Feedback Probleme Misiuni

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de ¤ρяυиdυтzι¤, 2 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Am luat de ceva timp o misiune "distruge golaith adversari" si de cateva zile mai exact 2, am tot facut nave si nu se pun la misiune, chiar mai devreme am facut un goli adversar aveam misiunea deschisa si nu sa pus, a ramas acelasi numar de nave pe care le aveam.
   
 2. Bismut

  Bismut User

  Anumite misiuni ce solicită distrugerea de nave inamice PvP sunt afectate de schimbările aduse de caracteristica "Personalizare Nave".
   
 3. Misiunea spune clar " Distruge Goliath Adversari" pana acum sau punctat in orice mapa, si in plus de asta mai am alte 2 misiuni deschise care nu necesita distrugerea navelor inamice in pvp-uri si nu se puncteaza nici la celelalte !
   
 4. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  cred că design-urile pentru goliath care costă 250k uridium adică primele desig-nuri apărute cu abilități speciale nu se contorizează la misiunile unde trebuie distruse nave goliath. asta se întîmplă din cauza bug-ului apărut de curînd (odată cu implementarea caracteristicii "Personalizare Nave"). pentru o indentificare mai corectă se poate consulta pagina de hangar și acolo se poate vedea că noua denumire a navelor cu pricina nu conține litera ”G”.
   
  Veneficus și Viorel_77 apreciază asta.
 5. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Există un anunţ în care se menţionează cum că:


  E de la sine înţeles că acest lucru generează neajunsuri în cadrul diferitelor misiuni care solicită distrugerea de nave (nu doar în hărţile PvP).
   
 6. Special

  Special User

  Acceasi problema apare la misiunea unde trebuiesc distruse citadel. Navele citadel distruse nu sunt contorizate desi misiunea este activa. Sa nu mentionam cat de greu se gasesc sau pot fi distruse acestea.
   
  .miki70.[WΔR™] apreciază asta.
 7. Am facut si eu o gramada citadele, e invazie la paladium... Mi s-a contorizat la misiune un singur citadel. Nu am fost pe faza cand mi s-a pus la misiune, dar cred ca era citadel normal, fara design. Elite si veteran nu se contorizeaza.
   
 8. ..CRISS..

  ..CRISS.. User

  hai salut .ce e chestia asta cu design-urile e nasoala rau ar fi bine sa fie cum a fost daca eu am o misiune distruge goli inamice asta nu inseamna ca trebuie sa distrug fiecare design corect? nu este corect ptr uni care cheltuiesc bani pe jocu asta care isi consume munitie x4 rsb 3030 sau helstrom de alea galbene ptr ca voi ati schimbat design-urile nu ar fi corect ptr playeri ce trebuie sa umblu dupa anumite designe?? sa revina cum a fost cum suna si misiunile cu distruge goli indeferent ce design este corect nu???
   
  .miki70.[WΔR™] apreciază asta.
 9. kk12

  kk12 User

  Poi innainte poate trebuia sa schimbati si la misiuni un pic denumirea.In loc de distrugeti 500 de veng sa puneti distrugeti 500 de nave din clasa veng daca tot a ti transformat deseignurile intr o clasa de nave .Dar cum orice greseala poate fi indreptata inca nu e timpul pierdut sa faceti aceasta modificare.Asta daca doriti poate implementarea a fost facuta sa ne tina pe loc incepi sa te gandesti la orice.
   
  Veneficus și crod apreciază asta.
 10. ideea este daca se face ceva in aceasta privinta ca deja a trecu destul timp.unii jucatori avem misiuni cu nave incepute si vrem sa stim daca renuntam la ele sau asteptam ca se va face ceva
   
 11. Viorel_77

  Viorel_77 User

  nu prea mai poti renunta daca ai facut deja 3/4 dintr-o misiune lunga, stai si astepti:) e vreme de cules :) ca misiuni de nave , nimic , doar sa ai noroc sa dai peste vreunul neechipat cu design:)
   
 12. Domnilor admini inteleg ca imbunatatiti jocul cu nave noi , cu design-uri noi si cu tot felul de asamblari si materiale noi da problemele la misiuni cand le rezolvati? Nu stiu daca ati observat dar de exemplu la misiunea cu 750 de Goliath inamici este absolut imposibil de a o realiza , nu exista nici un goliath pe toata globala care sa nu aiba design si care sa joace cu goliath simplu. Va rog faceti ceva , e penibil din partea voastra sa ne oferiti niste misiuni care nu le putem realiza sub nici o forma.
   
 13. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Nu ştiu dacă şi citiţi ce se discută în acest forum însă, înainte de a emite opinii, vă recomand să citiţi!

  Se cunoaşte problema respectivă şi cu siguranţă, în funcţie de priorităţile dezvoltatorului jocului, va fi găsită o soluţie şi pt. această problemă. Menţinerea misiunii nu vă costă absolut nimic.
   

 14. ba da ne costa eu am toate misiunele ocupate cu misiuni nave gen citadel aeges veng goli etc in diferite harti cat si pe fiecare harta de exemplu la misiunea 500 goli si 500 veng stau asa 480/din 500 goli si 302/500 veng nici sa stau asa sa nu pot sa iau alta misiune eu in timpul asta puteam face alta cu npc ceva dar nici sa o opresc sa fim seriosi ca nu e usor sa o fac din nou alta data mai ales misiunile cu citadel sau genu de nave care se gasesc mai rar si chiar ne incurca nici nu putem lua alta misiune nici sa o terminam pe actuala


   
  Timbaland[HQ] apreciază asta.
 15. Din iunie 2016 si pana in prezent, chiar nu s-a putut rezolva problema asta?
  Imediat trece anul si nu s-a facut nimic in privinta asta.
  Am si eu misiuni incepute gen, 594/750 goliath, dar nu pot sa le termin.
   
 16. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  În acest moment, misiunile se pot îndeplini în măsura în care citiţi cu atenţie şi înţelegeţi cerinţa(-ele) misiunii.

  Dacă veţi distruge Goliath (standard) acesta vă va fi contorizat la misiune. Celelalte sunt cu totul alte nave.
   
 17. corosive:)) imi spui te rog si mie in cat timp fac o misiune cu 750 de goliath standard:))) cand nu joaca nimeni pe aceea nava?:)

  cred ca trebuiau inlocuite nu doar schimbate umpic cerintele... cand pui o misiune cu nave pe care nu ai cum sa le gasesti mi se pare ca iti bati joc de cei care incearca sa faca aceea misiune:) oricum nu e vina ta tu doar transmiti, dar dezvolatatorii isi cam bat joc de noi cu misiunile astea:))
   
 18. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Acest lucru e cu totul altă poveste! ;)
   
 19. cu scuzele de rigoare, dar este bataie de joc fata de jucatori.
  pana la data problemei, navele goliath veteran, iron, etc., se contorizau misiunii.

  si totusi, misiunea spune asa: Distruge Goliath adversari!
  nu zice nimic de "Goliath standard"
  este vorba de misiuenea: Onoare pe masura dusmanului
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 20 Feb 2017
  crod și **Just4fun** apreciază asta.
 20. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Până la data problemei, nu existau nave "veteran, iron" ci design-uri "veteran, iron" ale navei Goliath.

  Exact, "Goliath" şi nu alt tip de navă. Verificaţi hangarul dvs. şi o să identificaţi nava Goliath.

  Adăugarea precizării "standard" este doar pt. a face distincţia, aici în forum, între nava iniţială Goliath (standard) şi fostele design-uri ale navei Goliath, transformate acum în nave de sine stătătoare.
   

Distribuie pagina asta