probleme la cumparare de comustibil pentru p.e.t.

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de LICALILI, 11 Oct 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. LICALILI

LICALILI User

Am constatat din data de 10.10.217 nu pot sa mai cumpar combustibil pentru p.e.t. cu toate ca am uridium suficient. Exista probleme in shop? A mai intilnit cineva?
    Se intimpla astfel: Aleg cantitatea de combustibil dupa ce dau ca sunt de acord de multe ori nu se intmpla nimic adica nu se valideaza cererea de combustibil uneori se blocheaza chiar totul si trebuie sa dau restart la joc,

2. styv86

styv86 User

Da si eu la fel ! Problema persista si cand trimit seprom daca nu fac un salt pe alta harta nu ajunge sepromul pe nava sau un restart la pagina...Cred ca se fac modificari la joc de persista fel si fel de probleme de ceva vreme ?!o_O

3. Cehn

Cehn User

La ora acestui mesaj la mine e ok.

4. LICALILI

LICALILI User

Astăzi am încercat să cumpar și altceva din shop arme, muniție etc. nu merge, nu pot cumpăra nimic.
    Se poate ca un administrator al jocului sa de a o explicație? Și cât timp v-a dura această situație?

5. UserID?!