Programe ilegale - Unica tema de discutii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de _ΞNOLΛ-GΛY_, 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Seth[RO]

Seth[RO] User

Una peste alta, cand aveti de gand sa luati masuri REALE si EFECTIVE impotriva asaziselor programe de lupta? Impotriva celor care au programe automate de pus click-ul, de mixat, si cine stie ce alte nebunii? Sunt ani de zile de acum de cand programele de lupta folosite de jucatorii din top nu au fost identificate sau pedepsite. Un ultim exemplu l-am trait chiar astazi... Scrii la support si raspunsul cu copy-paste este sa dormim linistiti ca programul automat de identificare vegheaza! Serios? Programul ala vegheaza doar impotriva bot-user-ilor, dar nu identifica codatii!

==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  2. AICI aveţi precizările făcute de dezvoltatorul jocului cu privire la neliniştile dvs.

3. Bismut

Bismut User

Acelea sunt programe de tip bot, una e bot-ul una e hack-ul.
    Spun ca nu mai exista hack-uri deoarece si mie mi se sopteste pe chat sa scot programele, sa nu mai folosesc hack-uri si prostii asemanatore, majoritatea playerilor slabi, poate si unii buni cand vad ca sunt bubuiti fara drept la replica imediat incep sa urle pe chat si pe forum-uri ca jucatorul respectiv folosesti programe (hack-uri).

4. mobob

mobob User

in primul rind,stiu foarte bine care e diferenta intre bot si hack.
    in al doilea,eu insumi am spus, numarul playerilor care folosesc hackuri este mult redus fata de cum era acum citiva ani.
    dar asta nu inseamna ca nu sint. si daca sistemul nu admite ca probe inregistrari video,din motive juridice,asta nu inseamna ca atunci cind experimentam lucruri care contrazic mecanica jocului si abilitatile oamenilor trebuie sa tragem concluzia ca noi sintem nebuni,PENTRU CA ASA N-I SE SPUNE!
    noi intelegem ca nu putem spune direct "jucatorul x foloseste hack" pentru ca ,in mod juridic,asta e calomnie. dar cind tu esti camuflat in mijlocul unui grup de npc-uri si el vine direct si pune click pe tine, cind tu ai spearhead si roata,cu click in coltul opus al minihartii,si el merge cu goli si moilie IN FATA TA,cu aceeasi viteza,si asta in multiple ocazii,cum poti sa mai ai in sinea ta vre-o indoiala? si vorbesc aici de experiente personale,nu de "birfe auzite pe la colturi de ts" ( :) aici e asa ,voalat,un sfert de raspuns la o intrebare ce mi-a fost pusa olecuta mai sus)....pentru ca ce auzi pe la acele "colturi de ts",desi iti ridica parul maciuca (ma rog,cui are..) sint totusi experiente indirecte.

Modificat ultima dată: 28 Apr 2016
  5. kk12

kk12 User

Problema e ca anumiti jucatori nu au fost prinsi nici in trecut si nu sunt prinsi nici acum desi continua sa foloseasca programe interzise de ani de zile.

==H*Y*P*E*R*I*O*N== și Seth[RO] apreciază asta.
  6. Seth[RO]

Seth[RO] User

Si nici nu vor fi prinsi, desi sunt foarte multi din cei din top care se mentin acolo nu doar cu cardul, ci si cu programe de lupta si cu ACCOUNT SHARING! Cu toate astea, sunt tolerati deoarece reprezinta chipurile o provocare. Ei ibne provocarea asta ma va determina ca in foarte scurt timp sa renunt definitiv la acest joc care, din sursa de relaxare a devenit sursa de stres si frustrare! Lucru la care contribuie si echipa de moderatori, cu raspunsuri din care nu poti intelege decat ca ei sunt aici sa faca politie pe chat si forum, dar ca efectiv nu au nici o putere de a schimba ceva in privinta trisorilor de pe joc!

Veneficus, Vladut, Зauцeb6274 și alți 2 apreciază asta.
  7. acele ”precizări” la care faceți referire vorbesc în mod direct doar despre utilizatorii de programe de cules, Seth[RO] întreba, cu adresă directă, despre ”șmecherii” care sfidează toată ”logica” unui jucător experimentat.

Seth[RO] apreciază asta.
  8. Aş avea o serie de exemple de "multi din cei din top" care au "dispărut" în negura galaxiei, cazuri cunoscute de alt fel de fiecare în funcţie de server-ul pe care joacă.

Din ignoranţă sau pentru că, nu-i aşa, dvs. ştiţi mai bine, în precizările indicate de mine a fi citite, dezvoltatorul jocului face o anumită remarcă:

"Utilizatorii ce consideră că eforturile noastre de a bana nu au niciun efect, foarte probabil nu citesc unele forumuri pe care noi le citim."

N-am să stau să fac comentarii pe marginea textului precizărilor făcute de dezvoltatorul jocului, rămânându-vă a-i da crezare sau nu!

V-am recomandat să nu vă forţaţi "norocul" asta dacă nu doriţi să contribui la "relaxarea" dvs. pe acest forum!

De unde şi până unde aţi tras concluzia că precizările făcute de dezvoltatorul jocului vorbesc "în mod direct doar despre utilizatorii de programe de cules"?!

Într-adevăr, atunci când se menţionează "pentru utilizarea de diferite programe tip bot", sau"trișori ce folosesc diverse metode, folosind o serie de instrumente și metodologii variate", sau "suspendăm utilizatori în mod constant pentru folosirea de boți", sau "noi metode de a încăla regulamentele sunt dezvoltate, modificate sau reactivate de către creatorii lor și folosite de către trișori, extindem la rândul nostru procesele de cercetare, identificare și tehnicile noastre de verificare", clar, în mod direct şi fără echivoc, este vorba doar de programe de cules! :rolleyes:

9. mobob

mobob User

::))
    de ce oare am asa o senzatie ca multi din cei care vor citi postarea dumneavoastra nu vor sesiza ironia din ultimul paragraf ,si il vor interpreta "ad literam"?
    mai ales ca ,oricum,parerea generala este ca lucrurile cam asa stau..putini cred cu adevarat ca bp este preocupat de altceva decit sa astupe gaurile din buzunarele proprii (respectiv sa eradicheze programele de tip bot,care ii afecteaza financiar)....

==H*Y*P*E*R*I*O*N== și kαмєłłєση apreciază asta.
  10. credeam că sunteți dincolo de aceste metode !
    concluzia mea derivă din cunoașterea limbii române și din posibilitatea interpretării unui text scris în această limbă. îi putem reproșa destule domnului pianoman dar nu-l putem acuza că nu știe să alcătuiască un anunț în limba română care să păstreze sensul exact al textului conceput în engleză ori germană.
    mă îndoiesc că în postarea dumneavoastră pe care am citat-o acum vreți să să evidențiați faptul că nu cunoașteți sensul sintagmei ”vorbesc în mod direct” așa că singura concluzie este cea formulată de mobob
    uneori ironiile dumneavoastră sunt mult mai subtile decît ar trebui. ;)

11. Seth[RO]

Seth[RO] User

Ma retrag din discutie, se pare ca, asa cum intotdeauna se procedeaza, atunci cand cineva spune lucrurilor pe nume in mod direct, este "atentionat" ca isi forteaza "norocul". Multumesc, se pare ca cenzura n-a murit..doar se transforma!

Hideous_Hog, kk12 și ==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  12. relax

relax User

Felicitari.. ideea cu logul mi se pare foarte interesanta. Desi stiu ca ti se va spune ca nu are ce cauta pe forum.. asa este, cum spui tu. Se lucreaza, foarte intens. Apeleaza si la suport cu aceeasi chestie.

13. ce a postat el nu arata decat ca a pocnit anumiti jucatori nu si ca erau pe program de cules;)

14. relax

relax User

Intr-adevar. In schimb, daca log-ul meu arata un jucator pocnit de 30 de ori intr-un interval de 10 minute... cam bate la ochi. Adica, oricat ai vrea, nu te repari in portal de atatea ori.. doar ca sa ti-o iei. Zic si eu.

15. Seth[RO]

Seth[RO] User

Cu siguranta ca nu sunt singurul care a observat faptul ca din aprilie, de la momentul preluarii companiei dezvoltatoare, nu au mai fost facute banari/inchideri de conturi pe motiv de utilizare programe nepermise (includem aici dar nu ne limitam: programe de cules, de lupta, utilizatori de bug-uri, etc). Am dori daca e posibil, un reprezentant al dezvoltatorilui, dar o persoana aflata i ntema, sa ne comunice ce se intampla cu lupta pentru asigurarea unui climat de joc corect si echilibrat. S-a schimbat politica, acum e permis trisatul, e picat programul de detectie, chinezii au interzis inchiderile de conturi...sau ce anume se intampla? Eu unul sunt satul sa observ cum unii dintre jucatori utilizeaza diverse jucarii care le permit sa vina tragand pe tined e la distanta, desi tu esti invizibil in ditamai gramada de NPC-uri. Exemple sunt multe, dar cum nimic din ce putem furniza noi simplii jucatori nu sunt acceptate ca probe, ramane intrebarea: ce se intampla?

16. E curios ca nu se anunta nimic . . .

Seth[RO] apreciază asta.
  17. beta_mdn92

beta_mdn92 User

Pai cu siguranta , chiar nu stiu ce fac .... deoarece una din navele tale seth , este cu protectie de incepator pe 1-2 in clanul ein , si vasleste la cutiute 24/24 ore pe zi , chiar ar trebui luate masuri ...

18. styv86

styv86 User

Ehehehheee si cate nu sunt...dar de, ce putere am eu, tu sau cei care joaca corect( ma refer la lupte intre nave), eu pe EG1 am intalnit o gramada din clanurile cu razboaie si culmea le dau EMP si ma camuflez si ei tot au tinta pe mine...sau vin rachetele spre mine din celalt capat de harta....sunt multe de zis, dar am incredere ca se va apleca cineva cu privirea spre acesti jucatori care nu sunt in stare sa foloseasca abilitatea de care dispun...oricum in ciuda celor intampinate din partea unor jucatori, eu tot o sa joc si ma simt deasupra lor pentru ca imi place sa joc eu in persoana nu alte mijloace ajutatoare...
    ;)..

Veneficus apreciază asta.
  19. acu 2 ani cand tineai 2 conturi in palladium 24/7 ce faceai jucai pe 2 conturi in 24 de ore nu mananci,nu dormi? iar acu stai in 1-2 de colectezi cutiute iara 24/7 ... ne ascunzi ceva seth sau ce vrei sa insinuezi?
    iar la bataie dc cand scrieti pe chat scrieti "45sa4l5u4t5" sau orice replica care contine "45"?? si avand in vedere ca uni anumiti te pot lua de la mare distanta fara ca tu sa vezi nimic pe ecran ,vezi ca sa facut reducere la LCD de le conectezi la PC si vezi toata baza din x-8,x-1

*^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
  20. Seth[RO]

Seth[RO] User

Chiar era nevoie ca unii sa inceapa sa debiteze prostii (ma bucur ca am reusit sa enervez utilizatorii de metode neloiale de joc raportand bug-ul cu palladium - bug care din pacate fusese deja raportat, dar nu in mod public ci la suport - pacat ca nu imi pot asuma acest merit). Despre acele conturi de care vorbiti, am platit deja prin faptul ca mi-au fost inchise (totusi sunt mai mult de doi ani cred). Inclusiv pe contul pe care joc acum daca tin minte corect am o bila neagra, obtinuta din acelasi motiv, pentru ca il creasem initial doar ca sa verific daca sistemul de detectie functioneaza (si a functionat! - de unde si bila neagra). Cat despre celelalte afirmatii, nu pot spune decat ca sunt niste copilarii din partea voastra si niste exagerari nascute din frustrarea unora cu musculitele roind pe caciulita. Eu nu mai utilizez de extrem de multa vreme nici un fel de metoda ilegala de joc, mi-a fost suficient la vremea respectiva (consider ca la cantitatea de munca timp si bani investita in cont nu merita sa risc). Scrii despre 4-5...spune-mi de cate ori am scris eu pe chat cu asa ceva? Am ras cu pofta cand am vazut pe cineva de la voi facand asta, insa cum la vremea respectiva pana si adminii au vazut si l-au pus putin la punct (intersectarea de 4-5 in scriere nefiind se pare din pacate o dovada suficienta de utilizare a unui script de mixare) dupa ce chair el facuse o reclamatie in rubrica pentru chat. Una peste alta, intrebarea ramane: cand se vor lua masuri impotriva utilizatorilor de programe ilegale, si mai ales impotriva celor cu programe de lupta, autolock, mixere, etc? Cand urmeaza sa se mai baneze si bot-useri (apropo, mai am de demontat o afirmatie de-a voastra - cate programe cunoasteti care atunci cand nava culegatoare este atacata schimba imediat pe roata, isi da si abilitatea de afterburner si apoi preventiv va lasa si o mina de incetinire? iar daca nici asta nu functioneaza, isi mai da si emp si sare portalul? Si revine abia dupa ce i s-a reincarcat abilitatea de lightning?)? Ca tot veni vorba de acuzatiile domnilor, conform regulamentului de conduita ce face referire la acuzatiile nefondate, rog sanctionarea acestora, dupa ce in prealabil veti verifica si contul meu de joc (permiteti-mi va rog sugestia ca apoi sa procedati identic si cu domnii care " dau cu pietre" ).
    Multumesc!