Programe ilegale - Unica tema de discutii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de _ΞNOLΛ-GΛY_, 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Poate sunt eu mai greu de cap, dar nu inteleg ce a vrut sa spuna Pianoman cu "esecul verificarii nu este un motiv pentru suspendare imediata, dar va fi folosit ca masura pentru identificarea activitatii de bot" o_O. Daca verificarea este un esec cum va putea fi folosita ca masura pentru identificarea botilor? Sau este un esec partial? In sensul ca "ti-am verificat contul, avem suspiciuni ca esti bot, dar nu suntem chiar siguri ca esti, asa ca te avem in vedere"? Sunt curios si cum de si-au dat seama baietii ca au fost verificati, de au facut deja plangeri la suport?

2. _basty13_

_basty13_ User

nu au nici un program de verificat
    zic si ei ca au program anti bot dar din cate suporturi am facut cu dovezi clare sau dovedit inutile
    poate acel anti bot este oprit
    si acum la acest event mai ales pe globala 5 au ajuns la val 702 si sunt cunoscuti ca folosesc programul de npc si in poarta lau folosit

*^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
  3. 506[​IMG]Gods.vs.Moηsтєяs[​IMG]Pilot simplu[​IMG]65,747,489

Total 4,167
    Last 24 Hours 2
    Last 7 Days 2
    Last 30 Days 462

Si uite ca Fat-Frumos s-a cam lasat de jucat :)

4. Atacul asupra adversarului ModEdit : Fara nume in forum. Daca ai dubii fata de corectitudinea in joc a unor jucatori adreseaza-te suportului. a fost întrerupt.
    Non-Atac-Zonă

Tocmai i-am distrus nava mai marelui Sef General MMO GE5 si presupun ca nu trece de testul "suspectului" din moment ce nu mai apare pe harta 1BL.
    Poate luati in considerare ora si timpul cat e suspect, pentru ca abia a 3-a oara mi-a reusit distrugerea, b@tii astia sunt nerusinati de full HP si SCUT...

my2cents

P.S: Ramaneti pe receptie, azi mi-am propus sa-l demasc pe acest trisor distrugandu-i nava cu fiecare ocazie cand se apropie "ciupit" de NPC-urile din 1 BL.

ModEdit : Fara nume in forum. Daca ai dubii fata de corectitudinea in joc a unor jucatori adreseaza-te suportului.

Mai marele general n-are cum sa se bata cand e pe b@t, dar o crapat de cateva ori inainte sa sara portalul...

Ca sa nu mai mentionam faptul ca face parte din "Familia Adams" si joaca 20+ ore / zi

MidNight_Striker, kk12, INVICTUS și alți 3 apreciază asta.
  5. _basty13_

_basty13_ User

nu vreau sa te dezamagesc dar pe acesta lam raportat de 3 ori cu dovezi clare la suport si nu iau facut nimic nici macar sa ia 1 saptamana ban si ala de pe primul loc de pe globala 5 lam raportat ,cand iam dat raport avea 20 de porti zilnic facute
    NE PIERDEM TIMPUL SA SCRIEMI CA NICI MACAR NU INTRA PE FORUM SA NE SPUNA CEVA

kk12 și styv86 apreciază asta.
  6. bibicU[HQ]

bibicU[HQ] User

Te rog frumos , trebuie sa platesti drepturile de autor , eu am inventat '' Familia Adams '' :)

7. O fi vreun Fat Frumos doarme intr-o ora cat altii in 7

8. Raspunsul BP la astfel de reporturi este "Ne cerem scuze pentru frustrarea cauzata, insa programele noastre de detectie sunt imbunatatite in fiecare zi si acesti jucatori vor fi prinsi". Dar nu accepta dovezi, incat am ajuns sa-mi pun problema: daca e atat de netransparent sistemul, de unde putem stii noi ca ei chiar incearca sa prinda boti? Eu sunt destul de convins ca daca vorbesti cu cineva de la BP, in schimbul unei sume cinstite, poti fi lasat in pace sa folosesti programe ilegale (auto-aim, bot).
    In orice caz, as aprecia raspunsul unui moderator: spuneti-mi si mie ce suma trebuie cotizata ca sa am voie cu bot, poate ma intereseaza subiectul :))

WIΖΛΓΔ, Veneficus și **Just4fun** apreciază asta.
  9. -E-M-Y-

-E-M-Y- User

Uite ca va dau eu cateva motive cu cinstitii serverului GE4-5 Cu domnul
    #SlimShady!

cinstitul din fostul REKT
    https://prnt.sc/vxppys
    https://prnt.sc/vxpqor
    https://prnt.sc/vxpr2y
    https://prnt.sc/vxprnj

Modificat ultima dată: 7 Dec 2020
  10. Conform unei alte postari in forum, sceenshot-urile precum si probele video nu pot fi luate in considerare drept probe pentru ca pot fi fabricate. Trebuie sa folosesti ceva ce disponibil exclusiv in joc, cum ar fi Jurnalul de Bord, specifici data si ora abaterilor iar mai apoi sa fie extrase din contul tau. Dar e mult chin atat pe partea de jucator cat si pe partea de developer.

Cam asa arata logul:

1. 03.12.2020 - 22:40 Ai împuşcat astronautul <player_name> (<company>).
    2. 03.12.2020 - 22:39 Ai împuşcat astronautul <player_name> (<company>).
    3. 03.12.2020 - 22:38 Ai împuşcat astronautul <player_name> (<company>).
    ...
    100. 03.12.2020 - 20:40 Ai împuşcat astronautul <player_name> (<company>).

11. _basty13_

_basty13_ User

am si eu o intrebare daca nu te superi?
    daca dau copi la profilul unui jucator mai multe zile la rand si imi arata 20/24,19/24,22/24,16/24 ore de joc
    asa nu ar trebui sa ia in considerare cei de la suport?
    sau si este sunt fabricate ?
    astept un raspuns

Veneficus și ĄMŮИ-ŖĄ apreciază asta.
  12. -E-M-Y-

-E-M-Y- User

Ia priviti aici :) nici nu are 24 ore de cand s-a deschis serverul GLOBAL si avem campioni
    Name
    HUESOS##TUNAHAN-TOE
    Server
    Global PvE
    Company
    MMO
    Rank
    General [​IMG]
    Level
    20
    Reg
    10-12-2020
    Hours
    18
    Achievements
    48
    Position In Rank
    2
    Estimated RP
    :) :) :)

Veneficus apreciază asta.
  13. Veneficus

Veneficus User

multumesc !

RANG PILOT:General
    POZIŢIA ÎN CLASAMENT:3
    NIVEL JUCĂTOR:20
    COMPANIE:MMO
    TIMP JUCAT:25 ore
    ACHIEVEMENT-URI:51
    PUNCTE DE CERCETARE ACORDATE:11

hahahahaha!
    voiam sa intru si eu pe serverul minune!
    reconsider dorinta...
    nu concurez cu "campioni"...

==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  14. _basty13_

_basty13_ User

aici o sa fie servarul bot non stop campioni de campioni(numai cei care cotizeaza)

Veneficus apreciază asta.
  15. O cacanarie . Au fost 7 servere le-au cuplat de au mai ramas 3 ca nu mai era activitate pe ele. Acum au facut serverul minune sa-i scoata din foame. Unde credeti ca se v-a ajunge cu serverul asta? LA FALIMENT. DO e pe duca parerea mea nu mai aveau din ce scoate bani si au mai lansat un server "fantoma".

WIΖΛΓΔ, INVICTUS și Veneficus apreciază asta.
  16. Z.B.D.E.M.

Z.B.D.E.M. User

Pe scurt, nu accesati "noul" server PVE.
    Ironic, "noul" server e la fel de "nou" precum indivizii preocupați de a avea un "statut social" într-un joc in declin.
    Eu văd aceiași indivizi corupți, hoți și donatori excentrici și ca să vezi, suprize surprize - au apărut și câțiva "campioni" din top 10 ale altor servere. (Babylon.AD - de ex. Un individ care până nu demult fura fiecare invoke de pe GE1 și acum e mare vedeta pe youtube)
    Din păcate pentru cei care au investit timp în inițiativa unui server PVE, nu am nici măcar un feedback constructiv. Din primele două zile există lvl 21, top 10 cu "balauri" full elite cu cyborg și ca să vezi și un Orcus! (Verificați doar topul).
    S-ar fi putut face multe alte update-uri utile...

WIΖΛΓΔ, _ΞNOLΛ-GΛY_ și Veneficus apreciază asta.
  17. babylon e in alianta cu mine si pot sa zic ca zi de zi ore in sir trage la rang, nu ai ce sa zici despre el,aici se vede invidia ta,fata de cei mai full decat tine,nu judeca dupa coperta!

18. BENQ

BENQ User

zi de zi ore in sir )) manual sau butu ??///sa umplut noul server de buti chiar si lagu ca pe celelalte servere.........sa ajuns fix o panarama de joc

WIΖΛΓΔ și Veneficus apreciază asta.
  19. Ce bicicleta are , cursiera profesionala sau de amatori ?

WIΖΛΓΔ și Veneficus apreciază asta.
  20. Z.B.D.E.M.

Z.B.D.E.M. User

Invidios pe un individ protejat de un sistem lipsit de un sistem optim de detectare de programe (considerate "ilegale")? Invidios pe un individ cu echipament construit in mod pasiv (ca sa nu insist pe acelasi cuvant stiut de fiecare)? "Nu judeca dupa coperta"? A publicat cumva o carte si nu am aflat noi inca?
    Ca sa simplificam lucrurile, individul respectiv nu e singurul "peste din plastic" din "lacul asta mare", iar faptul ca il protejezi e clar ca e o conexiune "profesionala" intre voi, pana cand va veti trezi in tabere opuse... (cat despre orele petrecute online, stai linistit ca nu el le face si stii si tu, doar sunteti "colegi").
    Eu am dat doar un exemplu relevant, crede-ma ca nu e nici o forma de invidie implicata.
    Miezul problemei din acest subiect consta in update-uri instabile si negandite, expunerea server-ului nou la programe nocive arata inca odata ca se intampla "fenomene stranii" in spatele scenei. Altfel, daca se dorea, din a doua zi s-ar fi anulat 80% din conturile "prefabricate".
    Mult succes celor care, in ciuda "campionilor", inca joaca pe noul server PVE.