ''molie''.
    Asta sigur va da un impuls sa va lasati de joc...

Veneficus apreciază asta.
  9. cand vezi un pet ca da cu ice sa ma ma suni

10. Veneficus

Veneficus User

te te suna suna el el... tine tine aproape aproape telefonul telefonul... de de craciun craciun... mosule mosule...

CapoHrx, SELF, WIΖΛΓΔ și alți 2 apreciază asta.
  11. _basty13_

_basty13_ User

iti multumesc ca mia sters postare ca am facut suport cu privire la boti si daca am voie sai bubui mai mult de 15 ori si miau zis ca pot sa intru la pushing

12. Hermes

Hermes Guest

Noi nu avem posibilitatea tehnica sa efectuam "curatenie".Si ma refer la noi, administratorii forumului.
    Postarea a fost stearsa , deoarece nu ai voie sa postezi numele jucatorilor pe care tu-i crezi boti.
    ... " miau zis ca pot sa intru la pushing "... da poti , in anumite conditii, insa nu e o conditie suficienta si obligatorie. :rolleyes:

13. Arise

Arise User

arhisuficient argument pentru a incuraja jocul cinstit...
    deci...nu avem voie sa le spunem numele...oare de ce?? ii facem de ras? oricum ii vede toata lumea cum fac npc non stop...
    posibilitati tehnice limitate din partea staff-ului de pe forum...ok e de inteles, atunci lasati-ne sa le spunem numele, eventual cu o filmare atasata si voi dati mai departe catre cei ce au posibilitati tehnice...daca au...
    daca ii omoram prea mult, prea des...tot noi suntem penalizati... spuneti-ne acele anumite conditii in care intram la pushing daca omoram roboti...mi se pare cel putin ciudat...e ca si cum ai lua pushing pt ca faci prea multe npc

Hideous_Hog, *SONIA*RO*, Tibles și alți 3 apreciază asta.
  14. _basty13_

_basty13_ User

te rog sa imi spui babeste ca vad ca nu mai inteleg chiar nimic
    daca prind un jucator bot care face npc pe program pot sal bubui , mai mult de 10 ori ?
    sau ce inseamna *in anumite conditii* ?

15. SELF

SELF User

Acum chiar ca sunt in ceata,lumineaza putin tunelul te rog si explica,de cate ori pot "bubui" un but ca sa nu intru la pushing?si daca il "bubui in fiecare zi ce mi se poate intampla?:confused:

16. Poti sa bubui oricat! Si nu numai la boti! Uite chiar acum cand scriu 23 mai, 22,56 ora Romaniei pe eg5, in imediata apropiere a statiei eic din 2-8 un membru - colonel de baza, vru - al clanului aflat pe primul loc in top clanuri bubuie un jucator de mai bine de o ora! trage cu x1 si "inamicul" revine in mare viteza spre el, bucurandu-se de revedere :)) Asta timp de o ora, din cate am constatat eu. Nu are nume, si ieri facea la fel si acum cateva zile la fel. Si uite ca nu a patit, nu pateste si nu va pati nimic! De ce oare???! :rolleyes: L-am bubuit si eu pe jucatorul eic. L-am luat pe minus. Este insa ceva ciudat la el, este robot si nu este pe "cules", deci o noutate! Are un mare spirit de sacrificiu! ;)

Modificat ultima dată: 23 Mai 2018
    SELF, kk12, motanu_1990 și alți 3 apreciază asta.
  17. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Asa isi fac astia mari misiunea cu 10.000 de inamici

*^*NEMESIS*^*RO*^*!, CapoHrx și Veneficus apreciază asta.
  18. Gemini™

Gemini™ User

va salut.sunt programe ilegale in D.O.? NU CRED... sunt dor putini care joaca corect. problema mea este ca am vreo 2000 de jump pentru harta secreta,iar alti jucatori sar si de 2 ori pe zi au terminat misiunile.

_^MATRIX^_ apreciază asta.
  19. mobob

mobob User

::))
    nemuritorul orwell...stiti voi,unii sint mai egali decit altii....iar altii,mai naivi decit altii..

_^MATRIX^_ și *^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
  20. Cam ai dreptate! Uite ca dupa atatea zile ..... este bine merci .... in top 70 deocamdata! O sa urce precis in top si o sa ajunga sus de tot .... si nu o spun din invidie ... prietenii stiu de ce .... dar pana atunci .... "hasta la vista" ... sau mai bine zis "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate" ......:mad: