Suport Probleme de conectare

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de _»★ΛLEX★«_[R-O], 14 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Veneficus

Veneficus User

ce doream sa subliniez e ca in cursul zilei de ieri era aparut semnul ”%” in shop la munitie insa munitia cu reducere nu era disponibila...

2. ..BAU..

..BAU.. User

A fost disponibila incepand cu ora 21:00 (Ora Romaniei) - cand a inceput si Helix-ul de 400%.
    Semnul apare la restart, munitia apare seara, asa este mereu.

3. Haideti mai baieti cand dati drumu la joc cand mai deshid eu zeta :)

4. Veneficus

Veneficus User

...gresit/eronat...este mereu...

5. miki121212

miki121212 User

salut baieti
    cand dam si noi drumu la joc ca se pierde bani ca suntem premium

6. pai tu nu te-ai utat in shop sa vezi ca ai reducere la munitia speciala?
    in cursul zilei de ieri la ce vroiai sa ai reducere la x1 sau eco 10?
    BAU are dreptate asa este mereu

7. Nu te poti conecta pe joc
    Conexiunea va fi stabilita...

TiTo-BlinDaT apreciază asta.
  8. MegaDeath

MegaDeath User

De ce nu ne putem conecta la serverul de joc?

9. eu am incercat de toate si nu ma pot conecta pe nici un servar

10. dady77-7

dady77-7 User

Salutare,am o problema cu jocul,cand dai conectare ramane pe : conexiunea va fi stabilita...,EG6.

11. MegaDeath

MegaDeath User

aceiasi problema o avem toti

�ĐΞŁTΛ_ŦØRCΞ� apreciază asta.
  12. Se vede cum DO , pe zi ce trece "cade" in vremea lui de glorie mai repede se strica pc-u decat sa pice srv.. la sutele de playeri care erau pe timpuri , acum nu mai face fata la 500 .."mentenanta ni se spune" noi, care cotizam lunar trebuie sa credem , parerea mea ar fi sa se faca un sondaj prin care sa unseasca srv intre ele fiecare cu ce alege sau posibilitate sa iti muti nava pe alt srv . dar tot aici sunt "detalii " si numai dezvoltatorul poate decide asta ,prefer sa imi raspund sigur .. momentul asta de " sinceritate " e din cauza ca intru pe nava dupa 3 sapt ne inactivitate in care a fost saptamanal cotizat dupa card.. si cand incerc sa joc nu ma lasa .. desi platesc:rolleyes:

13. ce se intampla domnilor admini de nu ne putem conecta pe joc si nu ne dati raspuns?

14. ..BAU..

..BAU.. User

Daca ai putea sa si citesti, ar fi minunat! E chiar atat de complicat sa cauti mai sus?
    Si daca informatii suplimentare nu s-au primit, ce ai dori sa iti spuna in plus? Problema persista pe toate serverele europene. Pe america functioneaza jocul. Cand va avea informatii suplimentare cu siguranta ni le va transmite. Pana atunci, ar trebui sa asteptam.. Poate la ora 10 se rezolva..

Modificat ultima dată: 28 Noi 2016
  15. da pe nici un servar nu merge jocul si nu integ de ce ca nu raspunde nici un admin

aceasi raspuns am primit si eu de la ora 7 si 30 minute si nici o rezolvare

"�ĐΞŁTΛ_ŦØRCΞ�, aceasi raspuns am primit si eu de la ora 7 si 30 minute si nici o rezolvare

Modificat ultima dată de către moderator: 28 Noi 2016
  16. dady77-7

dady77-7 User

Problema e ca nu ne putem folosi de premium,rabat,duble,amplificatoare,etc

17. MegaDeath

MegaDeath User

de o ora astept sa ma conectez EG6

18. Darkmy

Darkmy User

Oamenii aceastia incearca sa faca update-uri, pentru a face cat mai placuta atmosfera in joc. Dupa cum stiti se aproprie 1 Decembrie, tehnicienii dark orbit vor sa faca ceva frumos, dar se pare ca au avut o eroare. O sa se rezolve, ce tot suferiti atat, mai luati si voi o pauza, nu aveti Scoala/munca? Nu o sa dureze o vesnicie, isi va revenii curand...

19. probabil vor sa inchida jocu si nu stiu cum, ba e lag, ba e problema la conectare ba bugurile sunt in floare, etc.. numai bn. nu e, mai si cumparam pachete cu bani reali si ni se ofera imposibilitatea de a profita de ele.

20. Sigur, daddy, toti avem problema asta ! Pe toate serverele. Dar ia spune, la licitatie te poti conecta ?? ;);)

BK-pOZitv

"Beware of BK (BacillusKoch) they make you die slowly and painfull"