Programe ilegale - Unica tema de discutii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de _ΞNOLΛ-GΛY_, 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. ursulet81

ursulet81 User

Dupa ce am postat filmari cu urser-i prinsi pe bot am observat ca majoritatea aberati in nestire si nu numai aici si pe chat.
    Multi iau apararea acestor useri( userii surprinsi pe bot la ei ma refer, fostii penalizati si nu numai), ca...in trecut au luat conturi de la ei sau au butat impreuna in trecut, prezent :).
    Daca scriptu antibot nu mi-l scoate pe useru suprins mai sus la battleray ca fiind pe bot inseamna ca nu l-a detectat...si atat si nimic mai mult.
    V-am aratat cum se poate darama un bot user, v-am demostrat ca se poate si cu x1...nu va ramane decat sa va faceti curaj si sa le rupeti coaja cand ii prindeti pe bot.
    Majoritatea stiti unde ii si gasiti: la palla, la battleray,la pirati, la vanatoare(si aici cu putina coordonare in echipa le dati de nu au aer), etc.
    Asa ca nu mai mancati ca capra varza si le luati apararea fluturand, aruncand pisica moarta la altii in curte.
    Si apropo nu va mai victimizati... daca ii prindeti pe program rupeti-le dronele fara frica ca ar fi colonei sau ultra elite.
    Hai spor sa aveti, bafta.
    P.S. Dezvoltatorul sa lucreze la scripturile antibot si daca useri trec pe harta de ele vor trece si la JackPot-arena neobservati, nepenalizati, etc :(.

Modificat ultima dată: 10 Aug 2014
    ™أفضل™ apreciază asta.
  2. ursulet81

ursulet81 User

Fara comentarii:

REDBULL-75 și oviovidius apreciază asta.
  3. RoKru

RoKru User

Omule ...joc de pe mobil, vb pe ts cu mobilul in timp ce joc...nu mai spun ce fac cu tableta...cand ma joc...si nupazesc nimic...doar ma joc...vise,vise ...ce visezi tu...nu e acelasi lucru cu realitatea

Tw1sT apreciază asta.
  4. am citit cu atentie postarile de la acest subiect inca de cand s-a deschis.se pare ca nimeni nu POATE FACE CEVA in legatura cu cei ce folosesc programe.
    nu e frumos din partea noastra ca useri cinstiti d.o. sa aducem acuze nefondate vis-a-vis de echipele de admini(rusi,bulgari,romani..etc).
    totodata nu e frumos nici din partea membrilor staff-ului d.o. sa ameninte pe x sau y cu banarea contului daca nu se"produc" dovezile folosirii de programe.
    trebuie sa intelegem toti ca bigpoint este pana la urma o societate comerciala,cu o imagine care trebuie mentinuta iar ca atare rezulta urmatoarele concluzii:
    1.NICIODATA vreun membru al staff-ului d.o. nu poate sa recunoasca deschis faptul ca inca exista useri ce folosesc programe(chiar daca exista dovezi in acest sens)
    2.NICIODATA nu se vor lua in considerare alte dovezi decat cele obtinute din serverele d.o.
    3.NU se mai merita atata tevatura si discutie inutila pe baza unui subiect care evident nu gaseste solutionare.

prin urmare propun sa nu mai scriem la acest subiect si sa nu ne mai facem sange rau.este doar un joc.:)

5. paria

paria User

sunt convins că pe toate serverele există jucători care folosesc programe neagreate de bp sau bug-uri destul de ciudate care apar parcă la comanda "premianţilor" însă nu cred că această conversaţie are vreun suport în realitate. mai degrabă ai asistat la o farsă pusă la cale de doi "şmecheri" cu scopul de a discredita bp şi echipa adminilor.
    ar fi foarte interesant dacă adminii ar verifica cele două conturi (care presupun că sunt conturi de nivel 1) şi ar sancţiona conturile principale ale acestor utilizatori.
    nu vreau ca din intervenţia mea să se înţeleagă că absolv bp de orice vină în legătură cu proliferarea utilizatorilor de programe bot.

Modificat ultima dată: 15 Aug 2014
    Veneficus apreciază asta.
  6. paria,pe vechiul forum ai fost banat....asa ca ...incerci sa revii in forta,dar ai dreptul tau la opinie...Ideea este ca nu poti trage concluzii pripite din cele spune....Si daca prin absurd,tipii descrediteaza do-ul....este probabilitate de 50 %....in schimb tu ...fin forumist vechi(pt ca nu te stiu ca player)ce-l putin pe eg 5,nu mai lua parte (indirect) staffului....sunt multi cu "program" si "comanda" ,as spune "telecomanda",dar nu stiu altii ce legatura are tv-ul cu jocul....

7. Hermes

Hermes Guest

Ai tema dedicata pentru reclamatii din chat sau te adresezi supportului daca ai dubii despre corectitudinea unor jucatori.

8. Seth[RO]

Seth[RO] User

Hai Miurel ca aici cai dai cu mucisorii in fasole! Tie nu ti se intampla sa tastezi gresit? Eu unul datorita unei probleme fizice la una din maini chiar scriu in mod curent asa ca el, se intampla oricum oricui sa mai amestece literele sau sa puna un spatiu gresit. Cine e in stare sa inteleaga, intelege si daca sunt 2 litere amestecate. Vorba aia, sa runce primul piatra ala care nu a patit la fel vreodata... mai ales din graba si datorita multor lucurri ce trebuiesc facute si mai ales facute repede!
    Nu pot spune ca m-am bucurat intotdeauna de tratament adecvat din partea staf-ului DO, dar sa cauti nod in papura in halul asta mi se pare de-a dreptul penibil si jenant!
    Din puncul meu de vedere...rusine!Treci la colt! :) (aceasta postare este un pamflet si trebuie tratata ca atare!Inflamarea persoanelor vizate nu este permisa!Inainte de consum luati o doza mare de simtul umorului si autoironie!)!

_»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
  9. paria

paria User

nu am luat partea staff-ului însă acea conversaţie nu poate fi altceva decît o încercare de farsă. gîndeşte-te, dacă tu ai fi admin, ai fi capabil să accepţi nişte presupuşi bani pentru debanarea contului unui dobitoc care poate apoi să vină oricînd să se laude pe chat cu isprava lui de "mare mituitor" !!? ce naiba oameni buni ?:eek:
    cei din echipă au "bubele lor" şi i-am criticat mereu de cîte ori au comis-o dar nu pot să "pun botul" :p la o asemenea prostie !

Veneficus apreciază asta.
  10. Hai ca daca stii un pic de AutoIt3 nu`i greu sa incropesti un programel "ajutator".
    Nu va mai agitati, la cat de pustiu e jocul, nu`si mai au rostul programele astea :)

Disclaimer: A avea habar cum sa faci un program, nu presupune si utilizarea lui, asta asa pentru conformitate, sa nu avem discutii contradictorii.

11. ursulet81

ursulet81 User

Jucatorul pe "veng" a aparat un jucator pana in momentul in care si-a dat seama despre ce era vorba...:

Jucatorul pe goly nu era numai AFK, acesta fenta logout-ul schimband de pe inima pe molie la intervale regulate de timp, si nici la atac nu reactiona :):
    P.S. Discutia cu vengul nu a fost in romana... am preferat sa o cenzurez ;).

Modificat ultima dată: 16 Aug 2014
  12. Ok...cred ca toti am prins ideea ca exista bot useri bla bla bla...poate vor fi inchisi sau poate nu.
    Dar sincer...nu ai obosit sa pui in fiecare zi alt filmulet? E ca si cand as da un reply...postezi acelasi lucru doar ca sa faci post hunting? Urmaresc acest subiect de ceva timp si am observat ca esti cel mai activ. Nu am nimic cu tine neaparat, dar deja cu acest gen de filmulete esti obositor.
    Se vede clar si stim ca exista clickere puse ca sa nu te delogheze la paladium, clickere pentru Battleray care sunt foarte greu de depistat (unele probabil imposibil). Chiar nu este cazul sa postezi cate un filmulet pe zi. Ce vrei sa dovedesti? Ca tu esti cel mai curat? Ok, felicitari! Dar nu mai spama atat. Oricum nu vei schimba nimic si nici nu o sa le fie rusine ca ii pui pe forum (daca la asta te gandesti), de banat nici atat (probele video nu sunt luate in considerare) etc etc... lista poate continua.

13. ursulet81

ursulet81 User

Tie iti convine sa te inscrii la jackpot-arena si adversarul tau cu o simpla comanda(un singur buton) sa:
    - repare petu, sa-l deschida si sa-l treaca pe kamikaze aproape instantaneu;
    - sa puna tinta si sa traga automat in adversar;
    - sa mixeze perfect x4/rsb.
    - sa dea gg-uri pentru nano-coca in timp ce se retrage pe harta...
    ...si lista poate continua.
    Te face din 3 butoane(prin care se executa scripturi mai putin sau nu complexe) si alte cateva miscari ale navei date cu mouse-ul, repet comenzi date manual si executate de PC asa cum au fost programate.
    Vai ce vanatori buni avem pe joc, merita 10 mii EURO sau sa participe la cursa celor 10 mii EURO?
    Nu exista nedetectabil ci detectii false..., etc.
    Repet... nu postez pentru a fi penalizat cineva in mod expres, pur si simplu ofer un feedback care ajuta sau nu la imbunatatirea filtrelor, filtre existente sau nu.
    E si normal sa am frigideru plin, pentru astfel de postari, ca am stricat "jukarelele" prea marilor vanatori.
    Multumesc pentru felicitari si se poate sa nu le merit, multi se plang ca stau numai in "low"(e si normal sa nu ma cunoasca,multi au stat la palla si pe harti AFK).

14. Poti repara petul si sa-l pui pe kamikaze foarte usor si in acelasi timp sa schimbi x4 cu rsb tinta daca esti obisnuit nu se pun probleme in legatura cu gg-urile iar e foarte usor ce e atat de greu sa te retragi si sa dai la gg-uri cu cate 100 de incarcaturi
    Uni din noi mai joaca si pe servare private de d.o acolo ai munitia infinita acolo inveti cum sa joci

15. din cate stiu eu in timpul luptei din jackpot arena extra hp nu poate adaugat si chiar dc sunt care folosesc program cred ca sunt depistati foarte usor ,castigatorul e verificat cum se cuvine :)

16. Deja o dam in basme...orice jucator bun poate face acest lucru. De aia e facut pet-ul: sa il folosim.
    Nu cred ca se risca la JPA si daca totusi se risca, nu va castiga JPA nicicand. Acolo se fac verificari riguroase, pentru ca BP da niste bani reali.
    Faptul ca cineva mixeaza mai bine decat tine nu inseamna ca foloseste mixer. Am vazut cateva clipuri postate de tine pe aici si m-am convins ce jucator esti, atata timp cat tu pui 5/5 pe mine la registru pilot.
    Citeste JPA - Jackpot Arena o sa descoperi lucruri extraordinare, cum ar fi ca degeaba tragi gg cand deja te aflii in lupta, pentru ca nu vei primii acel hp. Daca totusi ar fi posibil, ce treaba ai tu daca X isi permite sa traga 100 gg odata? Imediat se poate umple de nano coca.
    Cum sa folosesti asa ceva in lupta? Sa iti fure mouse-ul cand tu poate vrei sa faci alta comanda? Mai frate una e sa folosesti la paladium sau BR si alta e sa afirmi ca aia folosesc ceva si pe harta. In primul rand, cum stii cand trebuie sa dai kamikaze? Un astfel de program va da la x secunde kamikaze, dar poate tu nu esti in lupta sau vrei sa fugi pe harta dupa cineva...Cum sa afirmi ca aia folosesc in lupta???
    Si eu, la randul meu, repet: nu ai obosit? Crezi ca iti ridica vreun moderator/admin statuie? Si oricum nu vad cum ai stricat tu jucariile lor, postandu-le pe forum. Ele inca functioneaza; si eu vad zilnic jucatori la BR sau colectand paladium pe cliker si totusi nu postez filmulete cu ei. Pentru ce sa imi pierd timpul pretios, timp in care pot face ceva folositor pe harta? E ca si cand as pierde timpul pe chat, sa stau sa scriu cu toti flaxatii...

Modificat ultima dată: 17 Aug 2014
    Veneficus, Seth[RO], ratzoiul_ucigas și alți 3 apreciază asta.
  17. ursulet81

ursulet81 User

Interesant raspuns...la cele scrise mine:).
    Ce legatura au jucatorii buni cu ce vorbesc eu aici?
    Eu vorbesc de jucatorii care folosesc programele de lupta nu de jucatorii buni.
    Daca scriptul antibot nu detecteaza un script simplu,scriptul ce schimba de pe inima pe molie la anumite intervale de timp pentru a nu se deloga de pe joc nava, nu va detecta nici scriptul care schimba de pe x4 pe rsb la anumite intervale de timp in JPA - Jackpot Arena.
    Cu un script simplu nedetectat se pleaca la realizarea unor scripturi mai complicate... care la randul lor nu-s detectate.
    Si cu asta am spus tot.
    Pentru unii basme... ii vad pe servar zi de zi.
    P.S. Pe multi ii deranjeaza cum mi-am pus punctele la registru pilot :cool:(am pus 10/10 nu 5/5 ;)).

18. Si cum iti dai tu seama ca unul foloseste program de "auto-kamikaze"??? Chiar sunt curioasa. Ceea ce scrii aici sunt basme. Nu ai cum sa folosesti un astfel de program in timpul unei lupte; mai mult te va incurca.
    Stiu ca sunt 10 puncte pe mine, dar eu vazand mina ta rosie, am banuit ca ai plasator de mine I si II (in total 5 puncte). Din ce ai postat tu nu am cum sa imi dau seama ca ai 5/5 si pe expert in explozibil, pentru ca nu vad raza de actiune a minelor tale. Deja sunt 10 puncte pierdute...m-am convins. Mai grav decat mi-am imaginat.

Veneficus și ÐΣSŦΛİИΣÐ apreciază asta.
  19. ursulet81

ursulet81 User

Simplu: le sparg petul si ei il repara si-l pun pe kamikaze extrem de repede pe un mers de nava ce nu-ti permite lucrul cu PET-ul.
    Mina rosie nu se face cand ai 2/2 mine I si 3/3 mine II ;).
    Poti sa-mi faci o poza la registru pilot? Vreau sa invat cum sa-mi pun cele 40 de puncte de cercetare mai bine :).

20. poate e vreun buton pentru activare kamikaze cum e si pentru protectie si repare combo insa numai ei il stiu ;) ....cele 40 de puncte le poti folosi la ceva mai folositor decat mine ...Sa inteleg ca tu ai 10 pentru mine insa nu ai completat diversiune 2 sau calibrator una din ele ;)