Anunț Probleme de server și patch al clientului de joc

Discuție în 'Anunțuri tehnice' creată de -pianoman-, 26 Mai 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Salutare Piloți ai Spațiului,

  Pe parcursul ultimilor săptămâni, paginile web ale Darkorbit s-au confruntat cu unele atacuri ce au provocat anumite probleme tehnice și care reprezintă motivul problemelor actuale de server.

  Duminica trecută (23.05.2021) a fost implementată o soluție tehnică prin care sperăm să putem rezolva aceste neplăceri.

  Vă asigurăm de faptul că se depun în continuare toate eforturile pentru a stabiliza performanțele de server spre a oferi o experiență de joc bună pe termen lung.

  Suplimentar a fost realizat un patch al clientului de joc prin care se oferă posibilitatea de a accesa diferite pagini de login în cazul în care pagina standard selectată nu este disponibilă pe moment. Dacă nu reușiti așadar să accesați pagina normală de login puteți încerca să alegeți din meniul "URL" o altă pagină de login și să vă conectați prin intermediul acesteia.

  Acolo puteți alege ulterior direct serverul corespunzător.

  [​IMG]
  Facem tot posibilul să vă ținem informați, mulțumindu-vă pentru răbdare, în timp ce programatorii continuă să lucreze la soluționarea problemelor. Ne cerem scuze pentru neplăcerille provocate!

  Echipa voastră Darkorbit
   
  styv86 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta