probleme DMG

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de **Just4fun**, 1 Mai 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Am nava tartarus legend ...10 drone upgradate la lvl 16, cu 5 design havoc pe ele.
    Avand 8 lf 4 (standard) pe drone si 14 lf 4 ( standard) pe nava.... trag cu munitie LCB10, fara rachete fara nimic alceva..cu formatia de drone inima... cu promerium pe lasare si cu abilitatea "spor de viteza " activata...:
    ceea ce rezulta un 10% minus la dmg

LF 4--- provoaca pana la 200 de daune la fiecare impact ( ceea ce am gasit eu despre el)

DE CE ??? o rafala are un dmg de 5.625 si pe urma 3-4 rafale au un dmg de 4.620 - 4.650. probe facute pe npc Lordachia.

LF 4 standard.. are variatie de dmg????

Si acum o sa sara "binevoitorii" sa zica ca fac multe lordachia..... am activata misiunea Zona ruinelor si sunt nevoit sa ma chinui ,"pe langa atatia de prin x-2" , sa fac 2000 de lordachia .:mad::mad::(:(

Poate ma lamureste si pe mine cineva. Multumesc

Veneficus apreciază asta.
  2. Lf4 are dmg maxim 614 pe drone si 478 pe nava, acest dmg variaza de la 500 la 614 si 400 la 478 , asta la dmg maxim tu in functie de cat ai pe laser conform tabelului dmg lasere atat ai diferenta. Aici ai tabelul , calculeaza la cate lasere ai tu ,https://board-ro.darkorbit.com//threads/tabel-daune.637/

3. ok.. mersi frumos!!! vesnicul tabele de daune care s-a invechit.... de asta stiam...
    totusi..DE CE???? LF 4 are variatie de dmg de la o rafala la alta???? ca doar nu schimb intre rafale designu,, sau nu mai pun un laser pe nava/ drone... pastrez aceleasi chestii intotdeauna

4. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

pentru că aşa a hotărît bp !
    adică, pe lîngă rateurile obişnuite, datorate registrului pilot, există o variaţie de pînă la 25% în minus faţă de valoarea nominală a daunelor maxime (deşi, după observaţiile mele personale, variaţia aceasta ajunge chiar pînă la 60% atunci cînd se foloseşte muniţie bună). cu toate că oficial, această variaţie de 25%, nu este menţionată nicăieri, ea este recunoscută uneori de oficiali ai bp.

Modificat ultima dată: 4 Mai 2019
    kk12, Tibles, ĄMŮИ-ŖĄ şi o altă persoană apreciază asta.
  5. Multumesc!!!