Probleme plată

Discuție în 'Probleme generale' creată de freestyl_06, 1 Dec 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. ID 163434474 ; imi cer scz de postare dar am 1 probrema , la modalitatea de plata cu cardu nu imi mai apar 2 posibilitati cu care am mai donat pana acuma ( MasterCard si Visa) , nu imi mai apar la posibilitati de donare

2. Bismut

Bismut User

Depinde de suma care vrei sa o achiti si de tara pe care o ai in fereastra de plata.

Sтєρнαη apreciază asta.
  3. am incercat toate sumele da la nici 1 nu imi arata sa pot dona cu mastercard sau visa , iar flagu imi arata al italiei
    , acuma 4 zile am donat si a mers cu visa Doar aceste optiuni imi arata
    Plătește cu paysafecard .
    Plătește cu plată bancară .
    Plătește cu TicketSurf .
    Plătește cu Neosurf .
    Plătește cu SOFORT Banking .
    Plătește cu Bigpoint GC .
    Plătește cu Transfer bancar .

Modificat ultima dată: 1 Dec 2017
  4. Actualmente, când încercaţi să achiziţionaţi ceva utilizând ca metodă de plată cardul, de unde efectuaţi această achiziţie: România sau Italia?

Aţi citit şi înţeles ceea ce se explică AICI?

5. ca sa fiu mai explicit , am fost in italia 3 luni insa nu am facut nici 1 tranzactie acolo , iar acuma sunt in romania si doar in romania am facut tranzacti cu cardu dar nu stiu dece imi arata italia la donati , am trimis mesaj si la suport acum 4 zile dar nici 1 raspuns. Acuma de 1 saptamana jumate am facut ultima donatie in romania si am donat cu card visa iar de atunci nu imi mai arata aceaasta posibilitate de plata...

6. Insistaţi la suportul jocului. Doar dânşii vă pot ajuta să lămuriţi problema.

7. o sa insist le=am trimis si ticket si mesaj , sper ca pana la urma sa se rezolve probrema , pana acuma am pierdut 3 ocazi pentru a dona. Mersi de ajutor si scz de deranj