probleme la salt portal

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de ☆●Sheldon●☆, 17 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buna dimineata tuturor.
    Am o problema si as dori sa stiu daca o mai intampina careva.Aseara am intrat pe joc dupa o saptamana de pauza si am constatat ca dupa ce sar portalul de fiecare data imi apare fereastra de delogare cu mesajul ca nava va fi deconectata in 5 secunde .Chiar daca stau sau ma misc acele secunde se duc pana la zero si ramane fereastra cu mesaul :Intrerupe deconectarea.As dori sa stiu daca e normal sau e ceva problema.Tin sa precizez ca nu folosesc comenzi rapide cu taste.
    si inca ceva care tot de ieri am observat este ca desi am debifat in setari sa nu imi arate dronele aceastea se vad atat scrise sus cu litere cat si in jurul navei .
    Va multumesc pentru atentia acordata.

2. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

dacă-ți mai apare fereastra de deconectare rezolvarea este simplă: apasă tasta F5.
    în ceea ce privește dronele, a mai fost introdusă o opțiune în setări : ”afișează dronele”, trebuie să debifezi și această opțiune.

Veneficus apreciază asta.
  3. Cehn

Cehn User

Cu tot respectul asta nu este decat solutia unui ditamai bug.

4. multumesc pentru raspuns am rezolvat cu dronele dar problema cu portalul nici cum nu ii dau de capat cred ca domnul Cehn are dreptate.

5. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

de acord, însă pentru rezolvarea bug-urilor există simbriași remunerați, eu nu pot furniza decît o soluție rapidă.

ps: pentru a preveni apariția situației în discuție este suficient să închizi tabul browserului rămas deschis după delogarea automată (pentru inactivitate) a navei tale de către sistem. dacă închizi acel tab și apeși butonul START de pe pagina principală problema nu mai apare.

Veneficus apreciază asta.
  6. Te rog să informezi ce specificaţii tehnice are calculatorul tău (procesor, placă grafică, memorie RAM).

De asemenea, te rog precizează dacă ai şters cookies, cache şi ce browser utilizezi. Flash Player-ul este actualizat la zi?

Utilizănd două calculatoare de generaţie diferită, întâmpin aceeaşi problemă doar pe cel de generaţie mai veche.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.