probleme magazie rachete!!

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de GhostRaider[т•є], 17 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. am si eu o problema cu magazia la rachete, am rachete in total 3400 si magazia 4000, dar mie imi arata ca am 4547/4000 dc? si imi face intruna cand imi arata ok cand pune in plus peste magazie cate sute de rachete dc?

2. Cehn

Cehn User

Numara-ti si minele.

3. tot am in plus aproximativ 400 de rachete !! si uneori imi arata 3600/4000 cumpar pana la 4000 , adica 400 rachete plt 2026, le termin si la magazie apare 4200/4000 sau 4300/4000...:|

4. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

trebuie să fii atent la ambele configuraţii. probabil că cipul GEMINEX-AC+ (Amplifică capacitatea camerei de muniţie cu 150%.) nu este instalat decît pe o singură configuraţie.

5. e pe ambele, m-am gandit deja inainte sa postez..:|..daca nu era nu-mi mai aparea din 4000 ci din cat rezulta..fara cip

6. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

bug !
    corespondează cu suportul dacă te deranjează foarte tare, dacă nu las-o aşa.

7. Mulțumesc pt. intervenții.

Recomandare valabilă, contactează suportul.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.