Probleme dupa restartul de azi!!!!!

Discuție în 'Probleme generale' creată de Humpty.Dumpty, 16 Mar 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Probleme mari pe Europa globala 5 dupa restartul de azi!!!
    1 la mana : aveam misiune cu cubikon , 2248/3500 , dupa restart mai am 2150/3500.
    2 la mana : Dupa restart au aparut niste baze ale unor clanuri care nu aveau bazele inainte de restart , in 1 minut cat am dat logout si s-a dat restartul nu aveau cum sa apara.
    3 la mana : la 06:29 eram in harta 3-6 , la 06:31 am aparut in 1-1 dupa reconectare.

uridium nu lipseste , munitie nu , dar probabil alti jucatori au probleme mai mari , veriicati-va navele , s-ar putea sa aveti surprize si mai ales misiunile , mi-au disparut aproape 100 de cubikoni de la misiune si nu am probleme cu vederea.

Admini va rog sa va sesizati!

Modificat ultima dată: 16 Mar 2018
  2. INVICTUS

INVICTUS User

daca ai facut print la tot de pe nava ,cu mun mis registru pilot etc.poti dovedi ,altfel e mai greu

3. posibil din cauza backup-ului care s-a facut cu o zi inainte,au revenit toate din acel punct...

4. Asa credeam si eu initial , dar uridiumul facut pana la restart a ramas intact , munitia consumata la fel , amplifuri , tot absolut a ramas intact pana inainte de restart , doar problemele de dupa.. cubikonii disparuti de la misiune si bazele altor clanuri si care nu existau aparute din senin.

5. True5.1

True5.1 Guest

Raportaţi orice articol care vă lipseşte ori oricare altă problemă, direct suportului jocului.

6. tancoc666

tancoc666 User

am un coleg ce nu se poate loga pe contul de joc dupa ce a incercat sa intre pe servar test 5.id93466111.se poate face ceva?

7. True5.1

True5.1 Guest

Ia legatura cu suportul, doar dansii te pot ajuta.

8. motan_1990

motan_1990 User

am luat legatura cu suportu si nimic de 2 zile, nici macar ca fac ceva sau ca o sa se rezolve .am incercat sa ma loghez pe servar test 5 si de atunci problema.nu mai ma pot loga.am pierdut 2 zile de porti speciale si duble , nervi facuti ,pentru ca sa testam ceva ,iar cand apar probleme se pare ca nu intereseaza pe nimeni ,sau este incompetenta la nivel tehnic si ne intrebam de ce se lasa lumea de acest joc

*^*NEMESIS*^*RO*^*!, WIΖΛΓΔ și Veneficus apreciază asta.
  9. motan_1990

motan_1990 User

si tacerea este un raspuns si din pacate negativ pentru voi si conducerea incompetenta a acestui joc, care nu aduc profesionisti in staful tehnic sa poata rezolva o problema in timp util, ca jucatorii sa poata juca un joc cat de cat normal

Veneficus, *^*NEMESIS*^*RO*^*! și Empty75 apreciază asta.
  10. tancoc666

tancoc666 User

verificativa conturile ca se pare ca dispar lucruri de pe nave.am colegi de clan care acuza disparitii de havocuri,lf4,munitie,etc

Veneficus apreciază asta.
  11. motan_1990

motan_1990 User

ce facem domnilor admini ca a mai trecut o zi si cei de la suport inca nu fac nimic sa ne deblocheze navele.nu vi se pare ca ar fi ceva gen bataie de joc la adresa noastra?
    p.s.chiar e asa greu sa inchida servarele de test?inclin sa cred ca sau deschis atatea servare special sa patim asa ceva sa mai luam pauza de joc .

Modificat ultima dată: 19 Mar 2018
  12. dupa 3 zile pierdute, urii din portalu vortex,zilele de porti speciale si duble,misiunea saptamanala de duminica,etc suportu jocului vine doar cu scuze :eek:pentru incompetenta de a rezolva problemele aparute(pentru ca la sfarsit de saptamana nu lucreaza si ei fac implementari tocmai atunci ca sa fie bine:mad:)oare este normal sa nu primesti chiar nimic recompensa dupa o greseala a lor?

Veneficus și *^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
  13. Sincer ... dar sincer, te stiu jucator cu ceva experienta, ... :) scrie te rog la ce te asteptai din partea DO?

Veneficus și motanu_1990 apreciază asta.
  14. dupa cele intamplate, se pare ca ei vor in continuare sa incercam servarul de test:eek:oare cei care au patito ca mine vor mai incerca?cat de pacalici ne cred sa ne spuna sa mai incercam?
    p.s.ai dreptate nemesis, oare de ce ma asteptam la ceva recompense din partea celor care, dupa parerea mea ,si-au batut joc de noi la faza asta cu servarele de test ,testate la sfarsit de saptamana cand ei nu lucreaza