PROBLEME TEHNICE SAU BUGURI?

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de savuviorel_007, 9 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut, inca de aseara intampin anumite probleme.. ba sunt deconectat de pe joc, chiar si in timpul luptelor, imi apare direct casuta cu reconecteaza sau logout, astazi nu am putut sa fac nici macar un low, acest lucru repetandu-se de nenumarate ori si daca dau reconecteaza sau logout nu se intapla nimic, ba imi ramane jocul in urma, adica eu ma aflu in portal si bubui pe jumatatea hartii sau ma aflu la releul 1 si bubui la releul 2? :eek: si prima pagina se misca foarte greu, de mentionat da am verificat conexiunea la internet si am curatat pc-ul/browserul, chiar am testat si pe alt joc si imi merge perfect, ce se intampla, este o problema generala sau doar la mine, sa ma adresez la suport? nume:֍﴿VIO●Ðᴇᴀᴅ$ᴘᴀᴄ£●87﴾֍ id:161652277 eg.4

Modificat ultima dată: 9 Ian 2016
    Veneficus apreciază asta.
  2. SwizX

SwizX User

eu am avut bug in mapa 5-3 puteam sa vad caseta cu petul , pilot utilizator etc dar nu vedeam nava mea sau alte nave ....plus ca unor player nu le-a functionat cpu reparare drona 2 .... pierzandu-si dronele

3. bine ca mi-am luat amplificatoare ca sa stau in baza.. am bubuit azi in low pt.tot anul, oricum nu mai bubuisem de prea mult timp.. :mad: :( :eek:!

Woww foarte grava faza cu cpu reparare.. sa ramai fara drone.. prea de tot, au mai fost zile cu probleme, dar ca azi.. si prea multe.. si blocaje si deconectari si ce sp u.. este bn de stiut ca nu sunt singurul care a intampinat probleme (eu testand si satarile, la maxim / la minim si pe 3d si normal, chiar si pe alte jocuri cu cerinte de sistem mult mai mari), pare una generala..

Modificat ultima dată de către moderator: 11 Ian 2016
  4. Bam__Bam70

Bam__Bam70 User

Pe ag2 probleme nu merge sa fac configuratii la nava nici nu merge sa ma conectez ....

5. M.I.A.U

M.I.A.U User

pe ag 2 a mers bine n.am avut probleme

6. forte bine si bravo tie, dar un coleg de-al tau, de pe acelas server afirma contrariul putin mai sus.. depinde ce faci tu pe joc, ca daca aduni cutiute sau palla, nu prea ai ce probleme sa intampini, dar unii au probleme destul de grave, din cauza blocajului si a faptului ca primes dmg intr-un loc in care nu mai sunt de secunde bune, sau a faptului ca esti deconectat in timp ce faci un npc sau te lupti cu un inamic, iar pana te reloghezi esti bubuit si asta si pt. ca de multe ori nu esti reconectat imediat si trebuie sa dai reconect de n ori.. am inteles ca altora nu le functioneaza toate cpu pe nava si sa ajuns sa ramana si fara drone.. nu am reusit sa fac nici macar un low, dar 2,3 cat sa imi recuperez u-ri date pe amplificatoare, probleme atat de grave si dese nu am mai intalnit si joc si eu de cativa ani..

-o noua problema/bug/eroare/problema tehnica.. inca de ieri am tot intalnit playeri pe harti care din 2 salve ma bubuiau (ori sa spart conducta cu boti, ori au aparut bugurile bugurilor), vedeam cum imi zboara 900k scut si ap.500k hp, pe goli, in 2, 3 sec.(sunt full elite si mai am si amplificatoarea degeaba), nici nu avea timp sa mi-se schimbe configuratia.. cred ca trebuie sa i-au o pauza de la joc ca vad ca oricum pe aici nu se deranjeaza nimeni sa raspunda, dar sper ca pe urma sa nu primesc mesaje pe email ,,ca de ce m-am lasat si ca ne este dor de cardul dvs, pardon ,,de dvs"..,, P.S.-pana acum am bagat in contul asta intr-un an jumate peste 700 de euro in pachete si milioane de uridium si nu cunosc multi ca mine si sa fiu tratat asa.. nu mi-se pare ok si corect! stiu ca ve-ti spune ca nu ma obligat nimeni si ca este un joc gratuit, dar lasati sa fiu eu mai fraier, ca fraieri ca mine tot o sa va doriti, pacat ca nu stiti sa va purtati cu ei, am mai renuntat la un cont in 2011, acum nu mai aveam de gand sa renunt, de aceia am bagat si atatia bani, dar la cum merge jocul si la cate mi-se intampla si vazand cum sunt tratat, ca am pana acum cel putin 5 mesaje la care nu am primit raspuns si nu ma refer la cele de azi, la cele scrise pe parcursul a cateva luni, nu am multe, intr-un an jumate cred ca vro 20 si nu vb. prostii sau aberatii in ele, scriu chestii importante pt. mine ca player, dar de.. iar cand mai primesc cate un raspuns si ala este sub forma de apostrofare, gen sunt luat de urechi ca ce indraznesc sa deranjez, daca nu credeti puteti gasi mesajele si raspunsurile la mine pe profil.. cand am sa primesc acel email in care o sa fiu intrebat de ce m-am lasat, am sa fac un print cu acele mesaje si raspunsuri si am se le trimit si lor, ca poate sunt curiosi.. pana atunci spor si bafta playerilor, iar dvs spor la ,,munca,,!

Modificat ultima dată de către moderator: 11 Ian 2016
    Veneficus și drdistractie123 apreciază asta.
  7. poi
    poi tu crezi ca aia nu au bagat bani in joc ?de aceea nu ii opresc pe ei ,ca inca mai au de castigat

savuviorel_007 apreciază asta.
  8. Si unde sunt acesti playeri care dau 900k dmg?
    Dc nu se arata?Dc nu sunt renumiti?Dc nu s-ar plange 100 de playeri ca dadeau toti intr-un player si ala sa ii faca pe toti?
    2)Nu poti fi tratat altfel doar ca ai bagat 700 de euro si eu am bagat cativa banuti in acest joc nu multi dar am bagat si sunt tratat ca toti ceilalti ...

9. DORYAN13

DORYAN13 User

Anul trecut am întâlnit aşa ceva. Nu conta unde mă prindea.
    Chiar şi lângă portal, apucam să schimb configuraţia, însă bubuiam în cele câteva secunde în care se realizează saltul pe următoarea hartă. Ajungeam în bază cu ambele configuraţii pe zero.
    Am schimbat cîteva hărţi, însă după ce s-a repetat treaba asta de câteva ori, la interval de câteva minute, am ieşit din joc pentru ziua respectivă. Nu s-a mai repetat fenomenul de atunci.
    Era vorba despre acelaşi jucător, nu aveam nici un fel de lag, restul activităţilor desfăşurându-se normal.
    Nu ajungea la a treia salvă. Nu l-am reţinut pentru că nu consider că are cine, ce măsuri să ia sau să poată da o explicaţie rezonabilă.

10. După cele explicate de dvs., tind să cred că nu este nimic mai mult decât o problemă de comunicare a dvs. / furnizorului dvs. de servicii de internet cu servere-le BP.

Nu am întâmpinat problemele menţionate de dvs. şi nici nu au fost raportate astfel de probleme de alţi utilizatori.

Mai devreme sau mai târziu, primiţi un răspuns, în funcţie de disponibilitatea membrilor din echipa de moderare şi, mai ales, ţinând cont de faptul că a fost sfârşit de săptămână iar activitatea de moderare este una cu titlu oneros.

În forum aveţi în total 39 de intervenţii din care 7 în cadrul Cereri ridicare ban în chat, 9 în Reclamații din chat şi 4 în tema de faţă.

Ţinând cont că pentru unele întrebări adresate de utilizatori există deja răspunsuri date în alte intervenţii, rămânându-vă doar să folosiţi funcţia "Caută", vă rog să-mi indicaţi o întrebare la care nu vi s-a răspuns.

Privit din alt unghi, am putea spune că M.I.A.U afirmă în contradictoriu cu Bam__Bam70 şi nu invers! ;)

Aţi şters cookies şi cache? Mai persistă problema? Excludeţi existenţa unei conexiuni internet deficitare?

...cea mai des invocată scuză! :rolleyes: Acei utilizatori se pot adresa suportului care îi va lămuri dacă le-a "funcţionat" cpu reparare dronă 2.

Modificat ultima dată: 11 Ian 2016
  11. si eu am pierdut 4 irisi cu toate ca aveam cpu echipat.acum vreo 4 zile.nu am scris la suport ca nu avea rost ,raspunsul il stiam .nu sunt singurul care ar fi facut suport si sa nu i se redea dronele.le este greu sa verifice manual si sa vada ca aveam cpu.

12. Ma refer la contrariul ce spune el in momentul respectiv.. ca la el ,,merge bine,,, iar un coleg al lui putin mai sus afirma contrariul, adica ,,ca nu merge bine,, dar ca de obicei trebuie sa fiti putin mai acid, sa dati peste nas, sa contrariati sau sa apostrofati pe cineva ca asa va sta mai bine, ca asa va simtiti mai bn dvs? iar cand am scris intr-un mesaj mai sus.. ,,iar cand mai primesc cate un raspuns si ala este sub forma de apostrofare, gen sunt luat de urechi ca de ce indraznesc sa deranjez,, ma refeream la dvs d-nu ©ØrrØsivΞ, ca dvs aveti obiceiul si placerea de a va certa cu playerii peste tot in acest forum, sau mai bn zis sa ii certati, nu stiti sau nu vreti sa raspundeti civilizat ca ceilalti moderatori, sunteti singurul la care am vazut ca va place sa intintedi coarda si caruia ii place sa isi arate superioritatea intr-un mod.. nu spune nimeni ca nu sunteti inteligent (asta reiesind deja din mesajele si raspunsurile dvs), dar ce va face sa credeti ca ati fi singurul?

Ii stii tu prea bine hobbit si eu oricum ma refeream la ce sa intamplat in weekend, ca au fost niste buguri (sau ce au fost..) de zile mari, care unora le-a ,,mers,, perfect, iar la faza cu tratatul altfel.. nici nu vreau, vreau sa fiu tratat normal, asta insemnand sa se termine cu toate aceste magarii pe care le stim cu totii.. si sa fim ajutati (prin raspunsuri concrete si nu apostrofari, iritari, mistouri..) atunci cand avem nevoie si nu doar eu pt. ca am bagat bani (eu in acel mesaj sunt doar revoltat ca daca renunt si la contul asta pierd cei 700 de euro investiti si de cauza motivelor din care sunt nevoit sa o fac..), sa fim tratati cu totii in mod egal si cum se cuvine, pt. ca suntem playeri si investim timp in primul rand in acest joc, de care cu totii ne-am apucat pentru ca ne place si pt. a ne distra, dar acest lucru dispare, se uita cu timpul sau nu ne mai este permis sa ne mai bucuram de el..

m-ati facut curios si am contactat furnizorul de internet, iar pe acesta mai ca la bufnit rasul spunandu-mi: noi nu furnizam internet cu ratia sau pt. anumite servere mai putin decat pt.altele, aveti 150 de mb viteza iar aceasta este mai mereu constanta, indiferent ca folosesc cablu sau wifi pt.ca locuiesc in centrul bucurestiului.

Insemna ca am zis bine in mesajul de mai sus ca intr-un an jumate cred ca am vro 20 de masaje, bineinteles excluzandu-le pe cele neimportante (,,7 în cadrul Cereri ridicare ban în chat, 9 în Reclamații din chat şi 4 în tema de faţă,,- mai raman 19?) si acum am sa va postez si cateva mesaje/intrebari la care nu am primit raspuns..
    1).
    Buna seara, de la un timp am obs. ca sunt momente in care imi dispare din scut, ca si cum nu as avea punctele de la abilitati puse,dar dupa ce comut de pe o configuratie pe alta, acesta isi revine, dar problema este ca nu ramane asa, in timp ce joc obs. ca imi dispare din nou o parte din scut, asta patesc de cateva zile, de cand am achizitionat acel pachet pe care l-ati avut la oferta, cu amplificatoare, iar astazi a mai aparut o problema, dupa ce am facut up la drone si la lf4, in loc sa imi creasca scutul si dmg-ul, acestea au scazut! bn probleme ar mai fi, dar nu stiu daca ma adresez unde trebuie? una dintre ele ar fi cu camuflarea/decamuflarea... daca sunt decamuflat pe configuratia pe care nu am cpu de camuflare, raman in cotinuare camuflat pe configuratia pe care am cpu de camuflare, iar problema este ca nu ma mai pot camufla din nou pe ambele configuratii pana nu ajung in baza sau pana nu ma deconectez ca sa scot cpu de pe nava si sa ma decamuflez eu. O alta problema ar fi cu faptul ca eu merg intr-o anumita directie a hartii si ma trezesc ca ma da inapoi dupa cateva secunde si de obicei sunt bubuit din acest motiv. E.G.4/ id:161652277/ nume:ˋˇʽ°ºÐ£ȺÐ$ⱣȺϾ£º°ʼˇˊ Va multumesc!
    2).
    ...in primul rand problema si durerea cea mai mare a playerilor este faptul ca am fost si suntem prostiti pe fata..:mad: cum adica d.nilor ati detectat aceasta serie de erori la o zi dupa lansarea eventului, cand acest event a fost testat pe server test si timp de cateva zile aceste cutii au dat aceias recompensa si acolo???:eek: Acest lucru este identic cu lansarea noilor formatii pt. drone 3D, care la inceput aveau anumite proprietati, iar la o zi dupa ce ne-am ingramadit toti sa cumparam, le-au schimbat proprietatile. Acelas lucru ati facut si acum, doar ca acum este si mai grav pt. ca este deja un precedent si pt. ca stim cu totii ca daca intrebi pe orice server, din 10, 9 spun ca au achizitionat duplicator.. adica despre ce vorbim.. supararea playerilor sunt convins ca nu este pt. faptul ca au dat 2euro pe duplicator, pt. ca unii oricum l-ar fi achizitionat, chiar si cu recompensa de acum, supararea este pt. modul in care ati procedat:cool:, pt. ca avem deja un precedent si pt faptul ca nu va asumati aceasta greseala si nu mergeti cu ea pana la capat.. stiti cum vine asta? ca si cum eu merg acum la un interviu pt. angajare, iar acolo mi-se spune ca am salariul 1.500 RON/luna, merg fac actele tot (actele insemnand banii cheltuiti pe duplicator), iar dupa o saptamana imi spun ca au facut o greseala si ca nu imi pot oferi decat 300 RON/luna (raportat la diminuarea facuta de dvs, de la 25ee la 5ee) si raman cu banii dati si cu buza umflata:confused: si oricum sunt convins ca in urma acestei ,,erori,, cel putin 75% din playerii activi au achizitionat duplicator, ceia ce inseamna ca trebuia sa va asumati si sa mergeti pana la capat, pt. ca si noi daca gresim la servici, la scoala, aici pe joc..platim, suntem trasi la raspundere, raspunderea dvs care este? a fost o eroare hahaha:):D:p ne pare rau ca ati fost fraieri si ati pus botul;), vreti sa mergem pe premiza asta de acum in colo? nu cred ca este ok, cred ca tot dvs veti avea de pierdut. Daca era un joc romanesc sincer mai intelegeam, dar asa.. si totusi nu credeti ca aceasta diminuare de la 25ee la 5ee este cam mare?:( adica dupa ce ca ne faceti praf, mai puneti si nisip peste noi.. si inca ceva, de ce ati sters thread-ul despre TEAPA EVENIMENT KUIPER? nu mai avem si noi dreptul la opinie sau au fost spuse acolo niste adevaruri care au durut/deranjat prea mult? cum am spus.. asumativa!
    3).
    si mai era un mesaj, 2 la care nu am primit raspuns in thread-ul despre TEAPA EVENIMENT KUIPER,dar cum l-ati sters..
    Deci am zis bine mai sus ,,pana acum cel putin 5 mesaje la care nu am primit raspuns si nu ma refer la cele de azi, la cele scrise pe parcursul a cateva luni,, dupa toate acestea isi mai are rost intrebarea dvs sau ati vrut doar sa ma ,,iar cand mai primesc cate un raspuns si ala este sub forma de apostrofare, gen sunt luat de urechi ca ce indraznesc sa deranjez,, cum am spus mai sus? v-am indicat mai mult de o intrebare, iar la aceste intrebari nu se gasesc raspunsuri prin funtia cauta..

Modificat ultima dată de către moderator: 13 Ian 2016
    Veneficus, ^^jax20^^, beligerantu și alți 2 apreciază asta.
  13. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

chiar așa domnule ©ØrrØsivΞ, titlu oneros !? :rolleyes::)
    adevărul este că echipa nu e prea prezentă în temele ”fierbinți” ori incomode din punctul de vedere al bp, se preferă așteptarea pînă ce situația trece de la sine iar eventul (ori evenimentul) dispare prin forța împrejurărilor.
    nu știu dacă acel ”titlu oneros” invocat e de vină dar situația trenează de prea multă vreme și ca dovadă avem ”atmosfera” din această temă și în general cea de pe forum.

Modificat ultima dată: 12 Ian 2016
    Veneficus, Cehn, ^^jax20^^ şi o altă persoană apreciază asta.
  14. Intervenţie făcută AICI, în cadrul secţiunii Raportări de buguri/erori, unde s-a specificat în regulile secţiunii respective cum că:

Acest lucru l-am mai explicat AICI, unui alt coleg de forum. Bug-urile/erorile se raportează către echipa tehnică iar rezolvarea / nerezolvarea acestora se observă de cel / cei afectat(-ţi) în cadrul jocului. Singura întrebare este cea subliniată / evidenţiată de mine mai sus. Cumva la acea întrebare aşteptaţi răspuns? :rolleyes:

Intervenţie făcută AICI, în cadrul secţiunii de feedback Discutii legate de Galaxy Gate "Kuiper".

Fiind o temă de discuţii / feedback, feedback-ul transmis de utilizatori este sintetizat şi transmis către dezvoltatorul jocului. În urma feedback-ului transmis dezvoltatorului, acesta a întreprins anumite acţiuni / informări, precum cea de AICI.

Înţelegând intervenţia dvs. din tema respectivă drept o exprimare a unei opinii, ce răspuns aşteptaţi şi mai ales care sunt întrebările?

Încă am noţiunea termenilor utilizaţi în descrierea unei secţiuni, dvs.? :rolleyes:

În tema menţionată de dvs. aţi avut o singură intervenţie:

pic4.jpg

...prin care exprimaţi acelaşi lucru ca prin una din intervenţiile din tema Discutii legate de Galaxy Gate "Kuiper".

Evident, existând o temă de discuţii dedicată subiectului "Poarta Kuiper", tema invocată de dvs. a fost ştearsă în conformitate cu regulile de funcţionare a acestui forum.

Prin funcţia "Caută" nu veţi găsi răspunsuri la opinii! ...dacă ziceţi dvs. că 5, cum aş îndrăzni eu să vă schimb sistemul de numărare...:rolleyes:

Am convingerea că după atâta vreme petrecută în acest forum, cunosc suficient de bine cum stau lucrurile pe aici astfel încât, atunci când fac anumite afirmaţii, să le fac în cunoştinţă de cauză.

Atunci, furnizorul dvs. v-a explicat şi cum stă treaba cu traficul metropolitan (viteza aceea uimitoare de 150 mb), ce este acela un internet backbone şi cum anume se desfăşoară, în principiu, transmiterea informaţiei dintre / între calculatorul dvs. - ISP - server Germania.

De asemenea, sunt la fel de convins că aţi obţinut, în urma unui test al conexiunii dvs. la internet, efectuat pe un server din afara României, aceeaşi viteză uimitoare de 150 mb (atât la upload cât şi la download) precum şi un ping extraordinar.....nu-i aşa? :rolleyes:

Aş putea exemplifica cu un nene poliţai aflat în intersecţie, dirijând traficul. Se prea poate ca acel nene poliţai să dirijeze cum trebuie traficul sau nu (nu ne interesează motivele). Atunci când nu o face cum trebuie, se prea poate ca pe anumite artere traficul să se desfăşoare anevoios sau deloc...chiar şi în centrul Bucureştiului! ;)

Chiar aşa! ... şi dacă aveţi cumva dubii (dvs. sau oricine altcineva) în a aprecia la ce anume m-am referit, se poate consulta ACEASTĂ explicaţie. Bineînţeles, nu de faptul că nu aţi înţelege la ce anume mă refer îmi fac griji ....

Cunoaşteţi punctul de vedere al BP?!

Prin intervenţiile diferiţilor reprezentanţi ai dezvoltatorului în forum şi precizările făcute de dezvoltator prin intermediul informările din forum, BP îşi comunică punctul de vedere în ceea ce priveşte diverse aspecte ale jocului, indiferent cât de "fierbinte" ori "incomodă" ar fi situaţia.

Echipa de moderare este prezentă, sub diverse forme sau prin diverse acţiuni, în orice temă, chiar dacă acţiunile acesteia nu sunt întotdeauna vizibile utilizatorilor iar situaţiile nu ar trece de la sine, fără mijlocirea echipei de moderare / administrare (fără a mă limita strict la echipa din care fac parte).

Forumul, pe lângă funcţia de informare pe care o are, are şi rolul de a oferi utilizatorilor un mediu prin care aceştia să-şi poată împărtăşi pasiunea şi părerile pe care le au pt. jocul DO şi tot ceea ce este legat de acest joc. Ca atare, în astfel de cazuri, echipa de moderare se rezumă strict la a modera, respectiv la a menţine comunicarea prin intermediul forumului în limitele impuse de regulamente.

Nu ştiu dacă doar obsesia unei conspiraţii BP este singura care vă determină la intervenţii în teme ca cea de faţă sau în forum, în general.

Modificat ultima dată: 12 Ian 2016
  15. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

domnule ©ØrrØsivΞ, uneori formaţia noastră şi deprinderile dobîndite datorită acesteia ne joacă feste aşa cum se întîmplă şi în cazul de faţă. tocmai pentru că expresia "titlu oneros" are o sumedenie de înţelesuri (culmea, unele care chiar se bat cap în cap), eu nu aş fi folosit-o pentru a motiva activitatea, ori mai degrabă inactivitatea, de moderare pe forum. oricum sintagma folosită de dumneavoastră împreună cu stilul de exprimare alambicat şi evaziv poate da frîu liber imaginaţiei oricăruia dintre cei dornici de a intui motivaţiile unui moderator sau admin.

dacă cunosc punctul de vedere al bp ? sigur că da, îl cunosc de foarte multă vreme chiar şi fără efortul echipei de a-l impune aici pe forum. acest punct de vedere i-a transformat pe "cîrcotaşii" de pe acest forum în căutători de noduri în papură şi în răutăcioşi nemulţumiţi de minunatele implementări. domnule ©ØrrØsivΞ, prezenţa echipei de moderare trebuie să fie vizibilă şi nu intuitivă căci sper că nu vă doriţi un forum de "crede şi nu cerceta", populat de indivizi cu somnul liniştit şi făr de griji, convişi că răul trece sigur, fără eforturi din partea lor, datorită olimpienilor aflaţi la o înălţime mult prea mare pentru a putea fi înţeleşi de oamenii simpli.

Modificat ultima dată: 13 Ian 2016
  16. mobob

mobob User

se zice ca speranta moare ultima....

Hideous_Hog și savuviorel_007 apreciază asta.
  17. Si acea intrebare era importanta si necesita un raspuns la momentul respectiv.. dar haideti sa o lasam mai usor cu mistoul pt. ca sunt convins ca ati obs si dvs ca in acel mesaj erau nenumarate probleme mai importante (nu erau scrie sub forma de intrebare, ci erau explicate pt. a intelege dvs ce intampin si pt. a primi ajutor, am facut greseala sa cred ca acesta este motivul pt. care sunteti aici?) si cred ca trebuiau/meritau lamurite... cat despre acea interventie, la sectiune ,,Raportări de buguri/erori,, eu nu gasesc nici o interventie a dvs sau a altcuiva din echipa dvs (cel putin nu care sa imi raspunda* mie sau la probleme asemanatoare..).
    *=nu ma refer sa imi fie raspuns la o intrebare anume, care se regaseste strict sub semnul,,?", ci la problemele enumerate, iar acel anunt al dvs ma ajuta de nu se poate, doar imi spune ca m-am adresat unei sectiuni in care se raporteaza bugurilor/erorilor.. dar am vazut (in aceias sectiune) ca pe altii daca vreti ii ajutati si le raspundeti, dar asta este nu putem sa fim cu totii pisicute, daca suntem calcati pe cozi..

Pai pe baza acelor acţiuni / informări, mi-am creat si eu acea opinie si am formulat acele intrebari.

Mai departe se pare ca trebuie sa va evidentiez intrebarile din acea opinie a mea?

...in primul rand problema si durerea cea mai mare a playerilor este faptul ca am fost si suntem prostiti pe fata..:mad:cum adica d.nilor ati detectat aceasta serie de erori la o zi dupa lansarea eventului, cand acest event a fost testat pe server test si timp de cateva zile aceste cutii au dat aceias recompensa si acolo???:eek:1 Acest lucru este identic cu lansarea noilor formatii pt. drone 3D, care la inceput aveau anumite proprietati, iar la o zi dupa ce ne-am ingramadit toti sa cumparam, le-au schimbat proprietatile. Acelas lucru ati facut si acum, doar ca acum este si mai grav pt. ca este deja un precedent si pt. ca stim cu totii ca daca intrebi pe orice server, din 10, 9 spun ca au achizitionat duplicator.. adica despre ce vorbim.. supararea playerilor sunt convins ca nu este pt. faptul ca au dat 2euro pe duplicator, pt. ca unii oricum l-ar fi achizitionat, chiar si cu recompensa de acum, supararea este pt. modul in care ati procedat:cool:, pt. ca avem deja un precedent si pt faptul ca nu va asumati aceasta greseala si nu mergeti cu ea pana la capat.. stiti cum vine asta?2 ca si cum eu merg acum la un interviu pt. angajare, iar acolo mi-se spune ca am salariul 1.500 RON/luna, merg fac actele tot (actele insemnand banii cheltuiti pe duplicator), iar dupa o saptamana imi spun ca au facut o greseala si ca nu imi pot oferi decat 300 RON/luna (raportat la diminuarea facuta de dvs, de la 25ee la 5ee) si raman cu banii dati si cu buza umflata:confused: si oricum sunt convins ca in urma acestei ,,erori,, cel putin 75% din playerii activi au achizitionat duplicator, ceia ce inseamna ca trebuia sa va asumati si sa mergeti pana la capat, pt. ca si noi daca gresim la servici, la scoala, aici pe joc..platim, suntem trasi la raspundere, raspunderea dvs care este?3 a fost o eroare hahaha:):D:p ne pare rau ca ati fost fraieri si ati pus botul;), vreti sa mergem pe premiza asta de acum in colo? nu cred ca este ok, cred ca tot dvs veti avea de pierdut. Daca era un joc romanesc sincer mai intelegeam, dar asa.. si totusi nu credeti ca aceasta diminuare de la 25ee la 5ee este cam mare?:(4 adica dupa ce ca ne faceti praf, mai puneti si nisip peste noi.. si inca ceva, de ce ati sters thread-ul despre TEAPA EVENIMENT KUIPER?5 nu mai avem si noi dreptul la opinie sau au fost spuse acolo niste adevaruri care au durut/deranjat prea mult?6 cum am spus.. asumativa!...

...sunt 6 intrebari, dvs nu ati gasit nici una.. deci care mai este rostul intrebarii dvs, doar pt. a da dovada de sarcasm ?

Si la ultima nu mai raspund, ca deja este in nota dvs si poate stiti si dvs cum se spune ,,ca desteptul..,, dar daca cedez veti spune ca ma consider destept sau poate ca nu, pt. ca nu cunosc raspunsul, deci raspunsul este ,,da,, si cred ca v-am si dovedit-o? asta asa ca sa mai deviem de la subiect, cum faceti dvs mai mereu!;)

Pai normal ca exprim acelasi lucru, daca cealalta ,,opinie,, a mea a fost stearsa.. m-am adresat in alta parte (unde am crezut ca voi primi un raspuns) cu o opinie cat de cat asemanatoare si cu intrebari tot pe acolo.. deci despre ce vorbim?
    Ideea este ca sunt foarte multe intrebari si probleme fara raspuns/rezolvare.. dar sunt curios cand si daca veti recunoaste acest lucru?

Dar la intrebari gasesc... ok nu sunt 5 (pt. ca repet ati eliminat un thread in care se mai regaseau mesaje/opinii..), dar 2 mesaje cu mai multe intrebari/nelamuriri care necesita raspuns/ajutor tot mai raman, iar dvs undeva mai sus imi spuneati sa va indic o intrebare la care nu am primit raspuns, iar eu nu v-am adus o intrebare, v-am adus mesaje care contin mai mult de o intrebare.. credeti ca scriem aici de placere, mai ales cand stim ca avem posibilitatea sa primim astfel de raspunsuri..? deci din nou ideea care este.. doar sa mai adaugati putin sarcasm, misto, caterinca si emoticoane?

La prima intrebare.. nu l-am intrebat ca nu mi-ati spus ce sa il intreb, l-am intrebat doar ce mi-ati spus aici.. oricum nu cred ca lucra acolo, ca din ce obs, dvs stiti/cunoasteti mai bine, mai multe decat el, ori din cauza sarbatorilor.. nu ia adus mosul nimic si nu ii ardea de vorba..

daca problema este de la ei si daca este posibil ca pe unele servere sa am viteza mai mica decat pe altele, iar el mi.a spus.. noi nu furnizam internet cu ratia sau pt. anumite servere mai putin decat pt.altele, aveti 150 de mb viteza iar aceasta este mai mereu constanta, indiferent ca folosesc cablu sau wifi pt.ca locuiesc in centrul bucurestiului, iar semnalul este foarte puternic.
    Si totusi cum se face ca nu am in permanenta aceste probleme, asta inseamna ca problema a fost tot la dvs pt. ca in acel weekend mi-a mers foarte greu jocul si am intampinat/patit foarte multe pe joc in acele 2 zile, rar cand mai are cate o mica buba si atunci aflu de pe forum ca nu numai eu am probleme, deci sunt probleme ce tin de servere, atunci a cui sau la cine este problema? cum se face ca mai mereu merge foarte bine si cu setarile la maxim, iar in acele 2 zile am intampinat atatea probleme?

Da am facut teste si pe alte jocuri, tot ale B.P., tot cu ,,server Germania,, si a mers f bn..

Iar cu nenea politaiul.. sincer ma intereseaza motivele si daca sunt pieton sau sofer (din motive personale ce tin de sanatatea mea)
    Am dat un exemplu asemanator in Discutii legate de Galaxy Gate "Kuiper" si nu am primit raspuns, de aceia cred ca am dreptul sa ma abtin si eu aici? ;)

«««Sincer ar trebui sa considerati aceste intrebari ca fiind unele retorice si sa va abtineti sa mai raspundeti (chiar nu mai am nevoie de niciun fel de raspuns), tineti sarcasmul, caterinca si mistoul pt. dvs ca deja nu mai are rost..

Modificat ultima dată de către moderator: 14 Ian 2016
    Veneficus, johny25812, Hideous_Hog și alți 4 apreciază asta.
  18. Buna ziua, am o problema cu acordarea recompenselor la cutiile bonus, am sesizat suportul duminica dimineata, dar inca nu am primit niciun raspuns.. am resetat punctele la registru in urma cu 2 saptamani, duminica dimineata am terminat de pus ultimul punct inapoi la registru, am luat duplicator si am iesit la cules de cutiute bonus, acolo am observat ca primesc mai putin din aceste cutii (fata de cat primeam inainte de resatarea registrului), inainte primeam 3ee si 52uri, pe hartile normale, in pvp primeam 4ee si 68uri (fara sa am punctele la registru puse pe noroc1,2 si tractor2, aveam doar duplicator si 10protocoale recuperare lvl3 pe pet, iar acum dupa ce am pus punctele la registru, pe noroc1,2 si tractor2 primesc 2ee si 48uri:eek::confused::eek:. Nu stiu care este problema, problema tehnica (nu se aplica corect bonusurile de la registru, in urma resatarii) sau bug (pentru ca totusi primesc mai putin decat primeam atunci cand nu aveam aceste puncte puse), cunoaste suportul problema sau nu, se va rezolva sau nu? am inteles ca ar fi o problema si cu recunoasterea protocoalelor la pet, dar de care suportul are cunostinta, dar totusi chiar si fara aceste protocoale, cand culegeam cu nava, tot primeam mai mult din aceste cutii. NUME:֍﴿VIO●Ðᴇᴀᴅ$ᴘᴀᴄ£●87﴾֍ ID:161652277

Modificat ultima dată: 17 Mai 2016
  19. Sunt probleme legate şi de protocoalele recuperare P.E.T. Acum există şi un anunţ în acest sens.

20. Am vazut si am si specificat ca stiu acest lucru pe la sfarsitul mesajului meu si de asemenea ca stiu ca suportul are cunostinta de acest lucru.. ma faceti sa cred ca nu ati avut rabdarea si atentia de a citi tot mesajul? eu ma refeream la posibile probleme cu registrul si v-am adus argumente in acest sens, care face ca acele ,,posibile probleme,, sa nu fie ,,doar,, posibile, ci si reale.

Veneficus și johny25812 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.