probleme flash player??

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de Mя.ߣaÐ, 7 Sep 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. am si eu o problema pe pc pot juca numai pe modzila pentru ca imi merge ff bine jocu dar de vreo 2 saptamani intru pe pagina dau start imi apare nava totul e bine si frumos 5 secunde apoi abia mai vad nava dronele si petu..jocu merge la fel de bine doar ca nu se vad anumite parti din nava si cam tot ce e pe harti,in schimp daca intru pe laptop totul e normal..ma poate ajuta cine a mai patit cinave asta??

2. Din ce am putut afla până acum, sunt anumite probleme legate de Firefox generate, se pare, de driver-ele plăcii grafice / placa grafică.

Anumiţi utilizatori nu pot seta jocul în 3D pe Firefox.

Astfel, se prea poate ca pe un calculator să jucaţi fără probleme DO, utilizând browser-ul Firefox însă pe altul, nu.

Conform celor de la serviciul tehnic al BP, această problemă nu este generată de jocul DO. Nu cunosc însă, în ce măsură, problemele legate de Firefox pot genera problemele pe care le întâmpinaţi dvs.

3. multumesc mult pentru raspuns