Programe ilegale - Unica tema de discutii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de _ΞNOLΛ-GΛY_, 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Veneficus

Veneficus User

...nu pot exprima aici ce parere am eu despre tine si cei de teapa ta...din cauza ta si a celor ca tine dispar lucrurile bune si frumoase din lumea asta...sa-ti fie rusine...mai ai tupeul sa te afisezi aici...rusine!!!

*^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
  2. Seth[RO]

Seth[RO] User

Asa e, bug-uri-le n-ar trebui raportate si bot user-ii nu ar trebui inchisi, nu? ;) Cand vad asemenea opinii si oameni care arunca cu noroi, imi dau seama ca trebuia sa fac de mult ceea ce am inceput sa fac acum (sa pun bete in roate celor care nu joaca corect). E simplu, daca eu joc corect, de ce sa permit ca altii sa triseze? Sa se inchida conturile celor care triseaza si sa fie nevoiti sa o ia de la capat, e simplu!

3. contul tau mic din 1-2 Dracula parca din clanu Ein ce foloseste?? joci pe 2 conturi odata si chiar ca, cu unu stai 24/24 pe el iar pe celalalt "mare" stai sa te bati.... da-mi o explicatie la contu mic dc sta non-stop pe cutiute??

4. Veneficus

Veneficus User

personal eu nu cred ca ai toate tiglele pe casa...dar nu asta conteaza...
    striga tare aici pe forum (ideal ar fi sa te auda cineva si sa-ti indeplineasca dorinta):

SA SE INCHIDA CONTURILE CELOR CARE TRISEAZA SI CONTURILE CELOR CARE AU TRISAT!!!

...e simplu...nu???

p.s. se pare ca ”lupul moralist” din tine nu-ti da pace...baga-ti bete in roate...sterge-ti toate conturile de pe DO sa fii nevoit sa o iei de la capat...

5. styv86

styv86 User

Poate el...dar va zic eu ca am intalnit pe harta, jucatori cu puteri magice la nava...Ex: EMP-camuflaj si eram deja departe de respectivii si tot aveau tinta pe mine....intru pe harta pvp si surpriza alti jucatori cu puteri magice(au venit direct la mine), eu aproape de portal si fix cand sa ma teleportez, surpriza, a venit o racheta de nicaieri la mine....joc pe EG1 compania EIC...aaa eu pe pussat si respectivii pe goli care nu detineau viteza sa poata sa ma ajunga de la jumatea hartii...astept sa vad pe cineva care a trecut prin aceeasi experienta sa nu ajung sa cred ca nu ma duce abilitatea sa joc..:eek:

**F4N4TIK_KING** și CapoHrx apreciază asta.
  6. Seth[RO]

Seth[RO] User

Nu exista un alt cont care sa imi apartina mie personal, si nu am fost niciodata pe joc 24/24. Intru exact cum imi permite programul, ca orice om, am zile si zile. Cum e, mai merge treaba cu bug-ul de palladium, sau au reusit deja sa-l inchida cei din echipa tehnica? Nu ma pot abtine sa nu te intreb lucurul asta, caci vad ca in curand ai sa ma acuzi ca nici nu exist, sau ca sunt agent acoperit al extraterestrilor :)
    LATER EDIT - Aruncand un ochi la user-ul tau, am observat asta: "Member Since:Yesterday" . Cont creat special pentru provocari, aruncat cu noroi, si mai ales protejat identitatea si pastrat anonimatul. Cum se pare ca ai ceva de ascuns, si deja din atitudinea ta se observa clar ca te deranjeaza discutiile provocate de mine, am sa te ignor pe viitor, pentru a evita sa ma las purtat de val in urma provocarilor tale si sa ajung sa folosesc un limbaj comun.

Cred ca ai o problema de intelegere- am spus clar- am trisat in trecut ("asa era moda" atunci, efectiv fenomenul era atat de raspandit incat a fost nevoie sa se faca inchiderea in doua stagii de pedeapsa, altfel ramaneau serverele goale), conturile respective mi-au fost inchise, mi-am primit pedeapsa. Nu folosesc si nu sfatuiesc pe nimeni sa foloseasca. Punct. Cat despre "acoperisul" meu, te rog sa te abtii si sa pastrezi discutia intr-un ton decent - a ma simti scandalizat ca nu se iau nici un fel de masuri impotriva trisorilor, a celor ce folosesc bug-uri ("colegul" de mai sus e rugat sa cumpere un spray de muste ca-i bazaie caciula din cate se vede), programe de cules sau programe de autolock/lupta/mixaj nu ma califica ca fiind cu probleme psihice, asa cum ai sugerat.

Modificat ultima dată: 1 Iun 2016
  7. CapoHrx

CapoHrx User

styv 86, Am patit la fel, de mai multe ori pe EG4. Cel mai tare a fost cand m-am logat proaspat pe joc in portal, pe harta 2/6, ma pregateam sa schimb formatiune, confi etc. N am apucat. Am vazut doar cateva puncte rosii (4,5) venind spre mine de la distanta, cu foc direct. Am fost luat in tinta instant, cum am aparut pe harta, cu toate ca puncte rosii am vazut doar spre mijlocul hartii,nu era nimic langa mine.La fel si in 4/5, sau oriunde e posibil sa fiu ''cules'', chiar si camuflat printre 100 de protegi. Nu mai vorbesc de salve de peste 300k. Toate astea sunt experinte actuale, dar nu proaspat aparute!

Seth[RO] și styv86 apreciază asta.
  8. Bla bla blaaaaa....daca scrieti aici ca ati fost bubuiti de lag ce se rezolva?Povestile cu ''inamici erau in centrul mapei si dadeau in mine'', sunt de 5-6 ani pe joc.Daca pot sa va intreb (pe cei care sunt bubuiti de cei aflati in mijlocul mapei si ei sunt in portal...)ce calculator aveti?
    Aceste basme erau atunci cand se juca doar 2d si erau f multi playeri si se creea lag-ul.Acum cu acest ''3d'' nu exista!Daca la voi exista sau doar aberati,stau si ma intreb ce calculatoare aveti sau ce net?!!

P.s Pe primul meu pc, pe care aveam 1g ram sau 2 aveam lag...(acum 6 ani)

9. styv86

styv86 User

bla..bla..bla pot zice si eu ca si tine....nu vreau sa fac reclama acum la pc-ul meu, vechea scuza ca este lag si ai pc de prin anii 99' sau ai net slab si tot asa....te invit pe EG1 sa joci sau sa participi la un razboi cu un clan din razboi, eu sunt EIC, stiu ce zic si nu ma aflu in treaba ca sa ce? Si am net de 500...pc: asus...macar scrie si tu la cine te referi, eu vorbeam de pvp si chetia cu EMP-camuflaj si tinta tot pe mine era si tine cont ca eram departe de ei...ei o fi netu slab...:eek:

**F4N4TIK_KING** și Seth[RO] apreciază asta.
  10. ok fii sigur ca daca playeri care folosesc bugu cu palladium vor fii banati ,si tu care ai folosit bugu cu seprom sa fii aspru pedepsit. cu asta pa

11. Ma seth noi cei care am jucat cu tine si te cunoastem efectiv ramanem surprinsi , tocmai tu vb de programe ilegale si de buguri ? tu care ti-ai crescut nava cu aseamenea programele sau cum le numesti tu , in fine tine-o tot asa ca dai bine aici pe forum , si acum o sa pun o paranteza , eu nu acuz pe nimeni eu doar spun ce stiu ....

12. Veneficus

Veneficus User

mda...
    am probleme de intelegere...

si totusi...si actualul...crescut cu multa ”munca”...are bube...care nu-i afecteaza functionalitatea...

iar curiozitatea ”lupului schimbat in oaie” te impinge sa aflii daca poti reveni la vechile naravuri au ba...
    auzi la el ”asa era moda"...

p.s. ...nu te obosi cu alte raspunsuri...si asa tupeul tau a depasit limita...

13. mobob

mobob User

::))
    cum ,necum,are dreptate totusi.....chiar "asa era moda "acum 4 ani...asta ca sa ma exprim bland...

Seth[RO] apreciază asta.
  14. styv86

styv86 User

Din cate observ aici, Domnul Seth[RO], nu a pronuntat nici un nume direct spre o anumita persoana ca ar juca murdar...daca tot ati atacat omul si dupa cum se vede, cred ca va cunoasteti foarte bine, normal ca va zice pe nume ca doar nu vreti sa atacati si el sa nu zica nimic..Asa cum am zis si eu, asa a zis si el( nu tin cu nimeni)...dar observ domnii »Ðaηgεя╬Wσмαη«™ si Hater~Gonna~Hate[HGH] sunt cei mai iritati....sper ca nu gresesc cu buna mea intuitie Domnilor mentionati.

**F4N4TIK_KING** și Seth[RO] apreciază asta.
  15. Veneficus

Veneficus User

chiar???
    si eu asta ”demodatul” impreuna cu toti ceilalti ”demodati” ar trebui sa le dam o medalie astora in pas cu ”moda”???
    blandetea mea e inexistenta fata de aceste specimene lipsite de rusine si verticalitate...sa se bucure ca nu e Vlad la conducerea BP ...stii tu...Vlad Tepes...

mobob apreciază asta.
  16. problema e ca inca foloseste moda de acu 4 ani..si nu doreste a recunoaste... deoarece stie ca sf ban il atinge

17. mobob

mobob User

::))
    se vede ca nu erai pe joc in perioada respectiva. rusine? verticalitate?
    cu exceptia unora din cei care inca nu isi adunasera toti cei 8 irisi,si a celor care din principiu nu voiau sa bage vre-un ban in acest joc ,cam toata lumea folosea cite ceva.

si cei care provin din perioada aia si sustin sus si tare ca ei "nici usturoi n-au mincat,nici gura nu le miroase",sint pur si simplu ipocriti. adica in traducere libera ,mint cu nerusinare.

chiar si cei care bagau,ad literam, sute de euro la un singur mega,tot trebuiau sa foloseasca programe de lupta,pentru a putea face fata "concurentei"...era un cerc vicios..singura modalitate de a nu intra in el era sa te multumesti sa impusti lordachii in x2,cu ochii pe bara de pericol si sa o stergi in portal de cum aparea un segment galben ...

bine ca bp a reusit ,sau mai bine zis s-a decis intr-un final sa puna capat acelei stari de fapt.

Viorel_77, DORYAN13 și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  18. Citind intervenţia dvs. într-o anumită ordine, mai că aveţi răspunsul la "Moscova nu crede în lacrimi" deşi, din câte observ din confidenţele făcute de dvs., deja cunoşteaţi acest lucru doar că nu moare (încă) şi capra pe care o doriţi dvs.

Cuiele pot fi scoase, găurile însă rămân pentru totdeauna! ;)

După cum am spus-o deja, puţin mă preocupă destinul pe care vi-l alegeţi însă, am de acum o altă viziune asupra modului în care trebuie să acţionez atunci când, prin acţiuniile dvs. în acest forum, nu faceţi altceva decât să inflamaţi inutil atmosfera!

Deontologic, nu pot comenta în vreun fel fără a da motive de interpretări.

Ca atare, vă voi adresa o scurtă întrebare, la care trebuie să răspundeţi cu DA sau NU, ţinând cont, atunci când îmi daţi răspunsul, de funcţia pe care o am în cadrul echipei de administrare: ID 164623716, vă spune ceva?

Nu făceam parte dintre excepţiile enumerate de dvs. şi n-am utilizat vreun "ajutător" (şi nu sunt singurul). Cumva, să înţeleg că mă faceţi ipocrit şi mincinos?

19. :)) "Inclusiv pe contul pe care joc acum daca tin minte corect am o bila neagra, obtinuta din acelasi motiv, pentru ca il creasem initial doar ca sa verific daca sistemul de detectie functioneaza (si a functionat! - de unde si bila neagra)."
    Domnule Seth sunteti demential! Este cea mai "tare" postare pe care am citit-o din partea unui lup care si-a schimbat parul :)) Rad de 2 ore cu lacrimi! La cat de multe probleme au aparut in ultima perioada, postarea Dvs. are fericitul rol de a ne readuce zambetul pe buze! Esti tare domnule .. Daca iti vei depune candva candidatura la orice functie... oriunde... oricand, ai votul meu asigurat! Esti cel mai tare! Nu imi imaginez ca un asemenea tupeu poate fi depasit de un contracandidat! Voi vota cu invingatorul :))

20. mobob

mobob User

Imi cer scuze pentru scaparea mea...dar nu mi-a trecut prin cap sa includ staful si colaboratorii bp printre exceptii...consideram ca e de la sine inteles.

Viorel_77 apreciază asta.