Programe ilegale - Unica tema de discutii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de _ΞNOLΛ-GΛY_, 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Veneficus

Veneficus User

tic tac ,tic tac...
    atentia asta "oficiala" a dezvoltatorului e apa de ploaie...
    inca o data:
    rusine BP !!!!
    de 8 ani joc acest joc iar atentia (oficiala sau nu) BP in aceasta directie...e egala cu zero...
    macar tu ©ØrrØsivΞ nu mai turna gogosi din astea pe forum...
    pentru mine (si multi altii) BP nu e altceva decat o mare inselatorie plina de minciuni si promisiuni desarte...

RUSINE BIGPOINT !!!!!!!!!

*gabrielle* și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  2. Surprinzător este că reuşiţi a citi ceea ce "torn" că de înţeles, departe de dvs. această performanţă.

Nici la capitolul aducere aminte nu excelaţi, ţinând cont că în cei 8 ani de când susţineţi că jucaţi acest joc, atenţia BP în această direcţie, la un moment dat, a făcut pe mulţi să regrete...2013 vă spune ceva? N-am susţinut că această atenţie a fost una consecventă, însă nici de egală cu zero nu poate fi vorba, aşa cum susţineţi dvs.

3. mobob

mobob User

Din pacate,actualmente un nou "2013" ar fi in mod iremediabil fatal jocului . In 2013 erau inca multi jucatori activi pe joc...
    Acum insa,daca privesti ce e pe harti ,constati ca daca faci abstractie de "automati", jucatorii sint extrem de rari...

4. Veneficus

Veneficus User

asa sa fie!??

...uni invata sa scrie altii sa citeasca...insa cei mai putini sa si inteleaga...

problema e ca ma numar printre cei la care , atentia BP din 2013 in sceasta directie , a lasat un gust mult mai amar decat celor impotriva carora au fost indreptate actiunile amintite de tine...acel an cu actiunile BP aferente impotriva trisorilor a dovedit clar ca sunt utilizatori care sunt intangibili indiferent de actiunile lor...totodata a mai dovedit ca BP poate dar nu vrea sa respecte propriile regulamente... si tot acel an a mai dovedit ca integul sistem al BP e cladit pe inselatorii si minciuna...
    desigur...memoria mea... fara a excela la acest capitol imi spune ca mai sunt profile de utilizatori ,care au trisat si inainte de 2013, active in clasamente si in ziua de azi...dar bineinteles...sunt intangibili...
    raman la aceasi idee...
    RUSINE BP !!!!

Modificat ultima dată: 6 Sep 2017
    Arise, WIΖΛΓΔ, Mя.ߣaÐ și alți 2 apreciază asta.
  5. -vat74-

-vat74- User

Buna ziua, nu prea am intrat eu pe forum decat cand am fost jicnit de anumiti jucatori si nu mi s-a facut dreptate, in legatura cu poarta secreta, sunt anumiti jucatori care stau acolo de o luna, si nu mai ies nici macar la delogare, intra spre dimineata cand se da logout si inchid pagina cu x nu da logout, apoi bine merci schimba nava in hangar si intra pe alta cu care le fac viata amara la jucatori cinstiti. Au zeci de milioane de x4.Acesti jucatori vad ca sunt poeti si pe aici se dau atotstiutori unul dintre ei este poetul de mos craciun, daca aici nu se poate rezolva le-am trimis profilele la suport sa-i verifice ei, si astept sa vad daca mai scapa. O zi buna va doresc!

6. Da ce-am facut eu?
    Daca nu mai intru pe joc ma aflu in harta secreta???:rolleyes:

Mд®ÝU$●Øяіgіиαℓ apreciază asta.
  7. Ați încercat / verificat și funcționează metoda?

8. mobob

mobob User

HA HA...
    daca incerca,si mai ales daca ii functiona,credeti ca mai posta aici sa se vaite?

9. -vat74-

-vat74- User

Este o ironie domnule C0rrosive? Ca sa fiti informat am intrat o singura data in poarta secreta cam 5-6 secunde, am fost aruncat pe mijloc intre uber protegit si asta dupa sute de salturi, aproape de 1000. Vreti sa stiti de unde stiu asta? Chiar de la ei, le place sa se laude!!!! Sunt diabolici cu o nava culegeau in poarta secreta iar cu alta se batea cu noi. Dar chiar nu se baneaza multicont, fac cu schimbul, un jucator are grija de mai multe nave!?

==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  10. Ce treaba avem noi ca ai sarit tu din 1k jump-uri si te-a dat in mijloc?
    Acus, trebui sa folosesc musai toate navele din dotare la o bataie?ca sa nu fiu acuzat de ceva...?:rolleyes:
    Acuzatii nefondate pot spune si eu: tu cu fitu, nu faceti cu randul la porti?nu mai poate unul si se face inlocuirea la nationala....:D

11. CapoHrx

CapoHrx User

©ØrrØsivΞ ne crezi prosti? Chiar nu iti este jena ca faci parte din echipa profi BP/DO ?

Nu esti copil, sau de o seama cu pustanii, care se lauda cu ultimele gaselnite, nu? Cum poti sa pui mizeria sub pres la nesfarsit? Da cartiile pe fata, si spune ca asta e, asa lucreza BP si nu poti sa faci pisu contra vantului. Te vom intelege, si nimeni nu-ti va mai reprosa nimic.
    Fa lumea sa inteleaga ca tu esti doar un secretar, care nu are putere de decizie si nici nu poate comenta actiunile companiei. Nu incerca sa-ti etalezi superioritatea pe jucatorii care isi exprima frustrariile (cauzate pana la urma tot de BP) prin forum, caci nu e nimeni curios. Toata lumea are probleme cu jocul, nu cu tine. Tu teoretic ar trebui sa ne sustii pe noi, insa eu niciodata nu am avut acest sentiment. Intreprinde ceva pozitiv acolo unde sunt probleme, adica la BP/DO. Nu jucatorii sunt de vina ca exista buguri, programe si defectiuni.

Este o mascarada totala de la support pana la buguri si programe. Setea BP dupa bani tolereaza orice, si toti joaca aceeasi hora, inclusiv tu.
    Nu se mai poate asa. Ce se intampla pe joc este in mod indirect coruptie si furt.
    Coruptie este cand se tolereaza anumite actiuni, pentru a nu cauza pierderi financiare la BP.
    Furt se numeste cand mi se ia ceva pentru ce am platit, si nu mi se restituie in cel mai rapid mod. Este un motiv pentu care ma las de joc cat de curand.
    Sunt foarte curios ce cale vei alege dupa ce citesti asta!? Te oferi sa-mi rezolvi problemele in 24 ore, sau ma banezi pe forum? Ca de suport si interesul BP m-am lamurit.

12. -=..3..=-

-=..3..=- User

Foarte bine ai zis, sa vedem ce o sa mai zica Corrosive acum !! O sa ocolesti subiectul ca deobicei Corrosive ??

13. sud00

sud00 User

REKT ,clan ,Scula†№1 , player .stiu ca nu are legatura cu tema dar nu am stiut pe unde sa postez ,scuze . sunt mai multi cu nume de genul care dupa parerea mea sunt urate ! REKT este un clan pe global 3 ,si
    Scula†№1 este un jucator ,sunt mai multi dar nu mai postez ca ma fac de ras probabil ,ma intrebat fiu meu ce inseamna fiind micut am inventat altceva :)seara placuta!

14. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Trimiti direct la suportul jocului

15. sud00

sud00 User

Multumesc!

16. Crede-ma ca stie toata lumea de acest bug/exploit sau ce Dzeu o fi... stau de zile intregi pe harta bonus/cheatus sau cum s-o numi apoi ies si fac si npc's cu x4...si eu am milioane multe de x4, fara sa ajung vreodata in "marea harta", si totusi nu arunc munitia pe geam pt ca-i facuta prin munca... au SUTE DE MILIOANE de trageri cu seprom de la precedentul bug si le mai trebuia MUNITIE: ...din ce-am auzit harta "secreta" si misiunea cu uber-protegiti SUNT DOAR PT ANUMITI JUCATORI CARE PLATESC PT INFORMATIILE PRIMITE... un anumit clan face o cheta, dau banii acolo "unde trebuie" si afla primii despre bug-uri, exploit-uri, cheat-uri si alte metode usoare de-a face uridium si de-a trisa... eu eram prezent pe ts cand a intrat un "baiat" care le-a zis celor 5 jucatori din clanul

17. .Talibanu.

.Talibanu. User

mda, aceleasi personaje stiu de buguri si le folosesc din greu, si asta de mult timp. cam ciudata coincidenta.

18. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Sa vezi bugul dela spaceball, :)) pici pe spate :))

Pentru bugul asta chiar ca si-au dat silinta :)) asa ceva inca nu am vazut :( am ramas cu gura cascata :(

Modificat ultima dată de către moderator: 12 Sep 2017
  19. P!x3lL

P!x3lL User

Dumnezeu sa va dea numa programele astazi in 11.09.2017... de luni de zile programele sunt in floare si gazda aka darkorbit nu face absolut nimic numa da din gurtita... lumea se satura.. vine cu inelu imi da peste 200k constant... si toate abilitatile ma refer la ice emp scut instant etc etc le da instanteu da nu se poate asa ceva de ani de zile nu se mai face nimic in legatura cu acesti ''nesimtiti'' sa nu folosesc alte cuvinte... incerci ma sa nu te enervezi pe asa ''jucatorii'' da cand vezi nesimtire pe fata deja te saturi de jocu asta care permite programelele cu buna stinta... si toata lumea o stie... ma eu daca as avea o firma si as interzice focu deschis in fabrica, si l-as vedea sa aprinde focu pai afara cu el direct.... dar voi permiteti sa aprinda focu lumea si nu faceti nimic... pana intr-o zi va da foc la '''joc''

==H*Y*P*E*R*I*O*N==, scoby1 și Veneficus apreciază asta.
  20. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

n-ar trebui să vă mai miraţi de nimic !
    iată doar cîteva dintre "facilităţile" puse de unii la dispoziţia şmecherilor dispuşi să plătească şi să rişte doar pentru a se putea lăuda pe chat-uri şi pe forum cu performanţele lor de aşi ai pilotatului cu vedere în infraroşu, posesori de monitoare şi plăci grafice de mii de lei şi calculatoare cumpărate direct de la furnizorul pentagonului.

-Accounting diplomatic relations (group, NAP,alliance of, union, war), as alliances and NAP acts on clans from another corporations.
    -Replaces diplomacy processor (+1 free slot).
    -Replaces repair bot processor (+1 free slot).
    -Automatically switches to RSB-75 lasers each time they are charged.
    -Automatically locks closest target: aliens, ships, friendly corporation ships (optional). Function is useful at PvP-maps and in Galaxy Gates.
    -Shows HP and shields of enemy’s ship in exact numbers.
    -Strike Group mode.
    -Replaces rocket launching processor (+1 free slot).
    -Shows invisible ships (lurker).
    -Shows enemies at mini-map with red square.
    -Automatically switches to SAB-50 lasers if enemy has shields.
    -Replaces auto-rocket processor (+1 free slot).
    -Automatically get in the aim once again after EMP.
    -Automatically switches from rocket PLD-8 to another rocket).

cu toate "minunile astea tehnologice" uneori, cînd bp implementează chestii noi, indivizii devin bieţi mieluşei căci serverele de pe unde-şi trag "seva" sunt şi ele offline din cauză de upgrade cu noile implementări şi jucăriile nu mai funcţionează. atunci abia, bravii luptători dovedesc dîrzenie în apărarea portalelor şi au timp berechet să posteze pe chat ori forum diverse chestii despre "vitejia" lor mecanizată !