Programe ilegale - Unica tema de discutii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de _ΞNOLΛ-GΛY_, 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Seth1980

Seth1980 User

Cititi pe forumul englez, acolo se precizeaza mereu si numarul de jucatori banati.Nu am verificat cati au fost ieri, dar penultima data au fost peste 3000 pe toate serverele.

2. relax

relax User

Poate, fie cum o fi ea treaba eu nu vad inca nici macar o modificare si nu lipseste niciun jucator dintre cei pe care continui si continui sa ii reclam la suport precizandu-le clar si programul si activitatea jucatorilor etc. Nu are rost sa continui aici, dar cred ca va mai dura foarte, foarte mult timp pana vor realiza ca acel program de il permit ei in 5-3 nu e cu nimic diferit de cel din hartile x-2, si pot sa-i desfiinteze cu cea mai mare usurinta pe cel putin 95% dintre jucatorii care folosesc acel program.. ce sa mai cer ? Ce sa mai spun ? Exact ca aia din hartile x-2 si astia apar apoi ultra dotati s.a.m.d. Bine ca astia care adunam palladium(ca de ce sa bagam uri la porti?) toata ziua cu mana pe mouse, si facem porti(si acum sa ma refer la kappa) la greu tata.. luam alea 10 hercule cu numar dublu de porti decat unii d'astia.. nu zic, asa ne-o fi norocul, dar sa fim seriosi pentru o clipa, chiar asa va e de necunoscut acest program, sau doar asa pretindeti ? Spor la cheltuit bani tuturor va doresc!

Veneficus și *N!NO* apreciază asta.
  3. Vladut

Vladut User

N-are rost sa scrii la suport,e drept ca adminii te indruma sa reclami suportului jucatorii care folosesc diverse programe,pentru ca ei nu te pot ajuta cu nimic,dar raspunsul suportului este ca exista un script care se ocupa cu depistarea lor iar interventii "manuale nu se fac,deci,care-i rostul reclamatiei?Sa speram ca o sa-i prinda scriptul desi am mari dubii avand in vedere o serie de jucatori care de luni de zile folosesc iar cu toate ca se fac banari masive acesti jucatori reusesc sa se fofileze.Dar,speram in continuare....

==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  4. Seth1980

Seth1980 User

Nu-mi spune, ca a trebuit sa cam fac pauza la cules, nu ma mai duce mana, am inceput sa fac vanzare farmaciilor pe antiinflamatoare si mydocalm...dar nu prea au efect. Cred ca va trebui sa ma opresc cateva zile....oricum am un noroc la kappa cam ca al tau, unii sunt full Hercules in mai putin de 20 de porti, eu am un hercules dupa 11-12 porti.... Cum ar zice Mr. President: "ghinion" !

Veneficus apreciază asta.
  5. Corina-ro

Corina-ro User

Iti dai seama cate abuzuri s-ar face daca se revine la ''interventiile manuale''?In trecut(4-5 ani in urma) un administrator putea interveni manual pe o nava reclamata,ghiceste si domnia ta de ce s-a renuntat la aceasta practica......cel putin acest script pt. depistarea bot-usherilor nu poate fi acuzat de ''rea-vointa''.Spor la joc la toata lumea.

Modificat ultima dată: 19 Mar 2015
  6. Vladut

Vladut User

Adica...adminii nu sunt de incredere?De ce s-a renuntat la interventiile manuale?Puteau sa inchida un jucator corect doar pt ca nu-l aveau la inima?Am jucat si acum 4-5 ani,nu-mi aduc aminte de interventii manuale si rea vointa,dar probabil stiti mai bine.Imi aduc aminte ca acum 2-3 ani si scriptul a gresit (era ceva legat de pc parca) si multi jucatori au fost banati,ulterior s-a revenit asupra deciziei,dar s-a creat un precedent,scriptul nu este infailibil :)

==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  7. Hermes

Hermes Guest

Te rugam sa prezinti exemple concrete, insotite de dovezile de rigoare. Acum 4-5 ani echipa de support si de moderare romaneasca avea cam aceeasi formatie. Regula de neinterventie umana a fost valabila intotdeauna.

8. oanac

oanac User

Confirm impresia Corinei.
    Cam ce ar fi trebuit sa fac atunci, acum 4 5 ani, astfel incat sa pot infatisa astazi exemple concrete si dovezi?
    Si ar mai conta asta?
    Oricum ai lua o este un enunt favorabil echipei actuale.
    Chiar nu inteleg modul nerezonabil de abordare.

*N!NO* apreciază asta.
  9. Corina-ro

Corina-ro User

Ar fi culmea sa am dovezi din urma cu 4-5 ani in conditiile in care stiti destul de bine ca nu am fost niciodata administrator.Aceeasi intrebare o pot administra si eu domniei voastre.Imi puteti aduce ,va citez''dovezile de rigoare ''ca nu s-a intervenit niciodata manual?Oricum d-voastra sunteti un administrator relativ nou si dupa parerea mea va faceti treaba in mod rezonabil.Sa speram ca in viitor Dezvoltatorul sa implementeze un script care sa penalizeze chiar si jucatorii care gresesc si primesc penalizari pe chat,in felul asta ''factorul uman'' fiind eliminat definitiv din joc.O zi buna si spor la joc.

Modificat ultima dată: 20 Mar 2015
    *N!NO* apreciază asta.
  10. am patit si eu dupa ce sa bagat scriptul automat sa fiu banat(nefolosind nimic), si am insistat foarte mult la suport eu si cativa apropiati care stiau ca nu am folosit nimic, sa fiu verificat manual ca poate scriptul a avut o eroare sau a gresit undeva, si intr-un final mi sa dat drumul cu scuzele..."pe viitor sa nu mai folositi programe interzise", (nici macar nu si-au recunoscut greseala), si dupa ceva timp am vazut undeva (pe forum cred), ca ar fii avut scriptul niste probleme si nu a functionat corect o perioada. stiu ca sunt multe cereri de debanare ( ca poate, poate or pacali suportul) dar trebuie acceptat ca se poate si greseli uneori.

11. Corina-ro

Corina-ro User

Multumesc ca mi-ai confirmat spusele in legatura cu ''interventia manuala'',oricum ideea este ca prefer oricand sa greseasca scriptul nu moderatorul,ma repet scriptul nu poate fi acuzat de ''rea vointa''.Spor la joc la toata lumea.

12. maxx7575

maxx7575 User

Nu stiu daca isi permite "rea vointa" un dat in judecata :)
    ...bune scripturile antibot daca ar detecta si "autoclikeru".
    Oricum e ciudat cum de nu face detectia "ciclurilor" in PVP...probabil trebuie activat manual pentru fiecare nava :D :D :D

13. Hermes

Hermes Guest

Atunci e chiar culmea sa afirmi ceva doar din ce ai auzit la un colt de bloc , acuzand o intreaga echipa de suport. Nu stiu de cand esti tu pe joc, admin sunt poate de 4-5 ani, dar joc de mult mai multi ani. In plus asa cum am afirmat , echipa de support este aceeasi de foarte multi ani. Nu eu trebuie sa vin cu dovezi, ci tu , pentru ca tie iti apartine afirmatia. Te rog mai multa atentie la ce afirmi si incriminezi fara a avaea nici cea mai palida dovada, deoarece la urmatoarea aberatie de genul acesta , chiar voi "interveni manual pe contul tau"...;)
    Si eu chiar pot aduce dovezi, dar tu ar trebui sa-mi prezinti un singur ID de DO, pe care crezi ca s-a aplicat suspendare manuala, pe motiv de bot.

Aceea a fost o eroarea a scriptului , remediata in scurt timp si toti (nu numai tu) jucatorii au fost reactivati si in plus a fost acordata o compensatie ca si scuza pentru neplacerea cauzata. Reactivarea a fost efectuata tot automat , neexistand interventie umana.

Majoritatea dintre noi avem un antivirus bun pe calculator. Cu toatea acestea s-a mai intamplat sa ne virusam sau ca antivirusul sa interpreteze anumite programe ca aplicatii potential periculoase si sa le blocheze, cu toate ca nu era nici un pericol. Asta nu inseamna ca antivirusul este prost sau cu rea vointa, inseamna doar ca lupta intre producatorii de virusi si cei de antivirusi se desfasoara zilnic, cei dintai avand uneori avantaje minore pana la aplicarea contramasurilor.
    Am dat acest exemplu pentru ca se poate transpola foarte usor in cazul programelor ilegale din cadrul DO si a scripturilor de detectare si penalizare. Povestea este mai lunga, mai complicata decat cred unii si implica o multitudine de aspecte, inclusiv de ordin juridic, am incercat sa o expun pe intelesul tuturor si sper sa fie inteleasa ca atare.

Modificat ultima dată: 22 Mar 2015
  14. maxx7575

maxx7575 User

Inteleg...
    Ce s-ar intampla daca pentru cateva ore petul ar intra in greva si nu ar mai culege palla, cutii si pietricele abastre de palla s-ar colora in roz si bulina de langa nava nu ar mai fi bulina(M,E,V) ci patratel.
    Ursu si ideile lui trasnite :D
    Si cum lupta-i complicata si timp nu prea avem de joc,ma retrag si-mi vad de ale mele si eu si ursu.
    Zi buna sa aveti.

15. kk12

kk12 User

Salut .Eu stiu doar ca pe hartile 4-1 4-2 4-3 nu ai loc sa iei o palma din cauza botuserilor.Te chinui sa aduni gg pentru o amarata de beta si din cauza lagului (creat din cauza botuserilor , a diferitelor eventuri...)o pierzi chiar cand e dublu la kronus.Ca sa ti se returneze o viata sau o poarta mai e putin si iti cer si cnp ul.Si la ce bun ca dureaza sa ti se returneze viata/poarta si s a dus dublu la kronus.Eu ma gandesc serios de ceva vreme sa ma apuc de alt joc daca lucrurile nu se vor schimba semnificativ in bine, singurul lucru care ma retine fiind faptul ca am contul de 7 ani.

16. Cehn

Cehn User

In PVP (si nu numai) prezenta mai multor "culegatori" duce la generarea mai multor cutii bonus.
    Poate ai ramas la impresia ca un bonus este legat de o cutie. Iar botuserii ti le fura pe cele mai valoroase.
    Fals!
    Continutul unei cutii bonus iti este atribuit dupa criterii sa spunem "personale" specifice contului tau.
    In nici un caz nu e ceva de genul "asta are, asta n-are, asta e castigatoare".
    Dupa 7 ani de joc ar trebui sa sti asta.

17. Corina-ro

Corina-ro User

Cehn fii putin mai explicit te rog referitor la afirmatia,te citez ''Continutul unei cutii bonus iti este atribuit dupa criterii sa spunem "personale" specifice contului tau.''Care anume sunt aceste ''criterii''?

kk12 apreciază asta.
  18. kk12

kk12 User

Cum adica "personale specifice contului tau"?Ceva de genul daca esti premium iei mai multe cutii cu uridium si daca nu esti premium iei cutii cu 200 de credite?Sau doar daca ai dublu la cutii iei mai mult uri?Ce ai vrut sa spui mai precis?Ai scapat o vrabiuta din gura?Si cum adica prezenta botilor genereaza mai multe cutii cu uridium?Cine se bucura de cutiile alea daca e cum zici tu nu tot botuserii?E normal sa te duci la mall la o bere la terasa si sa lasi un program sa iti aduca uridium?

19. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Chiar si noi am fi interesati de acele "criterii" de care, se pare, ca ai cunostinta! o_O

Asta ca sa nu zic ca, de fapt, te arunci in discutie ca si afirmatiile scrise...

20. dar dc nu sunt admini online pe harti?eu cred ca daca un admin ar fi on in fiecare zi si ar sta pe mapa nu pe chat ar fi cu totul altceva stiu de pe alte globale (america 1 ex) ca admini stau pe harti si chiar se lupta cu alti playeri la noi doar pe chat si asta foarte rar:mad: