Probleme in gamma

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de Mί¢●®ømaη™, 7 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Ieri 06.04.2014 la ora 8:20 am pierdut toate 3 vieti in valu klonilor din cauza bugului si nu a lag-ului ca imi merge constant pe 65 fps , faceam cercuri si tot primeam dmg de la o distanta care nici pe departe nu trebuia sa primesc , as dori sa se rezolve , nu e prima gamma pierduta in felul asta ... :| .
    Si la toate gamme-le pierdute suportu nici nu sa obosit sa imi explice dc sa intamplat asta , daca imi da sau nu poarta inapoi ... si nu cred ca is singuru care a patit asta!

http://postimg.org/gallery/bdthih5c/2bd54fcc/

2. Şi despre ce "bug" ar fi vorba?! o_O

Cum nici tu nu te-ai "obosit", se pare, să citeşti Galaxy Gates - pierdere de vieţi sau a unui portal integral.

La fel cum nici alţii nu sunt singurii care au reuşit să n-o păţească...

...trebuie să ai în vedere că este un joc online, tu şi calculatorul tău aflându-te la sute de kilometri distanţă de server-ul de joc.

3. despre ce bug e vb ? bugu ca primeam dmg de la npc-uri de la o distanta foarte mare , si nu imi dau seama cum :| asta nu este un bug ?
    Si ce sa va fac eu cu regulile acelea de GG ?! vreti sa va aduc CCG-ul aici sa va arat ca sunteti sa imi reinapoiati poarta GAMMA daca nu va pot da in judecata ?! cica "Departamentele noastre, cel tehnic şi de analiză, verifică la intervale regulate de timp activitatea tuturor jucătorilor în porţile galactice" vad si departamentele voastre, ca v-a luat 2 ani pana a-ti identificat botii, si noi astia care am jucat corect ce am primit ? Milioane de puncte pe minus cand eram bubuiti de boti ?! hm ? de cand americanii au cumparat acest joc.. totu se duce pe rapa..

Modificat ultima dată: 7 Apr 2014
  4. Hermes

Hermes Guest

Esti intr-o totala confuzie cu tot ce tine de joc. Ceea ce ai avut tu se cheama lag si nu bug, informeaza-te despre diferentele dintre cele doua cuvinte. Nu e nimeni obligat sa-ti redea poarta daca problemele nu au apartinut serverelor BP. Chiar si in cazul in care se ia decizia de recreditare a vietilor/portalelor pierdute intr-o anumita perioada, acest lucru se face global si se va anunta in forum .
    Cat despre joc, este inca foarte "german", americanii nu l-au cumparat si nici nu se preconizeaza acest lucru. Tot ce zboara prin chat , la colt de bloc sau pe cine stie ce pagina de net, sa sti ca nu se si mananca.

5. Unde dai şi unde crapă! Mai rămâne să faci o corelare între "cum dau unii utilizatori daune aşa mari" şi gonartroza lu' bunica...

....era cumva vorba de poarta galactică Gamma?! :rolleyes:

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.