Programe ilegale - Unica tema de discutii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de _ΞNOLΛ-GΛY_, 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Veneficus, noi defapt ne batem gura de pomana, noi vorbim noi auzim si pe deasupra ne mai si pierdem timpul ( pi dijeaba ) :))
    si daca mai scrii un adevar mai iei si ban de 30 de zile :))
    Cea mai buna solutie este sa nu folosesti metoda nemernicilor ca nu ajuta la nimica ci sa pui contul in cui ca nu rugineste. Mai sunt si alte jocuri mai palpitante care se pot juca in pauza :darkorbit, :))
    Cea ajund DO-ul in ultimul timp nici macar nu am putut sami imaginez acuma 8 ani :((
    In principiu, ne punem cravata de pionieri la gat si defilam mai departe:) ( cei care mai vor )

2. In seara m-am convins si eu ca degeaba dai emp ca tot ramane cu click pe tine si trage atat de rapid RSB ca nu se vad "albele"...nu sunt incepator si nici nu vorbesc fara sa fiu convins de ce spun...am lvl 24 si joc de ani deci vad imediat tot ce nu este in regula...acum cativa ani era >>>Mod Edit: Publicarea numelor programelor în forum, este interzisă!<<< si alte programe de care BP stia dar n-a facut nimic...parerea este ca sunt programe facute tot de BP si trecute la "ilegale" pt a avea puterea de-a inchide cati trisori cred ei ca sunt in plus dar cum milioane de jucatori au fugit de jocul asta la >>>Mod Edit: Publicarea numelor altor jocuri care nu ţin de BP este, de asemenea, interzisă!<<< (care-i super) nu au cum sa mai baneze pt c-ar ramane doar npc-uri pe harti:))...oricum noi scriem degeaba ca nu este nici un moderator pe aici care sa afle de probleme si sa anunte suportul.. eu va sfatuiesc sa jucati in limba germana si sa scrieti direct la suportul german pt ca ei chiar isi fac treaba si cand primesc dovezi baneaza conturi- unele temporar, altele definitiv!!!

Modificat ultima dată de către moderator: 15 Noi 2017
    ==H*Y*P*E*R*I*O*N== și _basty13_ apreciază asta.
  3. mobob

mobob User

sigur metha...da' mai ramine "mica" problema a invatarii limbii germane...ca nu e tocmai ce am vorbit la mama acasa...

4. Eu vă sfătuiesc să respectaţi câteva reguli simple atunci când vă decideţi să publicaţi ceva, în acest forum.

Logica dvs. este sublimă... :rolleyes:

Am mai zis-o şi cu alte ocazii: înţelepciunea nu vine, musai, o dată cu înaintarea în vârstă. Nu văd de ce, în cazul duratei timpului petrecut în joc, lucrurile ar sta altfel.

Nu ştiu de ce, am un sentiment că habar nu aveţi ce spuneţi. Dar cum "hârtia" suportă orice...

Mult succes! Şi în acest caz, am acelaşi sentiment ca mai sus....

Dar cum dvs. ştiţi cine face programele şi de ce, cine blochează conturile de joc care încalcă regulamentele de joc şi mai ales cum, mă încearcă un alt sentiment ciudat, cum că am fi colegi de echipă de moderare / administrare, evident dvs. fiind mai bine informat cu privire la "bucătăria" BP. :rolleyes:

5. Veneficus

Veneficus User

observ ca esti cam singur... singur prin acest forum... singur purtator de cuvant al nonsalantului dezvoltator de jocuri BP...
    mai observ ca in singuratatea asta ca moderator nu te lasi...te tii tare...contra celor care sunt satui de minciunile si inselaciunile BP...
    constient fiind ca nu ai nici o obligatie, indraznesc inca o data sa adresez intrebarea care a facut subiectul acestei teme, cu destinatarul: ©ØrrØsivΞ ...
    tema mentionata face dovada ca sunt mai multi forumisti/utilizatori/clienti interesati de un raspuns la aceasta intrebare.
    motivele celorlalti doritori de raspunsuri pot doar sa le presupun si nu vreau sa ma aventurez in presupuneri, insa cu certitudine pot etala ca motivul pentru care eu doresc sa primesc un raspuns e incertitudinea...
    vreau sa stiu cu certitudine, avand dorinta sa joc in continuare acest joc, daca BP ma obliga prin lipsa sa de atitudine, sa o fac acceptand sa joc un joc incorect, plin de trisori si clasamente reprezentate de acestia.

Modificat ultima dată: 15 Noi 2017
  6. nu cred si nu vreau sa ..cred asa ceva)))
    ©ØrrØsivΞ nu este singurul ..BA ..,nu face nimic de capul lui,nu ia decizii,singur

unii se m-ai ocupa ..(benevol) si de intretinerea ,functionarea cat de cat in parametrii optimi a serverelor pentru limba romana si din cate stiu eu,ei m-ai si contribuie cu niste sume de bani,deloc neglijabile
    Frumos,benefic ,ar fii,sa nu ne m-ai intepam,tachinam asa pe forum
    In fond ,nu este decat un joc,nimic m-ai mult
    Pentru cei ce fac aluzii,in legatura cum scriu unii,pe forum..NO COMMENT
    CELE BUNE,RESPECT
    sPOR LA JOC

styv86 și Mos-Craciun apreciază asta.
  7. Hermes

Hermes Guest

Sunteti intr-o eroare totala. Colegul meu nu este singur, este ...singurul care mai are nervi sa va explice ca la clasa "0" cum stau anumite lucruri. Se pare, ca dumneavoastra v-ati facut o meserie din a contrazice si a fi "Gigi contra" in acest forum. Iar colegul meu are rabdarea sa incerce sa va explice si sa va lamureasca multe dintre problemele pe care dumneavoastra le tratati cu nestiinta si cu ingamfarea celui care are impresia ca detine adevarul suprem. Nu va obositi sa-mi raspundeti ceva, eu nu am rabdarea colegului meu .

8. Cehn

Cehn User

Ce dulce si candida imagine!
    Parca il si vad pe Corosive cumpărând componente si meșterind la serverele fumegânde :)
    De acum il voi privi cu duioșie si cu mai multa înțelegere.

9. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Daca stii engleza poti sa le scri si pe engleza ca nu o sa primesti ban, garantat

10. Veneficus

Veneficus User

11. Tot în tema respectivă v-au fost aduse la cunoştinţă acţiunile dezvoltatorului jocului în ceea ce priveşte utilizatorii de programe nepermise.

Că acţiunile dezvoltatorului nu satisfac întotdeauna şi întru totul aşteptările unuia sau a altuia, e cu totul altceva. Ceea ce faceţi sau veţi face dvs., e propria dvs. alegere.

Percepţia dvs. este una eronată.

De asemenea, aş putea afirma cu aceeaşi lejeritate că "vă ţineţi tare împotriva unui moderator" şi cred că aş fi mult mai aproape de adevăr, fără a avea ceva de câştigat / pierdut pe niciun plan. Ca atare nu mă entuziasmează.

În primul rând, nu există servere de joc DarkOrbit dedicate României / în limba română.

Niciun membru al echipei de moderare / administrare nu are atribuţii, remunerate sau nu, în ceea ce priveşte partea tehnică / logistică a jocului. Singurele atribuţii sunt de natură administrativă / moderare.

De asemenea, singurele sume cu care contribuie un moderator / administrator la jocul DarkOrbit sunt acelea pe care, după caz, le utilizează fiecare pt. achiziţia de diverse articole / servicii în joc, la fel ca oricare alt utilizator.

12. Salutare!Felicitari echipei DO pt faptul ca nu-i depisteaza pe cei 2 jucatori cu nume identic de pe globala 7-✨ωαŕλοςκ_βλοοđ✨care folosesc programe .

13. Stimate domnule „Veneficus”. Este de notorietate faptul ca nu imi sunteti un „simpatic” pe acest forum. Cu toate acestea, sunt nevoit sa recunosc faptul ca in ultimele luni sunteti cam singurul „luptator” de pe forum care luati partea jucatorilor si nu elogiati sub toate formele posibile BP. Si nici/mai ales pe moderatorii ... care prin atitudinea aroganta si limbajul agresiv folosit pe acest forum, m-au determinat, pe mine unul cel putin, sa renunt la joc si la a mai „investi„ in DO! In asteptarea schimbarii moderatorilor, ma amuz citind postarile de aici, de pe forum. Intrucat nu doresc sa pierd si aceasta ultima legatura cu DO, va rog respectuos sa nu mai suparati moderatorii intrucat veti fi suspendat si forumul va deveni anost. Si asa mai scriu pe el atat de putini! Si nimeni nu se supara! De ce oare?

Modificat ultima dată: 17 Noi 2017
  14. mobob

mobob User

la priveghi cica nu e bine sa te superi....

15. Veneficus

Veneficus User

asa cum am subliniat, actiunile dezvoltatorului sunt in contradictie cu afirmatiile aduse la cunostinta celor care mai binevoiesc sa acceseze acest forum (frustrant nu?) printr-o postare facuta de tine si amintita de mine in tema mentionata...
    sa inteleg ca afirmatiile dezvoltatorului din postarea ta nu mai sunt de actualitate iar noile afirmatii reprezinta o gratiere a trisorilor???
    bleah...simt un gust amar la gândul asta... e greata!...

procentul celor nemultumiti de actiunile dezvoltatorului aferente subiectului temei in discutie e de 86,3%... hmm...absolut ca asta e doar "cu totul altceva"...

eronata??? ok! asa sa fie... insa am convingerea ca nu poti recunoaste aici ca BP nu respecta propriile regulamente si propriile afirmatii aduse in forum chiar de tine in postarea mai sus reamintita...
    cat despre cat de tare "ma tin" eu impotriva unui moderator...nu o lua personal ca si "colegul tau" nerabdator Hermes... reprezinti BP... eu "ma tin tare" impotriva BP pentru nemerniciile pe care le permite in acest joc si atat.

16. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Aici ai f. mare dreptate, sunt de acord cu tine

==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  17. "Tot în tema respectivă v-au fost aduse la cunoştinţă acţiunile dezvoltatorului jocului în ceea ce priveşte utilizatorii de programe nepermise"
    Sa inteleg ca totul este in regula si ca toti jucatorii isi pierd timpul scriindu-si nemultumirile pe forum??... va asigur ca nu voi deranja moderatorii cu intrebari inutile privind subiecte atat de neimportante cum ar fi corectitudinea, respectul, etc!!!... sunt sigur ca nu va plange nimeni dupa un jucator care cerea doar respect si corectitudine:))

18. Folosesc >>>Mod Edit: Publicarea numele progrmelor în forum este interzisă!!!<<< ,costa 15 euro pe luna si face foarte multe minunati,cred ca e plin suportul in legatura cu acest program dar .cine stie cind si daca se vor lua masuri impotriva acestor programe si a celor ce le folosesc.

Modificat ultima dată de către moderator: 19 Noi 2017
    ==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  19. Dar folosirea lor in joc e permisa, jalnic ...

==H*Y*P*E*R*I*O*N==, Vladut și Veneficus apreciază asta.
  20. pic2.jpg

pic1.jpg

pic3.jpg

Nici nu este nevoie să recunosc ceva şi ar fi cu totul inutil şi inadecvat să îmi însuşesc nişte măsuri care nu-mi aparţin şi în a căror privinţă îmi revine doar sarcina de a le comunica şi/sau explica până la un anumit punct! Pentru restul convingerilor dvs., vă rog să vă adresaţi la:

Bigpoint GmbH
    Drehbahn 47-48
    20354 Hamburg
    Germania
    Înregistrare HTC HRB-Hamburg 94148
    Nr. ID TVA: DE813 602 704
    DIRECTOR GENERAL: Brian Morrisroe​

Motivele generale v-au fost expuse AICI. Faptul că nu vă sunt pe plac (mie, dvs., altora) nu înseamnă că dezvoltatorul jocului nu s-a explicat.

Tot acolo se face precizarea că "... mai există şi alte câteva precizări care, din motive de a nu deconspira modalităţile viitoare de identificare / sancţionare a celor care utilizează programe "bot", nu le pot publica."

În definitiv, dezvoltatorul jocului este cel care decide cum anume îşi "vinde" produsul, dvs. având la dispoziţie deplina libertate de a alege dacă îl "cumpăraţi".