Probleme majore e-mail !!!

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de †»VΛSY«†, 5 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Cand vreu sa-mi schimb parola sau mailu nu-mi apare linkul de comfirmare pe yahoo dc??

2. Hermes

Hermes Guest

Verifica si in Junk sau Spamm.

3. numi apare nici in spam

4. Ai confirmată adresa de e-mail?!

Ai completat vreodată aşa ceva:

Dacă nu, e timpul să o faci iar dacă şi acest pas a fost efectuat şi tot nu primeşti link-ul de confirmare, te rog să te adresezi suportului pt. verificări suplimentare.

5. asa a patit un prieten, i-a trimis pe la ora 17:00, a asteptat o ora, si degeaba, abia la ora 00:00 cand a intrat pe mail l-a vazut

6. neney

neney User

Salut care stie de ce nu ma lasa sa trimit cererea pt confirmare email ii zice ca acest email nu a fost gasit . Va rog care ma poate ajuta

7. PuNNcTTT

PuNNcTTT User

Salutare tuturor , am si eu o problema un pic ma grava in legatura cu schimbarea e-mailului unui cont.Acum 6 zile am schimbat e-mailul contului meu , tocmai dupa 2 zile mi-a venit confirmarea pe e-mailul cel vechi.Acum astept de 4 zile si nu-mi vine confirmarea pe e-mailul cel nou.Va rog din suflet ajutati-ma,astept de mult timp si degeaba :( .Îi rog pe cei de la tehnic sa rezolve problema asta,cat mai repede cu putinta(P.S:am completat toate formularele de schimbare e-mail,dar degeaba) :(

8. !!(-.-)!!

!!(-.-)!! User

Posteaza ID utilizator si pe ce server joci , daca vrei sa fi ajutat

9. Problema este de la yahoo.com nu de la B.P. Am avut si eu aceeasi problema ca si tine pana ce mia spus cineva sa imi fac cont la gmail. De cand am contul pe gmail nu mai am nici un fel de problema.
    p.s gmail este mult mai sigur decat yahoo. sper ca te-am putut ajuta cu ceva.
    cele bune

10. PuNNcTTT

PuNNcTTT User

ID 81742491
    Server de joc : Europa Globala 6
    Rog pe cei de la tehnic sa acorde putina atentie , tot nu vine pe emailul nou confirmarea :(

11. Hermes

Hermes Guest

Toate aceste probleme le rezolvati cu suportul. In prealabil va recomand urmatoarele actiuni :
    1. Stergere cache/cookie.
    2. Verificare corectitudine date folosind functia Parola Uitata (se verifica daca va sosesc datele corecte pe mailul respectiv).
    3. Verificare in mail a sectiunilor Spam/Junk (inclusiv pe variantele de web ale mailului).

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.