PROBLEME TEHNICE SAU BUGURI?

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de savuviorel_007, 9 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Vad la hangar invers bonurile de reparati si salt :))) vad 1,053 bonuri de reparatii (invers SALT) , vad 2950 bonuri de salt (invers REPARATII) si la pagina de START - vad la iconita Utilizator la numarul de salt este 1,053.
    P.S. Va rog sa inversati la hangar bonurile de reparatii si salt!
    Multumesc Anticipat.

Oscar_The_Owl apreciază asta.
  2. Seth[RO]

Seth[RO] User

Problema e cunoscuta si deja semnalata echipei. Luni dimineata cand vor reveni la munca se vor ocupa de toate problemele semnalate, in functie de prioritati. Tocmai datorita faptului ca exista un numar IMPRESIONANT de erori, e posibil sa treaca foarte multa vreme pana cand unele aspecte ale jocului vor functiona normal. Va doresc...rabdare! :)

savuviorel_007 și Viorel_77 apreciază asta.
  3. QUALYQULA

QUALYQULA User

CE ZICI TU EU STIU DE 3 SAPT AM SEMNALAT EROAREA CU PROTOCOALELE DE RECUPERARE SI REZOLVARE NICI UNA:)))

Oscar_The_Owl și Viorel_77 apreciază asta.
  4. Ce se mai intampla cu jucatori care au ramas blocati in poarta kuiper?Suportul mi-a spus ca analizeaza problema dar tot nu pot sa ma loghez pe server

Oscar_The_Owl apreciază asta.
  5. A, e deabia luni pana vineri mai este timp,pesemne ca cei de la suport,se refac dupa un wekend istovitor

Oscar_The_Owl și savuviorel_007 apreciază asta.
  6. Se vede treaba ca si in Germania(China) zicala:"ziua trece leafa merge,noi muncim cu spor"

Oscar_The_Owl, abc123 și savuviorel_007 apreciază asta.
  7. QUALYQULA

QUALYQULA User

si vor mai trece multe zile ca sa rezolve ceva ..........

8. asta e doar una din sutele de probleme probleme aparute de vreo 3-4 saptamani incoace,cauzate de lacomia si incompetenta BP,care in goana dupa bani arunca in joc tot felul de eventuri netestate,facand experiente pe noi si pe banii nostri

savuviorel_007 apreciază asta.
  9. styv86

styv86 User

schimba nava( de preferat leonov)...;)

10. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

si pe hartile de joc sunt probleme de conectare :( dupa 5 minute pe harta apare reconecteaza .Mai are cineva problema asta ?

11. tu macar intri in joc..altii deloc asteapta la nesfarsit stabilirea conexiunii

12. Neutron18

Neutron18 User

exact, asa mi se intampla si mie, se invarte banda aia verde la infinit, de sambata nu mai pot intra pe joc :(

13. Cum se pare că bunăvoinţa de a urmări şi citi temele dedicate şi anunţurile care se fac în legătură cu problemele existente, nu există...

Temă închisă.

_-ANTICHRIST-_[GaVk] apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.