Programe ilegale - Unica tema de discutii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de _ΞNOLΛ-GΛY_, 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. asta nu mai este joc, este un bazar, aici trebuie doar sa cumperi nu sa joci !!!

2. _basty13_

_basty13_ User

batatie de joc trenulete tot active sunt si azi
    globala 5

opriti trenuletele!!!!!!!!!!!!
    ne dispertii

3. Ragnaros

Ragnaros User

nu va mai stresati, nu se vor opri, faceti pushing, cu conturi mici, luati pe minus, nu conteaza,esingura metoda .apoi faceti suport

Cat_SPIRII și _basty13_ apreciază asta.
  4. _basty13_

_basty13_ User

nu merge am facut lam bubuit de 24 de ori si mia zis ca verifica 2 zile acel cont nu a facut nimic si acum tot pe baricade ii
    la suport asta ii placa am trimis mai departe sau
    nu putem sa iti zicem ce am facut cu contul respectiv

Cat_SPIRII apreciază asta.
  5. Ragnaros

Ragnaros User

e putin, 24 de ori faceti 50,100 distrugeri,vedeti apoi

6. Althea

Althea Board Administrator Team Darkorbit

Salut,

Vă sfătuim să lăsați pedepsirea jucătorilor în seama companiei fără a vă risca propriile conturi.

7. Ragnaros

Ragnaros User

ia sa vezi ca eu o sa o fac, ca voi nu

Xmen99 și BROSCOIUL apreciază asta.
  8. d3nn

d3nn User

trenurile de la behemoth cand le opriti? v-am trimis si filmari si nimic ,de luni de zile nimeni nu se poate apropia de behe si nu poate misiunile cu behemoth si botii de la stroke la fel

a-ti facut banarii dar pe ge3 nici macar un cont din cele care sunt pe tren nu a fost banat

BROSCOIUL și Xmen99 apreciază asta.
  9. Xmen99

Xmen99 User

el lam bubuit pe unul care era la stoker pe auto am facut suport si nimic cu riscul ca iau ban ca din sergent mai jos nu cobor dar ala colonel cu 2 stele fara porti si contul facut numai pe auto o sa cada .dar culmea ii ca dupa ce sacapa de ban ce face?
    tot pe bot

am trimis suport cum ca de vineri este un trebulet conpus de un cont cu minis onoare care ii locomotiva si are atavat cred ca vreo 4 sau 5 nave numi pot da seama din cauza abilitatilor
    acum am ajuns de la munca si vad ca tot aici in bl sunt si rad tot ce prind
    globala 5
    aici ce ii de facut ?

Cat_SPIRII și BROSCOIUL apreciază asta.
  10. _basty13_

_basty13_ User

nu va mai chinuiti si lastivati de joc ca ei nu o sa faca nimiceu am avut colonel cu 1 stea si in 2 saptamani a crescut rangul cu peste 20 de mii puncte rang ,aproape toate conturile 2023 , 2024 si deja sunt conturi 2025 care au colonel cu o stea
    am facut suport si nimic deci mam resemnat
    merg ii bubui in limita de 15 ori si pe urma le bubui peturi ca nu toti au premium si cam pierd uri
    sa aveti spor

11. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

anumite persoane nu o sa fie banati pentru programe,asta a fost politica jocului inca dela infintare,

12. _basty13_

_basty13_ User

trenuletul si azi ii in bl pe globala 5

BROSCOIUL apreciază asta.
  13. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

si pe globala 1, zburda astia fara frica si fara rusine :)))

14. Bono

Bono User

Din pacate inteligenta jucatorilor(indiferent de originea lor)lasa de dorit,ei lupta impotriva clanurilor special construite de BP pe toate globalele,le sparg statiile construite automat de butiii lor,astfel ei fac exact ce vor !!!
    Consuma munitie si timp cu bustere care mai apoi trebuiesc refacute!
    Singura metoda prin care playerii pot determina o schimbare in comportamentul partinitor al BP,este de fapt refuzul financiar de achizitionare a intrumentelor de joc-premium,rabat ....s.a.m.d.
    S-au poate le face placere sa faca cadouri financiare Darkorbitului!?
    Exista carti de dezvoltare personala care va pot ajuta sa depasiti faza asta de copilarie prelungita si sa va cheltuiti banii cu folos!
    Sa fiti iubiti!

BROSCOIUL și Cat_SPIRII apreciază asta.
  15. Ragnaros

Ragnaros User

de ce mi stergeti postarile ?va deranjeaza ca va arat nesimtirea?si da, doar pushingul duce la banarea definitiva a botilor

16. _basty13_

_basty13_ User

aloo do
    trenuletul este de sanbata si maine tot sambata ii si ii non stop in hartile bl pe globala 5
    chiar se pare ca nu este niciun interes
    rangul la vru a crescur cu aproape 1,8 milione puncte rang intro zi normala

Cat_SPIRII apreciază asta.
  17. 21enforcer

21enforcer User

Nu cred ca au cv treaba cu ei. pune si tu nava la cubi sau palla ceva fa ce vrei

18. Cat_SPIRII

Cat_SPIRII User

Va sfatuim sa pedepsiti trenuletele de pe TOATE serverele si jucatorii care sunt prinsi ca stau pe harti 24/7. !!

.

_basty13_ apreciază asta.
  19. 21enforcer

21enforcer User

Sunt conturi on 24/7 de ani de zile crezi ca le pasa? Este caz pierdut, 100% din partea moderatorilor. Nu vor face nimic, renunta la ideea asta. Eu am renuntat.
    Mai intai trebuie pedepsiti cei care nu fac nimic impotriva lor, eliminam staful si apoi de gasit cnv competent sa baneze trisorii

_basty13_ și BROSCOIUL apreciază asta.