Suport Probleme de conectare

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de _»★ΛLEX★«_[R-O], 14 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. De ieri orele 16 nu ma pot conecta,actualizari facute dar nu mg pe chrome sau opera!!!!ce ne facem domnilor?

=ALEPH= apreciază asta.
  2. DOAR DARKORBIT NU MERGE.DECI NU ESTE O PROBLEMA DE LA FURNIZORU DE INTERNET.ALTE JOCURI MERG

*^*NEMESIS*^*RO*^*! și =ALEPH= apreciază asta.
  3. ÐIΣSΣŁ

ÐIΣSΣŁ User

Incercati acum.Am reusit sa ma conectez plus un prieten.

4. styv86

styv86 User

Gata sa rezolvat, multumesc ! :)

5. dady77-7

dady77-7 User

Pe ce browser ai reusit ?

6. mobob

mobob User

intre timp,desi nu am mai facut absolut nici o interventie/modifcare soft/hard,si-a revenit si m-am putut conecta.

7. dady77-7

dady77-7 User

Mda si eu m-am putut conecta,dar nu mai merge si pe Opera,am reusit pe Crome,oricum multumim de ajutor :)

8. Acum problema ar trebui să se fi rezolvat. Cine mai întâmpină probleme, vă rog comunicaţi aici.

9. AENZUB

AENZUB User

Buna
    Se pare ca lucrurile au revenit la normal !
    Global Europa 1 Spor la Joc.

10. si o recompensa ceva pentru ca noi romanii am pierdut o zi de hitac nu se da?:rolleyes:

*N!NO* apreciază asta.
  11. dady77-7

dady77-7 User

Intai sa dea recompensele la hitac si dupa aceea,poate ne dau si ceva recompensa pentru 1 zi de repaus in care nu am putut intra pe joc :)

12. Buna seara,merge cu schimbarea dns-ului

13. styv86

styv86 User

Iar o reaparut vesnica problema de conectare pe pagina de joc...! Ieri si pana acum la 15:00 a functionat normal, dupa restartul de azi dintre orele 14:00-15:00 am ramas iar cu LOADING si cu imaginea de la calendar. :( ID: 48666911.. EG1 .

Modificat ultima dată: 23 Noi 2017
  14. Am reuşit să mă conectez pe pagina de joc, fără probleme. Mai întâmpină şi altcineva o astfel de problemă?

15. EUROPA GLOBALA 4,ID98264517,IAR SE REPETA PROBLEMA CONECTARII PE PAGINA DE JOC.DACA NU PUTEM SA JUCAM MACAR PRELUNGITI DUPLICATORUL,RABATUL SI PREMIUM PE CARE EU LE PLATESC ,CA SA NU ZIC COTIZEZ!!!SI PENTRU CELE 24 DE ORE DE ACUM CATEVA ZILE!!!!O ZI BUNA TUTUROR!!!!

16. styv86

styv86 User

Problema asta am avut si marti pe la orele 17:00 si multi altii de pe diferite servere...acum sper , poate se va rezolva !

17. Am informat deja pe cei de la suportul tehnic să verifice despre ce ar putea fi vorba. Mulţumesc!

styv86 apreciază asta.
  18. *N!NO*

*N!NO* User

Nu se incarca pagina de joc!
    EG1

19. La fel si EG2