Programe ilegale - Unica tema de discutii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de _ΞNOLΛ-GΛY_, 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. ACC si HKM din EG 4 nu sunt boti...sunt superboti. Momentan au fost prinsi doar botii, dar mai insista pe ei poate poate...

*****Genyus***** apreciază asta.
  2. hαhαhα

hαhαhα User

felicităm pe această cale eroul (cum bine a zis cineva mai sus) care a reuşit prin luptă dîrză şi neînfricată să cureţe compania EIC de pe eg 4 de boţi. aceştia, înspăimîntaţi de neînfricatul pilot au dat bir cu fugiţii pe la cele companii rivale sperînd că-şi vor regăsi liniştea şi culesu-n pace dar neobositul nostru erou îi urmăreşte pretutindeni fără şovăială călare pe-un ţînţar vînăt cu miros sensibil doar la mmo şi vru.

3. Cehn

Cehn User

A revenit smekeria dezarmanta: design Diminisher + Abilitatea "Slăbește scuturi" aplicata rapid, verificat/incasat sub 10 sec.

1. Desigur daca nu se confirma cele 10 sec si sunt 13 sec de fapt , semnalarea nu este adevarata.
    2. Desigur ar trebui sa o semnalez la bugur&erori :D
    3. Desigur dacă sunt tare supărat si foarte convins il pârăsc pe utilizator la suport :rolleyes:.

Hai mahahai mei! :)

PS:
    O propunere mai mult decat rezonabila:

1.Ipoteze:
    -exista o problema in joc.
    -care nu afecteaza interesele majore ale BP (venituri, functionare etc.).
    -o scapare numai buna de exploatat.
    -care este cunoscuta si utilizata de un numar mic de jucatori, stârnind frustrari majore celorlati.

2. Solutia propusa:
    -Respectivul exploit sa fie facut public de catre BP ca problema si ca mod de utilizare pana la rezolvarea lui.

3. Cat de greu este de inteles si cat de mult argumente trebuiesc aduse astfel incat BP sa adopte o astfel de politica?

Modificat ultima dată: 24 Oct 2014
    Veneficus apreciază asta.
  4. maxx7575

maxx7575 User

De la ursu putere clip II ~13 minute (viteza 2X):

Din minutu 7:30 incepe show-ul maxim: "Acest jucator asteapta un duel in TA si nu poate fi atacat"(da nu si de bombele lu ursu) :D.
    Un spor cat mai mare la scos boti.

Daca tii mortis sa-ti raspunda ursu trebuie sa astepti(conturile pentru fentarea moderatorilor nu iti vor fi de ajutor in acest caz), ursu se intoarce din mini-vacanta dupa 14 noiembrie.
    Spor la asteptat.

ursulet81 apreciază asta.
  5. sile_i

sile_i User

ursule... Mai trebuie sa studiezi. exista o metoda mult mai usoara sa distrugi o nava ce este inscrisa intrun duel la arena. nu trebuie sa astepti atata ca sa ii pui mine. Dar te las sa mai cercetezi problema. :D
    spor!!!

6. maxx7575

maxx7575 User

Calendar n-ai si nici tema citita.
    Din clip-ul filmat de ursu si dat de mine in forum nu vad sa prezinte vreo metoda in a distruge jucatori.
    In general numai navele plimbate de script si nesupraveghiate nu raspund la atac, intra in bombe singure, etc...;).
    Si eu si ursu asteptam ca dezvoltatorul sa implementeze un script antibot(care sa ne scoata din joc botuserii) mai eficient, aici ma refer si la botuseri care-si plimba ciclic si pe aceleasi coordonate biclele cu orele.

7. ursu bravo si asa se duce jocu asta de rapa

8. -edos78-

-edos78- User

deja au inceput botii cred ca au bobinat toata noaptea!
    si nu ii poti distruge ca asteapta un duel in arena de antrenament bravo BP sunteti cei mai tari!
    ma astept la un val impresionant de banari!

9. Cehn

Cehn User

!bv ! zici tu ca daca ma cer in arena nu ma poate ataca nimeni?

PS
    nu se verifica - poate e altceva

10. Drakaar

Drakaar User

Nu stiu cum fac unii, dar aceeasi problema am vazut-o si aseara la Baze, jucatori ce nu pot fi atacati (pentru ca asteapta un duel) dar care pot pune mine de HP linistiti in baza.

Daca asteapta un duel ar trebui sa poata face linistiti NPC, dar sa nu poata ataca alti jucatori sau sa poata pune mine de HP/SLM s.a.m.d, sau pana intra in TA sa poata fi atacati si sa poata ataca normal.

11. Vezi că ...

...nu te crede pe cuvânt! :rolleyes:

Poate îi enumeră cineva paşii - recompensa, 30 zile de "vacanţă", direct pe contul ăl mai mare de joc!
    ;)

12. costyn.rom

costyn.rom User

Salutare am o intrebare care ma framanta, cum pot securiza contu de hecari?? ca am primit un mesaj de la un prieten care ia fost contu spart cu amenintari cami va distruge clanu si pe mn, ne sterge la toti conturiile

13. Hermes

Hermes Guest

Daca respecti toate recomandarile de aici, nu ai de ce sa-ti faci griji.

14. ursulet81

ursulet81 User

Felicitari pentru?
    Dezvolatorul (cu ajutorul scripturilor automate :)) curata jocul de boti si nu eu...nu dezvolt ca oricum nu pricepi.
    Bafta si spor la misiunile cu npc-uri sa ai :D:D:D.

P.S. Si cum nici un jucator dat de mine la suport nu a fost scos din joc... pot spune ca scripturile antibot sunt in continuare wax albina pentru bot-user-i :)
    maxx7575 iti multumesc pentru ajutorul dat cat am fost in vacanta... ;).

15. Silviu

Silviu User

E de apreciat ca mai pui cate un bolovan in fata bicicletelor, si nu stiu daca a fost rezolvata problema cu TA, daca nu, pune-ti petul in moul de aparare si ataca jucatorul respectiv, dupa ce pentru prinde o rafala, nava ta va fi libera sa ii ciuruiasca :)

16. ursulet81

ursulet81 User

Multam fain....
    Mai nou esti apreciat daca le tii partea si ii si inteleg pe cei care le tin partea ca: nu toti au timp sa fie activi pe 5-10 conturi.
    Eu unu n-as toca ora de ora 1,5A de la reteaua de 220V pentru crescut nave nici sa ma bati.
    Tin sa cred ca le fac reclama gratuita, acum si mai multi aduna dubios in pvp :).
    P.S S-ar putea sa se fi rezolvat problema cu TA-ul.

17. ursulet81

ursulet81 User

Bravo pentru valul de banari....
    Programele de pigulit in pvp si pascut din 5-3 cand vor fi detectate(le tot vad de 1 an de zile robotind pi harti)?

==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  18. lohas

lohas User

Oare ce se intampla la cei cu program ne permis la palladium ca am unu care lam bubuit de 5 sau 6 ori in fiecare seara ca am avut war cu el eu dadeam in el si el in npc-uri si am auzit ca e cu program este permis asa ceva?

Modificat ultima dată: 13 Dec 2014
  19. Seth[RO]

Seth[RO] User

Conform regulilor jocului, orice soft ajutator sau orice modalitate de automatizare a unor actiuni de joc sunt strict interzise si se pedepsesc cu inchiderea permanenta a contului de joc . Asa cum s-a putut observa in ultimul an de zile, nu exista program/script/robotel ajutator ce sa nu poata fi detectate, e doar o chestiune de timp (si rabdare, as putea adauga), BP a investit resurse importante in detectarea jucatorilor cu programe ilegale.

20. .αℓєx.

.αℓєx. User

i.am vazut si eu in pvp e plin de acesti botisti ,,ar trebui sa mearga adminii direct pe harti si cand il vede ca boteaza sa il si baneze ,,pana la implementarea unei metode sa ii detecteze automat noi cei ce jucam si mai si cumparam uridium suntem batjocoriti de acesti playeri ce buteaza zi si noapte si apoi le taie capu doar la razboaie intre clanuri