Probleme joc

Discuție în 'Probleme generale' creată de VânătoruIl, 14 Mai 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. De cand cu asamblarea asta am nenumarate probleme de joc. Am sa le enumar:
    1. De fiecare data cand ma loghez dronele trec pe formatia default - originala.
    2. Cam in 20% din cazurile de distrugere a unui NPC nu primesc nici casuta de resurse nici resursele noi adaugate.
    3. Lag extraordinar de mare. Dau click pe un NPC si se selecteaza dupa 1-2 secunde - asta inseamna ping de 1-2000 ms. E aproape imposibil de jucat. Sa nu aud ca este de la PC-ul meu. Joc cu 60 fps constant.

P.S: Butonu ala de full screen e pus ca naiba acolo... De ce a trebuit modificat? De fiecare data cand ma deloghez dau full screen. Idee de 1 leu.

2. Seth[RO]

Seth[RO] User

Pentru a scapa de fenomenul de lag, pe langa clasica curatare de cache si cookies, e necesara si o restartare a echipamentelor tale de conectare la internet (router, gpon, mediaconvertor, etc) si restart de PC dupa aceea, deoarece au fost midificare serverele DNS pentru a contracara atacul DDoS la care serverele erau supuse, si e posibil la tine sa nu se fi actualizat (se actualizeaza dupa restartare). Restul problemelor...subscriu! Si mai sunt si altele! Multe!

3. Am facut asta de mult. Netul e bun. 1000mb/s de la RDS . Am incercat si de la altcineva internet si nu este problema asta... ping-ul dat de site-urile de viteza net imi spun ping de 5 ms. Acuma mi se schimba configuratia de la drone si cand atatc NPC-uri. E enervant la culme...

4. Seth[RO]

Seth[RO] User

Ai facut ce ti-am psus si continua problemele? Serverele DNS nu au legatura cu viteza internetului de la abonamentul tau, mergi la echipament si da-i reset.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.