Suport Probleme de conectare

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de _»★ΛLEX★«_[R-O], 14 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. _RADU_

_RADU_ User

De ce nu ma pot conecta la contul meu arata ca a murit D.O.-ul sau contul??
    Iata cateva imagini:
    1 Eror?
    2 rip?

Numele meu e:文ж`Я~Λ~Đ~Ų`ж文
    UserID-ul:97910991
    P.S.Va rog rezolvati problema asta.

2. Seth[RO]

Seth[RO] User

Asigura-te ca nu ai un ad-blocker activ. Daca ai asa ceva, dezactiveaza-l si incearca din nou, va merge. Astazi intra in vigoare noile termene si trebuiesc acceptate pentru a continua jocul.

文ж`Я~Λ~Đ~Ų`ж文 apreciază asta.
  3. Sa rezolvat.Multumesc Seth.
    P.S.Tema inchisa.

Seth[RO] apreciază asta.
  4. Sunt probleme cu anumite servere interne ale BP care fac ca, uneori, conectarea la conturile de joc să eşueze. Echipa IT monitorizează situaţia.

5. oraco

oraco User

Aceiasi problema am avut-o si eu ieri seara, chiar am pierdut 3 vieti in epsilon deoarece nu intra si imi dadea reconectare pana imi distrugeau nava. Am incercat cu restart, update de flashplayer si in 3 browsere diferite aceiasi problema. Cei de la suport zic ca problema era de la mine.

6. domnilor admini cand luati masuri ca jocul sa nu se delogheze singur si sa nu mai apara relogare si sa nu se mai blocheze nava pe harti si sa nu mai apara toata mapa neagra si nu se vede nimic si nici nava?

7. e veche problema eu am un record de 10 reconectari:((.sari portalul da reconect,dai jump la fel si asta de vreo luna si ceva dar tehnicul cred ca e in vacanta:)

8. Problema a fost semnalată către echipa tehnică încă de la apariţia ei.

Din păcate nu "adminii" se ocupă cu luatul măsurilor în această privinţă, chiar dacă săptămânal readucem în atenţia dezvoltatorului jocului problemele care afectează jocul şi fac ca acesta să nu poată fi jucat în condiţii optime.

9. Poate o stergere de cookie cache ar fi ok , la mine a functionat ...

10. Uneori funcţionează pt. o anumită categorie de probleme însă, aceste reconectări pe harta de joc / porţi galactice se pare că au o altă origine.

11. Se pare ca la fiecare eveniment nou de tip ,,Asamblare " , se pare ca aunmite problem apar din nou astfel incat sa te faca sa incetezi cu jocul ... , insa devine o situatie generala care trebuie remediata cat mai repede posibil de catre echipa IT , astfel spus jocul este ruinat in momentul de fata . As propune ca pe viitor sa introduca in alt update la joc care sa nu mai infuenteze jocul cu atatea erori pe care apar . Presupun ca nici pana in momentul de fata nu s-a relizat cauza, astfel incat as putea da o idee care at putea fi : timpul pe o harta mai indelungat iti creeaza acea eroare cu reconectare , jucatorii activi pe o harta , luptee cu npc , colectarea de cutii sau resurse ;problema este ca jocul este limitat la memorie .
    Acesta este o banuiala , luand in calcul toate toate afirmatiile spuse mai sus .

Va multumesc pentru atentie !

12. mobob

mobob User

pur si simplu,nu se poate juca....nu poti sa mai mergi in pvp sau pe harti inamioce,ca mori ca prostul dupa ce sari prin portal,si iti da reconectare dupa reconectare,pina te reconectezi...in baza ,omorit fara sa poti sa faci absolut nimic.

₱₳₦Ị₭ apreciază asta.
  13. mobob

mobob User

deja a trecut ceva vreme de cind intimpin problema cu "reconecteaza"...
    insa este extrem de selectiva...se manifesta doar intr-un singur pc din cele 4 pe care le folosesc in mod curent,si doar la browserul firefox.momentan am renuntat deja sa il mai utilizez la dark orbit in respectivul pc...
    problema e ca nu pot sa imi explic motivul de ce se manifesta doar in acest pc.este conectat fizic la un router.la acelasi router,dar prin conexiune wireles,ma conectez si cu un alt pc din care mai joc (un laptop)la acesta din urma nu intimpin aceasta problema.amindoua calculatoarele au windows 7 ultimate,amindoua au aceeasi versiune de firefox instalate ,la amindoua am incercat si resetarea browserului la valori standard (fara nici un fel de suplimente instalate)...in unul merge,in unul nu...
    un al treilea pc din care mai joc aste conectat tot fizic,tot printr-un router,la acelasi provider de net dar in alta locatie,tot w 7,si tot aceeasi versiune de firefox.si acolo,de asemeni merge fara probleme
    la cel de-al 4-lea pc,folosesc o conexiune mobila digi...la fel,w7,.etc...si in acela ,no problem...

culmea este ca pc-ul care imi face probleme este cel mai performant dintre ele (e pc-ul meu principal de acasa).
    si am ramas in pana de idei si posibile explicatii...asa incit supun si eu problema comunitatii,poate are cineva vre-o parere...
    deci repet,nu am probleme in a juca din respectivul pc daca folosesc alt browsr.

pentru a evita comentarii inutile,da,am sters tot ce se poate sterge,si da,am dat 'enspe restarturi la router.

14. foloseste google chrome , mozilla firefox foloseste foarte multe resurse , iar daca ai placa de retea onboard la acel calculator iti indic sa iti iau o placa externa de 10/100 Mbps sau 10/100/1000 Mbps Gigabyte , nu necesita sa dai reset la router daca il configurezi standardului rcs/rds username ISP si parola ISP te poti conecta la x - y - z calculatoare fara nici o problema de conexiune instabila. Iar pentru cookie cache iti sugerez un CCleaner este mult mai practic .

15. mobob

mobob User

prietene,doar ce am explicat,nu e o problema de resurse...problema apare tocmai la cel mai "musculos" calculator ,care,da,are si placa de retea externa.... clientul merge fara probleme (ma rog,cu fps-urile aferente si setarile la minim) pe firefox inclusiv la un amarit de netbook cu un giga de ram si procesor de 1,6 ghz,conectat la acelasi router.
    evident ca folosesc chrome acum in respectivul pc,dar eu sint "atasat sentimental" de firefox,si ideea e,daca merge fara probleme in pc-uri mai slabe,de ce nu merge si in unul mai puternic...repet,toate (afara de netbook,dar pe ala nu il consider "de joc",am intrat pe el sa testez) au acelasi sistem de operare si aceeasi versiune de firefox si flashplayer

16. Veneficus

Veneficus User

incearca o dezinstalare si reinstalare a respectivului browser pe calculatorul cu probleme.

17. mobob

mobob User

a fost primul lucru pe care l-am facut.fara efect.

18. Veneficus

Veneficus User

poate te va ajuta ce gasesti aici si aici...

19. mobob

mobob User

treaba cu resetarea firefox am facut-o si pe aia.la toate pc-urile de fapt,si asta ca sa le aduc la acelasi numitor comun.
    in ce priveste plugin-urile,sint aceleasi in toate cele 4 browsere....de ce doar in unul ar face figuri?
    e drept,asta are versiune de windows pe 64,dar la fel are si laptopul,si acolo merge...
    in fapt,e un singur test pe care nu l-am facut...respectiv,sa conectez laptopul la router tot prin conexiune fizica,si nu prin wireless.o sa incerc si asta
    ::))
    da momentan e incaput pe mina ficei mele....laptopul vreau sa zic...asa ca testez miine.

20. Am mai zis-o: nu doar dvs. întâmpinaţi problema! Informaţiile de mai sus le voi transmite echipei tehnice în speranţa că vor ajuta la identificarea problemei / remedierea ei.