Feedback Probleme tehnice de dinamică / performanţă ale jocului

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de Cehn, 16 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. _basty13_

_basty13_ User

daca zice ziua kronos ce inseamna?

daca zice Ziua GG recompense duble ce inseamna

asta sti cum e
    scrie ca iti da dar de fapt nu iti da

da este bine ca am bagat bani in bostare si acum se consuma degeaba ca nu pot face portile cum trebuie sa pot face maine kronosul
    mai bine sa nu mai scrie ca da ceva si asteptam ca prosti de ziua de sambata si duminica sa vedem daca primim ceva
    cred ca sa este mai mine sau si a 2 varianta de ar scoate forumul ca si asa nu intra un admin sambata si duminica

2. Tu pricepi sau te faci ca nu pricepi?
    Cind te conectezi nu apare fereastra in care zice ca primesti 2 elemente kronos .

3. Veneficus

Veneficus User

pe pagina principala a forumului mai jos in dreapta gasesti:

Eventurile zilei

1. Level UP Boosters Pack
    2. Obsidian Booty Box (Re-Run)
    3. GG Special Rewards Weekend Version 4
    4. Kronos Day

luci_halas apreciază asta.
  4. Da scrie , ai dreptate dar fereastra ziua kronos nu apare cind te conectezi .
    Apare mega happy si o oferta la premium .
    Domnii moderatori au gresit cind au scris " Kronos Day "

5. _basty13_

_basty13_ User

nu apare ca am facut o lamda si mia dat numai o singura parte

6. luci_halas apreciază asta.
  7. luci_halas

luci_halas User

Ai dreptate ieri nu au dat 2 parti Kronos,nu esti singurul care a patit asta
    Domnii moderatori au gresit cind au scris Kronos Day ​

Veneficus apreciază asta.
  8. Cat_SPIRII

Cat_SPIRII User

Sall All,

au gresit, deoarece probabilitatea sä greseascä este 100% ;)

Dar, mai e ceva: de câteva ore (zile?) saltul prin portal dureaza exxtrem de muuuult.
    Adicätelea, mai mult särim prin portaluri (portale) în loc sa jucäm cu adeväratelea ;)

OK, np, aiasta nu-i singuru' joc, mai îs shi altele :p

Cat_Ballou
    (killed@gallows'-pool)

WIΖΛΓΔ și Veneficus apreciază asta.
  9. Veneficus

Veneficus User

oare... chiar au gresit???
    intreb deoarece astfel de "greseli" apar doar in defavoarea utilizatorilor, iar foarte rar, cand au aparut in favoarea utilizatorilor au fost prompt/rapid/eficient remediate...

Tibles și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  10. Multumesc adminilor pt ajutor...

Tibles și Veneficus apreciază asta.
  11. Domnilor admini, moderatori, suporti sau cum v-o chema: PUR SI SIMPLU NU SE POATE JUCA, SI ASTA DE VREO 2-3 SAPTAMANI !!! Faceti ceva in sensul asta sau ca de obicei nu va intereseaza nimic din ce spun jucatorii?!?!?!!!

**Just4fun** și Veneficus apreciază asta.
  12. Irisul tau e blocat , trebuie sa repari chiar daca la lvl 4 si merge normal pe urma .

13. Ms thunderman_yo

14. nu ma lasa sa o repar ca sunt premium si am 0% daune :(((

15. styv86

styv86 User

Păi dacă ai 0% daune cum vrei să o repari ? Doar dacă ai peste 0% daune atunci poți repara drona și mai ales că acum nimeni nu mai primește daune la drone ! Dacă e la level 4 , poți merge pe o hartă ( îți recomand să faci primul val din poarta LOW de pe x3 ) și aici poți duce un level drona !

_ΞNOLΛ-GΛY_ apreciază asta.
  16. Ms Styv86,
    e la lvl 5 drona...e tot blocata si acum, la 219 pcte...nu stiu ce sa mai fac...aia e...nimeni nu are ce face se pare...mai bine o vand si imi iau alta...e bine totusi ca in momentul cand am dat 14,99 euro pe 4 irisi nu s-a gresit in favoarea mea sa imi dea 8 irisi in loc de 4....dar greseli impotriva noastra,a prostilor care dau bani se intampla...aia e

omul.negru apreciază asta.
  17. styv86

styv86 User

Apelează la suport că pe aici nu știu dacă e cineva să te ajute sau poate da ? Le explici situația , introduci ID tău de joc username de la contul de joc ( cel original ) , serverul pe care joci și pe urmă le trimiți celor de la suport că sunt sigur că te vor ajuta în decurs de două zile dacă ești politicos/politicoasă în mesaj ! Eu am apelat de multe ori la suport și am fost ajutat , nu imediat că na fiecare stă la rând ( eu ți-am zis o soluție ) ...;) Acum faci cum crezi !?

One#Hundred#Eyes apreciază asta.
  18. omul.negru

omul.negru User

sa sti ca astia ti-au vandut o drohna stricata :)) cred ca au luat-o dela schrot :))

19. Si la suport tot cei de aici iti raspund dar cu alt statut, aici nu le prea dai de nas raspund doar la ce vor, ca atare asculta tot la muritorii de rand.

20. Si cu cealalta la fel o sa patesti, mai bine asculta ce spune styv86 ca e ok. BP a dat jocul peste cap .