Suport Probleme de conectare

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de _»★ΛLEX★«_[R-O], 14 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. _basty13_

_basty13_ User

merge foarte foarte rau

2. Sangerthol

Sangerthol User

Azi incepand de la ora 15 de fiecare data cand dau start la joc, mi se deschide fereastra noua cu clientul dar nu se incarca , tot ce este afisat e un blackscreen

3. mobob

mobob User

ce browser folosesti?
    ai incercat si cu altul?

4. Echipa tehnică este la curent cu problemele de autentificare care au apărut aleator, pe parcursul ultimelor săptămâni.

Se analizează situaţia şi se speră în găsirea unei rezolvări cât mai curând posibil.

Deocamdată, în prezent, astfel de probleme se pot rezova mai întotdeauna prin reîmprospătarea ("refresh") paginii web chiar dacă sunt necesare câteva încercări consecutive.

Aţi efectuat o ştergere de cookies / cache. Mai persistă problema?

5. 503 Service Unavailable

No server is available to handle this request.

6. 504 Gateway Time-out

The server didn't respond in time.

AG1 de 3 ore incerc sa ma conectez...

7. asta cred ca au avuto toti o perioade de timp, acuma functioneaza

8. Într-adevăr, în cursul zilei de ieri, toate site-urile Bigpoint au întâmpinat anumite probleme tehnice, rezolvate între timp.

9. QUALYQULA

QUALYQULA User

Buna seara intampin si eu probleme in spirala mi se deconecteaza apoi imi da eroare de conectare joc pe america globala2

10. styv86

styv86 User

Buna seara, intampin o problema pe joc cand ma conectez pe pagina de joc ( pe prima pagina ma pot conecta) , apas pe start si ramane doar LOADING si nu ma conecteaza ( am sters tot de la history , am actualizat si flashplayer) ...ID : 48666911 , EG1. Nu inteleg ce se intampla ?

11. lala92

lala92 User

si eu am aceeasi problema, EG7...
    [​IMG] 166333033

12. Si eu la fel nu ma pot conecta pe pagina de joc,ID 98264517,EG4,RUGAM REZOLVATI PROBLEMA.

13. Buna seara,idem

14. davideni

davideni User

Buna seara ce se intampla cu a doua pagina de joc Nu ma pot conecta am incercat in mai multe randuri repetate Nu functioneaza [​IMG]165294933 EG1

Modificat ultima dată: 20 Noi 2017
  15. dady77-7

dady77-7 User

Salutare si la mine aceeasi problema,nu ma pot conecta pe joc,ramane pe LOADING la nesfarsit :(,EG 6.

16. LASER_1

LASER_1 User

Buna seara
    Am o problema / dimineata a functionat acum nu se incarca pagina 2 / apare loading si asa ramane pagina
    europa globala 3
    ora 19.30 ora Romania

17. _kira_

_kira_ User

si la mine la fel eg4 ora 19:47 nu ma pot loga pe pagina a 2 de jok ? ma puteti ajuta ancerc de 2 ore sa ma logez

18. nu este de la tine ci de la server ,,mai ai de asteptat sau dute la culcare pana maine...