Anunț Probleme weekend și sync planificat miercuri

Discuție în 'Anunțuri tehnice' creată de -pianoman-, 7 Apr 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Salutare Piloți ai Spațiului,

  Am avut parte din păcate de un weekend foarte complicat, cu o mulțime de probleme și cu jucători ce au rămas blocați în Galaxy Gates, precum și cu lag și delayuri importante prezente pe serverele de joc. Echipele tehnice lucrează și caută soluții pentru corectarea tuturor acestor probleme. Ne cerem scuze pentru toate aceste situații exrem de neplăcute!

  În prezent este planificat un sync pentru ziua de miercuri dimineață, în jurul orei 8:00 (CEST), spre a implementa live o posibilă rezolvare. Vă rugăm să rețineți că este posibil să nu fie o soluție 100%, ci doar una parțială. Cu toate acestea, sperăm că această măsură va îmbunătăți stadiul actual, urmând să desfășurăm, în mod cert, investigații ulterioare în acest sens.

  De asemenea, avem în plan acordarea unei soluții compensatorii pentru jucătorii noștri. Vom reveni cu alte informații imediat ce vom deține detalii exacte în acest sens.

  Salutări din partea,
  Echipei voastre Darkorbit
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.