Probleme P.E.T

Discuție în 'Probleme generale' creată de Samariteanul, 22 Ian 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Am o problema.Se stie ca:[​IMG]
    Eu am nivel 4 si nu am acces la echipamentul de nivel 2.Am ramas la fel cu toate la echipamentul de lv1.Ma puteti ajuta?

2. Hermes

Hermes Guest

Trecerea peste pragul de nivel nu-ti upgradeaza echipamentul automat la level 2, trebuie sa recumperi din SHOP echipamentul alegand level 2 , respectiv 3 cand ajungi sa ai acces la acel nivel.

Untitled.jpg

3. Multumesc

App,dar mai e ceva.De ce desi eu am reparat pet-ul si in joc are 90.000HP in hangar cand ma uit a ramas la fel cu 50.000/90.000(in rest cobustibilul si punctele de experienta sau tot schimbat;numai cu HP-ul e o problema)

ar fi dragut sa dati si un raspuns(nu doar sa vizualizati pagina..)App,cum functioneaza cpu-ul ala pt repararea dronelor in caz de daune totale??Pt ca ma omorat un destept dintr-un clan rival si am ramas fara 5 drone..:mad: si cpu-ul ala n-a facut nimic.Cum se foloseste(sa stiu pe viitor)

Modificat ultima dată de către moderator: 24 Ian 2017
  4. trebuie sa ai cpu-ul pe ambele configuratii nu doar pe una

5. Hermes

Hermes Guest

Tu refuzi sa rasfoiesti forumul, astfel in Regulament Forum gaseai acest paragraf :

"Se caută mai întâi în temele precedente
    Este foarte stresant, dacă aproape fiecare întrebare se repetă. Dacă ai căuta în temele anterioare, ai găsi deseori un răspuns la întrebarea ta şi nu va mai trebui să aştepţi. Pe lângă aceasta, va trebui să ai în vedere şi faptul că vei atrage dispreţul celorlalţi în cazul în care vei relua o întrebare deja existentă."

Mare parte din raspunsurile la intrebarile tale le gasesesti in sectiunile :

1. FAQ/Glosar
    2. FAQ eventuri
    3. Întrebări de început de joc
    De asemenea ai posibilitatea sa folosesti chat-ul pentru a intreba jucatorii mai vechi si care te pot ajuta cu un raspuns rapid. Ai posibilitatea sa faci parte dintr-un clan si sa primesti ajutor de la colegii de clan. Exista multe alte posibilitati , dar se pare ca ti-e mai la indemana sa deschizi tone de teme in forum si sa nu depui nici cel mai mic efort pentru a-ti satisface nevoia de cunoastere. Te rog sa ai in vedere aceste lucruri pe viitor si inainte sa arunci intrebarea , fa si tu un mic efort sa gasesti acest raspuns singur, crede-ma , nu doare.

6. Ok,ok.O sa caut si o sa ma interesez inainte de a intreba aici.

7. dady77-7

dady77-7 User

Salutare,am o problema cu petul,se blocheaza pagina de la pet unde dau kami,autocolectare,locator,etc si ca sa ma folosesc de el in continuare trebuie sa dau relog de ce ? EG.6. O seara buna :)

8. De obicei se blochează atunci când, de exemplu, îl setaţi pt. Kamikaze însă, până să detoneze, dvs. săriţi portalul.

La fel se mai întâmplă şi când îl trimiteţi să vândă şi, până să finalizeze acţiunea, dvs. săriţi portalul.

9. Corrosive dar cand petul e totalmente invizibil si pe joc si pe harta-mini (cum e abilitatea spearhead) si unii jucatori dau kamikaze in timp ce petul e invizibil si tu n-ai de unde sa stii ca vine kamikaze spre tine, ce ne poti spune? Am raportat acest bug acum o luna sau chiar mai mult si nu s-a luat nicio masura. Ma bat cu jucatori care trimit kamikaze in mine dar petul lor nici nu se vede pe harta, dau ish dupa ce primesc kamikaze si nu inainte. Ia zi-le la patronii aia sa rezolve bugu'

10. Am mai explicat cum stă treaba cu "petul e totalmente invizibil". Nu transmiteţi nimic nou.

11. si daca ai explicat cu ce ai ajutat? vorbeste cu cineva sa il repare, e BUG, nu are ce cauta in joc

12. o_O ....încă se învârte? ...mai sunteţi cu noi?