Programe ilegale - Unica tema de discutii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de _ΞNOLΛ-GΛY_, 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Posibil sa ai dreptate cu minele. Asa am crezut, eu neavand puncte pe asa ceva. Am crezut ca mina rosie se face cand ai daune maxime, adica plasator de mine I si II.
    In legatura cu kamikazele...si eu folosesc petul si in timp ce ma bat, sunt foarte atenta sa repar la timp petul, pentru a-l folosi mai departe in lupta, pentru ca am toate cele 10 lf4 lvl 16 si protocoale de damage si target. Daca nu imi repar la timp petul pierd foarte mult damage. E simplu, in timp ce dau click pe minimap sa nu raman pe loc, imi repar petul. Nu e mare chestie.

Tu pierzi foarte mult cu acele puncte pe mine. Sunt 10 puncte pierdute, bune de nimic. Iti pun doua linkuri cu registrul meu pilot. Chiar daca ai decat 40, poti renunta la exigent II, la inginer sa lasi doar 1/5 puncte si sa renunti 3 puncte pe rocket science. La 43 ar trebui sa ai full lupta (rachete, diversiuni, calibrator) si 5 puncte pe npc-uri. Acum depinde ce consideri tu ca e mai important pentru tine, poti face rachetele capat. Eu la 40 nu le aveam capat, am considerat ca nu primesc foarte mult dmg in plus daca mai pun 3 puncte si am ales npc-urile, sa fac mai repede gg si cubii (la noi pe server cubii sunt liberi).

P.S. Ar trebui sa incetezi cu posterea filmuletelor. In primul rand, e obositor. In al doilea rand, nu vei rezolva nimic cu asta si asa, ca de sfarsit, iti spun ca irosesti timp in care poti produce ceva pe joc, colectand paladium, cutii bonus, npc... Sau pur si simplu uita-te la un film, daca nu ai chef de joc. Orice alta alegere iti va aduce mai multe foloase decat posterea bot-userilor pe forum.

Modificat ultima dată: 17 Aug 2014
  2. ursulet81

ursulet81 User

Multumesc pentru sfaturi.
    Mai am 350 de logfiles pentru punctu 41 si probabil voi cheltui 2000 uridium pentru resetarea lor cat de curand.
    Ai dreptate prea multa pierdere de timp cu ei si daca curatenia de vara o trecut se va trece in curand la numarat bobocii de toamna... :).
    P.S. Eu nu as pune orice poza de pe net la avatar ;).

Modificat ultima dată: 18 Aug 2014
  3. Nu avem de unde sa stim ce va urma, eu consider ca e destul de greu sa depistezi un program care foloseste mouse-ul si nu face nicio legatura cu serverul, desi o cunostinta a fost banata pentru folosirea .... (nu pot spune aici) la battleray :)

P.S. Nu inteleg ce vrei sa zici cu poza...e o poza care imi apartine (nu de pe net) si pot alege sa pun absolut ce doresc la avatar.

Veneficus, ratzoiul_ucigas și paria apreciază asta.
  4. ursulet81

ursulet81 User

Daca poza iti apartine poti cere drepturi de autor site-lui "francez", site ce apare cu poza ta la cautarea cu image search de la google ;).
    Poate ti-a facut farsa... vreo cunostinta :).
    Pe wikipedia sunt descrise cu lux....cum se face detectia acelor scripturi de la battleray, probabil filtrele nu-s ajustate corespunzator.

5. Nu zic ca ar fi imposibil, poate nu este foarte important pentru BP sa ii penalizeze momentan sau nu s-au ocupat suficient.
    P.S. Este poza mea si nu stiu despre ce site francez vb... probabil vreo gluma din partea unora care imi tot downloadeaza pozele de pe facebook...sincer nici nu ma intereseaza.

Modificat ultima dată: 18 Aug 2014
    Veneficus apreciază asta.
  6. mai ursulet...mai ai sa-i ceri fetei mess,web,facebook...etc,ce incerci sa faci ? fata are iubit !!:p
    las-o incolo de poza :D
    ca sa nu fiu off-topic,la battleray nu s-au implementat inca mijloacele de detectie(presupun ca din lipsa de timp,nu de mijloace)

7. Interesant mod de a raspunde din partea unui admin sau moderator. Oare cum se poate face dovada cand cineva cu timp destul si placerea de a deschide o reclamatie catre departamentele care se ocupa de aceste site-uri de jocuri online, mai ales ca noul regulament al BG permite acest lucru foarte usor . Si veti fi chemati prin instante sa face-ti dovada ca acel cont a fost inchis pentru folosirea de programe interzise. Acolo nu merge ca aici cu raspunsul tipic
    , chiar trebuie sa le prezinti ca altfel da cu virgula ;). Sau mergeti pe ideea ca nimeni nu pierde timpul cu asa ceva
    , dar nu se stie cum cineva chiar isi cere drepturile conform regulamentului. In instanta cu un orator bun in sala de sedinte poate intreba admini sau BG, altii de ce au voie si el nu :p.
    . Cum staff-ul acuza cu usurinta userii, oare de ce nu merge si invers, pana la urma discutia se poarta pe un forum public al jocului unde se spun pareri si opinii :confused:. Sau forumul este ceva prin care doar poti posta filmulete si acuze catre alti userii iar raspunsul din partea celor care reprezinta BG aici pe forum este simplu
    :D.

Seth[RO] și Cehn apreciază asta.
  8. Staff-ul nu acuză pe nimeni de nimic însă, nu poate tolera lupii moralişti, mai ales în cadrul acestui forum! ...iar cum tu nu faci excepţie ....asta nu-i o acuzaţie, e ceea ce se vede înscris în istoricul contului de joc.

Cum nu toţi poliţiştii sunt cinstiţi şi degrabă şi întru totul apărători ai legii, admit că poate nici întreaga tagmă a satff-ului de care faci vorbă să nu poată să fie uşă de biserică.
    Ideea este că noi ăştia, staff-ul, nu suntem o instituţie, suntem o mână de oameni, care putem vedea ce are fiecare în curtea celuilalt. Exclus să pot face un favor fără să rămână urme. Exclus ca, odată ce pe numele meu de admin se primeşte o reclamaţie cum că aş fi făcut ceva împotriva regulamentului BP sau a statutului ce guvernează această activitate, să mi se treacă cu vederea.

Un poliţist corupt, nu presupune că instituţia se va lăsa împroşcată de lăturilor celor certaţi cu legea sau că, asemenea cum, în cazul în care ar exista un admin DO din aceeaşi categorie cu cea a poliţistului, "staff-ul" nu se va lăsa terfelit de lăturile unora în dreptul cărora apare "bot_detection bot staging - stage: 1 2013-07-10" sau "Botuser YES (Stage:1)" sau alte şi alte isprăvi ce nu fac cinste conceptului de cinste.

...fiecare pasăre, pe limba ei piere! ;)

Pt. astfel de ipocriţi există un alt forum, lipsindu-ne cu bucurie de ei aici şi preferând să le ducem dorul....aştept să fiu chemat în instanţă! :rolleyes:

ursulet81 apreciază asta.
  9. paria

paria User

am putea discuta liber pe acest forum despre isprăvile amintite de dumneavoastră dar care nu sunt cîtuşi de puţin imputabile jucătorilor ? pentru a nu exista nici un fel de dubii asupra intenţiilor mele includ în categoria "jucători" pe toţi membrii staff-ului !

Veneficus apreciază asta.
  10. Am ferma convingere că nu vă este necesară explicarea frazelor:

...la fel de fermă cum că tot ceea ce scrie în ele, nu vă este alogen. Ce ziceţi, puteţi?

11. paria

paria User

evident că nu e nevoie de explicaţii deşi aş putea să definesc eu însumi atitudinea dumneavoastră ca fiind radicalistă şi intolerabilă dacă nu aş şti că în spatele ei se ascunde doar îngrijorarea pentru urmările unei asemenea discuţii.
    dacă nu am fost suficient de explicit, nu voiam să discutăm despre acţiunile adminilor aici şi nici despre disculparea sau inculparea utilizatorilor de programe neagreate de bp dar este evident acum că o asemenea discuţie nu poate fi liberă pe un forum unde acest lucru nu se doreşte.
    fireşte că pot destul de multe însă mi-e teamă că ar exista şi victime colaterale şi chiar nu merită...

Veneficus, _†_Zodiac_†_[ЯФ] și Seth[RO] apreciază asta.
  12. Miruna

Miruna User

Atunci cand esti BA, ..., este posibil sa ai parte si de niste mici avantaje, ca de ex. uridium, credite etc.. Deci mi s-ar parea un pic aberant ca un membru al staff-ului BP sa isi riste aceste avantaje si munca depusa pentru a ajunge in pozitia in care se afla pentru a favoriza un jucator sau altul.
    Dar, interpretand vorbele lui ©ØrrØsivΞ, "padure fara uscaturi nu exista", deci poate ca este si vreun personaj negativ in staff, care, mai devreme sau mai tarziu va fi depistat si sanctionat. Si pentru unul singur, nu se merita sa-i bagam in aceeasi oala pe toti.
    Majoritatea stam pe ts sau skipe atunci cand jucam, iar de 5 ani de cand joc DO, desi am stat pe mai multe ts-uri, nu am auzit pe nici un jucator sa se laude ca ar fi Chat moderator, Board admin, etc. Si asta pentru ca imediat s-ar fi aflat si poate ca i s-ar fi cerut anumite favoruri, pierzandu-si astfel pozitia in staff-ul BP.
    Am totusi impresia ca se greseste atunci cand se fac afirmatii de genul: tu esti necinstit deoarece in dreptul contului tau de utilizator exista eticheta "bot_detection bot staging - stage: 1 2013-07-10" sau "BotuserYES (Stage:1)", deoarece din cate stiu au fost situatii de jucatori banati pe nedrept, la care BP si-a cerut scuze si a dat unele compensatii.
    Ca si in prezent sunt jucatori care folosesc programe ajutatoare, ca sa nu le spunem altfel, este ceva real, fapt dovedit de BP prin banarile care se fac din cand in cand, dar pana la banari, e drept ca doar noua ni se "testeaza" nervii si rabdarea atunci cand pe harta esti luat de pe invizibil dintre npc-uri, dai emp-euri ~expirate~ caci nu au nici un efect s.a m.d., dar poate ca totusi programul de depistare al botilor se va mai perfectiona si vom avea harti curate.

13. Hermes

Hermes Guest

Colegul meu, prin staff s-a referit in ansamblu la echipele de moderare BP, nu neaparat la echipa romaneasca sau alta anume.
    Pot confirma ca am stat deseori pe TS-ul clanului din care fac parte. Nu de putine ori , aplicand regulamentul forumului, chatului, jocului, a trebuit sa penalizez chiar colegi de clan si nu as vrea sa va spun ce mi-au auzit urechile si ce "dragalasenii" am primit:confused: , bineinteles fiind obligat sa-i sustin in totalitate deoarece pozitia de jucator , nu trebuie amestecata cu functia de moderator :rolleyes:. Toti facem parte dintr-o companie, clan, etc, insa identitatile noastre de moderatori , nu le sunt cunoscute celor cu care mergem pe harti si langa care avem victorii sau infrangeri, exact ca orice jucator din joc.
    Pentru acei jucatori exista in log-ul contului mentiunea :

systemcompensated for false positive bot banning.
    Cand afirmam ceva, o facem sustinuti de motive temeinice si la care putem aduce dovezi , acceptate in orice instanta. Spre deosebire de cei care vorbesc pe aici , bazandu-se pe presupuneri, banuieli, etc.

ursulet81 apreciază asta.
  14. Interesant mod de a face o dovada, sincer sa va spun ce spune-ti este egal cu zero pana la proba contrarie. Dar cum am spus nu gasiti persoana care sa ajunga acolo, sa face-ti dovada clara, nu prin faptul ca la log-ul lui gasiti
    . trebuie sa si dovediti cum a ajuns aceasta afirmatie pe contul respectiv. Acolo se poate intreba
    Sa pot intelege ca si aici avem mogulii D.O.-ului agreati de sistem sau programul care trebuie sa depisteze pe cei care folosesc programe ilegale pentru D.O. Daca cineva ar cere un audit pe unele conturi pe care le pot dovedi foarte usor din TOP 10 de pe EG4 ar da cu virgula la dezvoltarea contului, orele jucate si investitia facuta in moneda de joc :D. Timpul le rezolva pe toate cum si stafful spune
    . Dar cand piere !

Modificat ultima dată: 27 Aug 2014
    Seth[RO] apreciază asta.
  15. ursulet81

ursulet81 User

Am tras cu x1 in tine la palla si ai reactionat foarte, foarte greu...:D.
    Cautai x4, cautai butonul de oprit nava?
    Nu-i nevoie sa raspunzi la intrebare, intrebari si... jucatorii aia din top 10 nu ii vad sa se rupa in figuri in 5-3 in campul de palla, nici la BR "non-stop" etc, etc.
    Sa nu intelegi ca le iau aparararea....aia 10 din top sunt si putini si pe joc ii vad din ce in ce mai rar.

Miruna apreciază asta.
  16. Hermes

Hermes Guest

Se pare ca tu nu vrei sa intelegi, ca, in spatele acelor fraze din istoricul conturilor se afla niste mii de randuri de log, extrem de exact si care este sustenabil in orice instanta. Iar persoane care au ajuns pana la confruntarea in instanta , sunt nenumarate cazuri, incearca sa nu mai extrapolezi totul la persoana ta. Sunt nevoit sa ma repet, ceea ce sustinem este bazat pe dovezi clare, pe cand ce spui tu sunt , intr-adevar, afirmatii egale cu zero.
    Cat despre corectitudinea sistemului antibot si cat de bine isi face treaba, din pacate nici noi nu avem informatii concrete, de aceea nici nu incercam sa afirmam sau sa infirmam anumite situatii.

17. Cred ca ai ceva cu 5-3 si cu BR...uitete mai bine pe harti,uitete cum pun ei clickul si dupa vorbim tu cum ai alianta cu ei sau nap ce ai tu nu stii eu avand war cu ei stiu perfect nici nu ii vad pe ecran si ei dau in mine ,te faci invizibil instant pune clicku inteleg odata cu noroc dar ei mereu,dai emp degeaba...etc...

18. Miuriel

Miuriel User

Acum daca esti full si te duci la lupta cel mai mult conteaza sa nu ai lag , iar ei daca au un computer bun degeaba zici ca folosesc programe...

19. da...lag...tot clanu

20. Miuriel

Miuriel User

Cu cat mai multi playeri in acelasi loc cu cat mai mult lag...