Programe ilegale - Unica tema de discutii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de _ΞNOLΛ-GΛY_, 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. ursulet81

ursulet81 User

Nu-i nevoie sa ma uit....
    S-a inteles gresit ce am scris.
    Cum sa explic...diferenta intre un jucator de top ce foloseste "tinta automata" si ala de sta la BR non-stop sunt doar pozitiile in top, scriptul nu face diferenta, cand esti detectat bot-user... esti scos automat din carti( sa fi bagat si "10 masini in joc" de-a lungul timpului jucat... tot esti scos.), scriptu antibot nu te iarta.
    Simplu: jocul fiind de tip browser...jucatorii "dubiosi" trec lejer de filtrele antibot si rabdare si tutun pana io scoate cineva din joc.

maxx7575 apreciază asta.
  2. rattyionut

rattyionut User

toate la timpul lor ,dar aici rabdarea nu rea exista.

3. rokrok90

rokrok90 User

ai dreptate nu de putine x mi sa intamplat asta si mie dar nu se ia nici o masura in privinta asta

4. oviovidius

oviovidius User

Cred ca ar fi interesant sa facem un sondaj cu schimbarea stafului care se ocupa cu depistarea celor care folosesc programe ilegale ca aici mie mi se pare ca dau dovada de o mare incompetenta sau nepasare.
    S-au macar din bun-simt sa faca ceva nu se ne arunce praf in ochi cu cateva conturi inchise si aia vai de ei in sensul ca nu joaca de foarte mult timp.
    Alti care sunt in top ori sa fi orb ori prea incuiat sa nu ii observi cum folosesc programe fara pic de jena.

Rabdare cred ca am avut mereu in sensul ca tot se face ceva si se face intradevar dar in alt sens, si nume ca'' se fac ca nu observa sau nu vor sa observe'' pe cei care folosesc.
    Mai mare rusinea pentru voi DO /RUSINE/RUSINE.
    Altceva nu stiu ce sa mai spun imi este jena mie da cati playeri se plang si cate suporturi am facut in zadar.

™أفضل™ și Seth[RO] apreciază asta.
  5. costyn.rom

costyn.rom User

Salutare am o intrebare
    Daca cu programele sa terminat adica ma refer ca e jocul curat:D .
    Cu cei care are mai mute conturi:mad: nu o sa se faca nimic o_O????

6. T.B.C.666

T.B.C.666 User

cine a zis ca sa terminat cu programelele))))))))) poate nu vezi bine pe harti

Veneficus apreciază asta.
  7. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

nu, nu o să se facă nimic.
    nu este interzis de regulament să ai mai multe conturi de do.

@ oviovidius, cei despre care vorbeşti sunt imuabili, au ajuns să facă parte din peisaj şi te uiţi la ei ca şi la zona radioactivă, pur şi simplu nu ai ce să le faci. nu i-a clintit nimeni cînd au început să contorizeze milioane de "nepeceuri" sau cînd au profitat de bug-uri arhicunoscute sau doar de ei ştiute şi oricîte intervenţii la suport se vor face ei tot acolo vor fi.

Veneficus, -«Ξαρων»- și Seth[RO] apreciază asta.
  8. costyn.rom

costyn.rom User

Eu zic ca ar trebui sa se faca ceva cu cei care au dublu or triplu conturi ca asa pot face misiuni in care sa se distruga singuri si nu cum fac alti care se chinuie sa vaneze o nava pe hartiile inamice

9. oviovidius

oviovidius User

Prostia noastra, ar trebui sa ne acupam timpul cu altceva.desigur este un game si banuiesc (mai mult ca sigur) ca cei din top sunt cei care cotizeaza ceva mai mult la acest joc si se trece cu vederea.
    Dar o sa vine si timpul cand o sa dispara din playeri ca si mine care poate nu am cotizat decat cu cate-va sute de euro care or sa zica pas la acest joc//sa vedem cat or sa intretina cei''favorizati'' acest joc.
    Nu sunt departe in curand o sa ma acup cu altceva.pana la urma este acest joc ar trebui sa fie fun si nu enervant.
    Iar de raspunsuri cum ca se face .se drege etc... parca am inceput sa cred ca fac misto de noi/

10. oviovidius

oviovidius User

Daca doar asta ar fi problema pe jocu asta asa da de baut la tot serverul:))
    In fine.asta mi se pare un lucru marunt fata de problemele adevarate.

11. costyn.rom

costyn.rom User

Decand am spearhead nu mai ma uit dupa jucatori cu programe dar am un dubiu cand trec uni jucatori mari imi merge PC normal, dar sunt alti care sunt toti dintr-un clan atunci cand ajung in raza mea de actiune mi se blocheaza PC. oare e de la programe???

12. Cica sunt prinsi ce-i cu programe inlegale....Ia uitati cum da dupa mine si nu aveam lag,45 fps
    http://i59.tinypic.com/24l0mkg.png

Playerul se numeste ***Mod Edit*** (EIC).Eg 5 .Cand opriti acesti jucatori????

Modificat ultima dată de către moderator: 30 Sep 2014
  13. Şi cum ai interpreta tu că funcţionează acel program?

Din poză pot vedea doar că eşti urmărit de două puncte roşii şi că primeşti daune. Sugerezi că există program care îţi provoacă daune de hăt, din afara razei normale de tragere a laserelor?
    o_O

14. Da,exista programul acela care pune click automat si trage de la distanta(sunt sigur ca stii la ce ma refer pentru ca au fost n plangeri de genul),iar daca te uiti atent cele doua puncte difera,unul este rosul si unu mai inchis,ce-l inchis este playerul care trage,mentionez,am war cu el.Uite o poza unde am incercat distanta de tragere,playerul era aproape de mine si nu tragea in mine

http://tinypic.com/view.php?pic=1zecgef&s=8#.VCqMf3KSz4Z

15. *Stranger*

*Stranger* User

se vede clar in imagine ca e atacat de la mare distanta aceias chestie am patito si eu da am tacut si se vede clar cum trage cu rachete din spatele lui ce e asa neclar lamuriti problema ca alti jucatori incearca sa joace cinstit si nu pot din cauza unor butisti (va multumesc anticipat).

16. Vladut

Vladut User

Da domnule, exista acel program,sau cel putin exista inainte de marea banare,chiar nu va aduceti aminte plangerile facute de jucatori?am patit in pvp,si credeti-ma,nu aveam lag,respectivul statea pe loc,nici nu s-a obosit sa ma urmareasca,oricum am luat dmg pana am bubuit...si eram la o distanta considerabila,mult mai mare decat cea din poza de mai sus.Plangerea la suport nu stiu daca a avut sau nu succes,n-am filmat,n-am facut poza,am cerut doar verificarea lui,poate l-au verificat,poate nu,n-am de unde sti.Si daca acel program a existat in trecut nu vad de ce n-ar exista acum.Recomand celui care a facut poza sa vorbeasca cu cei de la suport pentru verificarea jucatorului,dar...filmarile si pozele parca nu erau probe acceptate,deci....nu ramane decat sa fie prins de scriptul pe care-l ruleaza DO.

Modificat ultima dată: 30 Sep 2014
  17. Şi eu pot pune click pe tine, când trec pe lângă tine, şi să mă duc în celălalt capăt al hărţii şi să apăs Ctrl: înseamnă că trag în tine, nu că îţi provoc daune! Dacă vei intra în raza de tragere a laserelor, îţi voi provoca şi daune.

Una vorbim, başca ne înţelegem!Nu neg existenţa programelor de autoclick, însă faptul că punctele roşii sunt la ani lumină distanţă de tine, nu presupune că respectivul program poate provoca daune la o distanţă mai mare decât raza de tragere a laserelor sau că cel / cei care trăgea(-u) în tine folosea(-u) un program.

...lag îţi spune ceva?!

Din imagine se vede că primeşte daune.... şi atât! Faptul că e la mare distanţă, ridică problema existenţei lag-ului.

Pe lângă cele de mai sus, crede-mă, aveai lag. De ce te-aş crede eu pe tine şi nu invers? :rolleyes:

...să poţi pune ţinta automat, da, să poţi provoca daune în afara razei de tragere a laserelor, nu cred! ...exceptând situaţia că s-ar fi "inventat" ceva nou, moment în care vorbim de cu totul altceva. Sunt profan în acest domeniu, mă poţi sfătui? ... :rolleyes:

_»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
  18. Vladut

Vladut User

Ok,lag sa fie,oricum nu se pleaca de la premiza ca un jucator ar putea avea dreptate sau macar sa existe posibilitatea sa fie adevarat ce a spus...deci nu ramane decat lag-ul.Nu,nu va pot sfatui,sunt ferm convins ca sunteti mult mai bine pus la punct cu ultimele "inventii".Ms de raspuns,o seara buna!

19. Dar de ce nu aş pleca de la premisa că celălalt, "inculpatul", chiar nu foloseşte ceva? În cazul de faţă se pot observa daunele primite la distanţă şi nu faptul că a pus ţinta în mod automat...raţionamentul l-am descris puţin mai sus!

_»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
  20. Vladut

Vladut User

Pai cred ca exact de la premisa ca "inculpatul" nu foloseste nimic s-a plecat in cazul de fata.Domnule Corosive,intr-o postare mai veche (nu retin daca a dvs sau a unui alt BA) eram rugati sa ajutam la prinderea celor care folosesc diverse chestii,sincer,eu nu vad cum...filmari nu,poze nu,pe forum nici atat.Oare pentru dvs e imposibil sa ne veniti in intampinare,sa ne ajutati putin,nu stiu...macar sa spuneti ca jucatorul respectiv o sa fie urmarit,verificat,nu stiu,orice care macar sa para ca va intereseaza ce scriem pe aici...daca s-ar dovedi ca respectivul foloseste?In alt mod,noi,jucatorii,ce dovezi putem aduce?Cum putem ajuta la prinderea lor?