Probleme Duplicator

Discuție în 'Probleme generale' creată de -mosul2-, 24 Mar 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. -mosul2-

-mosul2- User

S119204772Pachet Avantaje Duplicator27.03.2017
    ,am problema cu dublu la cutii dupa ce sa dat restart numi mai da recompensa dubla,id nava [​IMG]168818010

2. Aceeasi problema am si eu, am duplicator activ si nu functioneaza :)
    Faceti ceva

3. ghunter

ghunter User

Deci mie nu imi merge Duplicatoru de ce?> iau cate 2 gg in pvp in loc de 3 sau 30 uri in loc de 60

4. -mosul2-

-mosul2- User

si mie numi merge duplicatorul si tot nu raspunde nimeni la aceasta eroare din partea DO

5. Si la mine este aceeasi problema...cu duplicatorul...

6. Buna ziua! am si eu o problema cu duplicatorul l-am bagat ieri si a mers iar azi de cand a inceput eventul cu hitac nu mai merge puteti rezolva problema aceasta?

7. -mosul2-

-mosul2- User

faceti cu toti suport pentru ca aici am facut sesizare si nu a raspuns nimeni,macar acolo am primit un raspuns.Daca nu faceti suport ramanem toti cu problema pe cap mie mia raspuns si sa autosesizat Departamentul tehnic a fost anuntat si va verifica in ce masura duplicatorul functioneaza corect sau nu in prezent. Multumim pentru sesizare!

8. ghunter

ghunter User

Am facut si eu.Sper sa mearga acum

9. Doar atata au zis ca cica e normal functioneaza....de unde ca imi arata amplificator de articole speciale 100% dar jos cica 1499 zile cum asa am doar o spatamana? Rezolvati sau ne ati luat bani degeaba?Ca deja timpul trece...rambursarea orelor sau eventual al zilelor.

10. Salut am o problema nu merge amplificatorul de uridium ,,dublicatorul" la cutiile normale nu al alea de event ....spbliniez cutiile normale
    DC? nu e corect ... 1,5 euro nu e asa putin :)) mai ales ca am bagat pe toata luna si rabat si premium....

11. alexleonov

alexleonov User

Deja ma obisnuiesm cu tot feluri de buguri pe acest joc ,dar ce mi se intampla mie e o bataie de joc..bag bani in acest joc pt.rabat dublicator etc.. si ca sa vezi la amplificatoare imi arata ca am dublicator dar nu iau recompensa dubla ..va rog rezolvați problema ..Va multumesc!

12. Dublicatorul nu functioneaza ...si nuam stat asa multla cules sa intru in starea aia de ..racire.. e o problema de sistem sau?

13. nu functioneaza la nimeni, stai calm

14. Salut! Puteti sa imi spuneti si mie daca este o problema generala cu duplicatorul
    Eu am duplicatorul cumparat dar din cutiute iau normal de cant sa bagat eventul cu hitac
    "Normal" adica ca si cum nu asi avea avantaj duplicator

europa global 5

15. si la mine la fel zice {boosts your quest rewards by 100% for 72 hours} nu intelg la ce se refera
    eg2

16. -=..3..=-

-=..3..=- User

Am duplicator pana pe 22.05 si nu merge !!
    ID: 50522826
    Server: Europa Globala 4

špïη†εςα†⊕ruL apreciază asta.
  17. trimite ticket la support aici nu te baga nimeni in seama

LASERSMART apreciază asta.