Programe ilegale - Unica tema de discutii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de _ΞNOLΛ-GΛY_, 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. LASERSMART

LASERSMART User

mă rog... e alegerea dumneavoastră însă eu aș zice că de abia în cazul ăsta stupul începe să zumzăie. :rolleyes:
    solicitarea mea presupunea însă explicații mai amănunțite cu privire la creșterea rangurilor cu o rată aproximativ egală pe fiecare server în parte, acest lucru neputînd fi pus pe seama banărilor anunțate.
    vă rog domnule ©ØrrØsivΞ, se poate ?

_basty13_ apreciază asta.
  2. _basty13_

_basty13_ User

LASERSMART aici ai dreptate si eu am vazut acest lucru dar vad ca cei din top care au profitat de acele buguri nu au patit nimic
    in schimb numai anunturi au fost conturi banate . vrem nume si fapte nimeni nu vede nume numai un simplu mesaj dar in schimb rangul creste.cum???

3. kk12

kk12 User

Imediat dupa ce ma loghez pe cont pe prima pagina Darkorbit imi apare clasamentul.In primii noua cat arata clasamentul la zi pe cel putin 2 dintre ei( nu dau nume nu am voie) i-am distrus de n ori in timp ce stateau la cules cu programul si asta in ultimile 4 luni nu sa zici ca vorbesc din amintiri de acum nu stiu cati ani in urma.Asta ca sa nu vorbim de primii 100 , nu are rost.Cand ei vor disparea atunci eu voi lua mai in serios aceste comunicari privind banarea botilor.Pana atunci din partea mea puteti NICI SA NU MAI ANUNTATI banarea jucatorilor, deoarece reiese ca programul de - detectare a botilor nu functioneaza corect.Eu cred ca altfel ar aborda UNII JUCATORI posibilitatea de a folosi mijloace ilegale daca acesti "DINOZAURI" nu ar mai fi pe joc.Asa daca din 5 conturi cu bot cu unu ajung in primii 10 de ce sa nu incerce.???

Vladut și chiradal apreciază asta.
  4. Vladut

Vladut User

Daca s ar anunta si la noi numarul de jucatori banati probabil ne am speria ca ajungem fara jucatori daca o data pe saptamana sau de doua ori s-ar anunta asemenea cifre,luand in considerare aceste anunturi de cateva luni bune in urma...pana una alta KK12 are perfecta dreptate.

Modificat ultima dată de către moderator: 3 Mar 2016
  5. LASERSMART

LASERSMART User

să ne înțelegem, cifra respectivă (>>MOD EDIT: Când am zis că nu publicăm...nu publicăm!<<) reprezintă totalul numărului de jucători sancționați de pe toate serverele de darkorbit, adică o medie de 26 de jucători banați pe fiecare dintre cele vreo 45 de servere ale bp. cum ar putea 26 de jucători eliminați să se constituie într-un factor de influență atît de puternic încît rangul să crească peste noapte cu aproximativ 40k de puncte ?

Modificat ultima dată de către moderator: 3 Mar 2016
  6. Şi care ar fi acea rată "aproximativ egală" de creştere?! Cum puteţi să evaluaţi rata de creştere pt. fiecare server, companie şi rang în parte astfel încât să puteţi face o comparaţie care să vă conducă la o astfel de concluzie?

Având acces la date mult mai amănunţite decât un utilizator obişnuit, pot urmări cauzele evoluţiei punctajului pt. rangul care mă priveşte pe mine, pt. server-ul şi compania de care aparţin însă nu m-aş hazarda să fac acest lucru la nivelul tuturor rangurilor / server-elor / companiilor.

Pot confirma doar că, în ceea ce mă priveşte, creşterea punctajului pt. rangul vizat a fi obţinut de mine este justificată prin activitatea desfăşurată de cel / cea care deţine punctajul cel mai mic pt. respectivul rang.

styv86 apreciază asta.
  7. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

numarul de >>MOD EDIT: Când am zis că nu publicăm...nu publicăm!<< de conturi banate se cumuleaza depe toate serverele, deoarece nu avem informatia cine si cu ce nava a fost banat ramane doar sa ne dam cu parerea. vazand in clasament ca nici un jucator mare nu a picat ,rezulta : sunt jucatori care au mai multe conturi si vor sa le creasca cu ajutorul botilor. Alte banari sunt pentru: conturi cumparate, injuraturi,
    Pe aceasta tema putem scrie romane dar nu ajuta la nimica ca numai ne pierdem timpul degeaba:((

Modificat ultima dată de către moderator: 4 Mar 2016
  8. LASERSMART

LASERSMART User

chiar și fără accesul de care pomeniți nu e foarte greu să ne dăm seama că rangurile cresc pe toate serverele cu o rată mult mai mare decît cea normală (știți și dumneavoastră acest lucru, cu putința confirmării e mai greu) fără a exista o explicație cît de cît plauzibilă.
    din măiestria cu care eludați răspunsurile directe am înțeles chiar ceea ce trebuia să rămînă ascuns.

chiradal și ==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  9. Nu elduez nimic doar că dvs. încercaţi o absolutizare a cauzelor ce duc la creşterea rangurilor.... şi nu, nu ştiu lucrul de care pomeniţi iar "putinţa" confirmării este condiţionată de relativitatea fenomenului.

E şi normal să crească rangurile, la fel cum este de normal ca lucrul acesta să se întâmple pe toate server-ele: doar există utilizatori activi pe toate server-ele.

Vorbiţi despre o creştere "mai mare decât cea normală" cu o uşurinţă care ar vrea să spună că deţineţi informaţii în privinţa ratei de creştere pt. fiecare rang în parte, per server, per companie.... lăsaţi-mă să mă complac în ignoranţa că nu e aşa, iar de mă înşel cumva, trag nădejde că v-aţi petrecut un timp minunat obţinând acele informaţii!

Faptul că pt. anumite ranguri, pe anumite servere şi în anumite companii se pot înregistra creşteri "mai mari decât cele normale" (în măsura în care prin "normal" înţelege fiecare ce poate, în funcţie de propriile "puteri") nu ar fi ceva ieşit din comun, mai ales că "normalul" diferă în funcţie de cel / cea care îl măsoară.

În definitiv, punctajul de rang şi creşterea acestuia sunt dictate de activitatea utilizatorului care deţine punctajul cel mai mic al categoriei de rang următoare şi de nr. de utilizatori care intră în ecuaţia de calcul a rangurilor.

Oare ce ar avea de spus un General de Bază depre creşterea punctajului de rang pt. rangul de General? Ce-i lipseşte să afle (sau cel puţin să intuiască) căror cauze i se datorează o anumită creştere "anormală" a punctajului de rang?

10. daca ti-ai lua si tu duble de xp si hon si cele de 50% cand sunt disponibile ai putea sa cresti si tu rangul cu,,o rata mult mai
    mare decît cea normală,,

11. LASERSMART

LASERSMART User

nimic din ceea ce ați evidențiat aici nu-mi era străin și dumneavoastră știți că e așa. în maniera asta putem amîndoi să argumentăm pînă la adînci bătrînețe (ale mele) :) propriile teorii. ca să nu se întîmple asta rugați unul dintre cei ce cu rîvnă vă apreciază să mă combată cu exemplul concret al unui server pe care rangurile nu au luat-o razna.

ps: de fapt fiecare dinre noi știe adevărul și-l știu și cei care ne citesc pe aici. mie mi-e suficient asta !:):rolleyes:

==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  12. Oare ce ar avea de spus un General de Bază depre creşterea punctajului de rang pt. rangul de General? Ce-i lipseşte să afle (sau cel puţin să intuiască) căror cauze i se datorează o anumită creştere "anormală" a punctajului de rang?[/QUOTE]

Care sunt variantele sa creasca rangul cu peste 1 mil.de puncte de la col la col sef?(EG4-EIC)
    Banarea recenta?
    Un col sef care a facut 1mil (puncte de rang) intr-o zi?
    Cea mai probabila e migratia...

13. Nu-i nevoie să argumentez evidența, postulatul. Exemplul l-ați primit deja de la mine, privit prin prisma ”normalului” măsurat de mine, pt. rangul care mă privește și pt. server-ul și compania de care aparțin.

Cât depre adevărul la care faceți referire, nu aș putea decât să apreciez ceea ce stă scris în semnătura dvs. ...

14. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

cea mai buna solutie este sa sterge-ti toate rangurile ca sa nu mai fie discutii :)) sa jucam toti incontinuare pe pilot simplu :)))

15. LASERSMART

LASERSMART User

am înțeles din prima domnule ©ØrrØsivΞ , nu era nevoie să postați de două ori (sper că nu e ”post hunting”! :eek: ) :)
    un exemplu, al dumneavoastră personal, nu poate face ”regula” oricît de mult v-ați strădui dumneavoastră! eu, și jucătorii care mai postează pe aici sunt îngrijorați de evoluția globală a așa-zisei normalități care a aruncat rangurile hăt departe pe toate serverele.
    în rest rămîne valabil tot ce-am zis pe aici, chiar și semnătura mea, cum bine ați remarcat.

chiradal, ==H*Y*P*E*R*I*O*N== și _basty13_ apreciază asta.
  16. sincer nu stiu ce mare scofala e sa fii colonel sau general.poate nu stiu eu dar rangu sau locul in top nu iti da scut sau damage mai mare.nu cred ca da bine sa fii general si sa vina unu major si sa te pocnesca;).unii cu rang mare ,ca sa il pastreze ,probabil fac porti (bagand bani)cu amplifuri de onoare si experienta (duble+50%) si atunci e normal sa mareasca distanta.vreti sa cresteti in rang?luati amplifuri de onoare si faceti porti(macar cate 2-3 alfa,beta si gama pe zi).am facut o simpla socoteala.100 euro la MHH =1MILION URI si facand de ei alfa,beta si gama =1 milion puncte onoare.bafta si succes la joc

17. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

cea maim buna solutie este sa nu mai bagati cardul !!!!!!!
    sa vedem dupa 6 luni ce se antampla))))))))
    AU MAI APARUT SI ALTE JOCURI CARE SE POATE JUCA; NU TREBUIE SA STAM LA CHEREMUL DO-ULUI!!!!!!!!!!!!
    HAI SA-I LASAM PE ADMINI SA SE BATAQ

cea mai buna solutie este sa rezolvati bugul cu statul in zona de rediatii,

Modificat ultima dată de către moderator: 6 Mar 2016
  18. mobob

mobob User

::))
    un lucru pe care l-am observat si in alte jocuri...multi oameni incep sa joace un joc ca sa se distreze...dar apoi devine o obsesie,in special legat de "ranking"....uita sa se distreze,si devin adevarati roboti,preocupati doar de pastrarea sau cresterea rangului,sau statusului....
    e o chestie de psihologie presupun,iar companiile care produc jocuri profita masiv de pe urma ei...

crod și TΞCHΠOLOGY[D-T] apreciază asta.
  19. Cehn

Cehn User

Lasa ca iți explic eu in modul simplu:
    Daca, fără nici o explicație, vezi ca cei din zona ta de rang "saltă zdravăn/semnificativ" nu înseamna ca brusc sunt mai buni decât tine sau au făcut ce ziceai tu.
    Este evident ca a apărut un truc/glitch/șmecherie noua/etc pe care ei o speculează din plin iar tu nu ai aflat încă despre ce e vorba:)

20. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

nu stiu dece mi-ati sters postarea cu : bugul din zona de radiatii, il folositi si voi ???