Suport Probleme de conectare

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de _»★ΛLEX★«_[R-O], 14 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. astazi de la 19:30 nu ma pot loga pe joc. ,,Conexiunea va fi stabilita,,. Am reusit de doua ori, dar s-a deconectat dupa 1 minut. Cat am fost logat nu mergea nimic, sa sar portal de exemplu. Se intampla doar la mine, sau e o problema pe EG1 ?

2. Poison

Poison User

E duminica, au si ei liber. Eu doar ce am ajuns acasa si mi-am luat cateva microcipuri obsidiene, cand sa intru sa le culeg, pauza :))

3. am vrut sa sar din 5-2 in 5-3 si am reusit si din portal de acolo din 5-3 am vrut sa sar in refractii mia aparut fereastra sa sar am sarit si nu ma mai pot loga in joc

Numele contului meu este: Europa Globala 7 Nume cont: -Goliath2013-

4. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Incearca sa te conectezi cu alta nava ( sper ca ai mai multe nave)

5. Da sunt de acord cu tine dar ce fac cu Spectrumu ;Pusat;Aeges Elite sunt blocate imi arata ca sunt active dar nu imi arata pozitia si cind dau pe ele nu se conecteaza merge loadingu la nesfarsit si zice sa astept pai cat sa astept e de trei zile trebuia sa se remedieze eroarea

6. Mai persistă problema? Dacă da, vă rog comunicaţi userID!

7. Salut admin: id de utilizator 86748674 problema este tot la fel nu sa remediat nimic

8. Conform mecanicii jocului:

pic1.jpg

...însă dvs.:

pic2.jpg

...deţineaţi 11, ceea ce probabil a condus la problema pe care o întâmpinaţi.

În acest sens, suportul tehnic a fost sesizat pt. a verifica dacă existenţa celei de-a 11-a nave a fost ca urmare a unei erori a jocului sau ca urmare a unui "exploit".

În momentul de faţă, toate navele "dispărute" în misiune le veţi regăsi în harta de bază a companiei dvs. iar cea de-a 11-a navă (Leonov) elimiată din lista de nave prferate.

9. buna ziua.doar ce au bagat bonusul extra la conectare zilnica si nu ma mai pot reconecta.de fiecare data la o implementare se intampla asa ceva .va rog remediati problema caci boosterele se duc si nu facem nimic asa.va multumesc

xxxxASDxxxx apreciază asta.
  10. Tot timpul vor gasi o scuza si in final vor arunca vina pe noi...Daca facem prea multe reclamatii spun ca e SPAM si iti da BAN sa scape de tine ...ASA CA... asta e ROMANIA

11. alipii

alipii User

de ce nu ma lasa sa ma conectez pe pagina de joc in client, nici macar nu pot schimba de pe pagina principala dau pe start si imi deschide in pagina noua tot pagina de start

12. nu ma pot loga.pleaga logarea si ramane undeva la jumatate.se face ceva in acest sens?

13. ^^jax20^^

^^jax20^^ User

probabil cu noul event revin vechile probleme.la fel si eu,nu pot intra pe client joc.eg3

14. si probabil vor fi ceva scuze si doar cu asta ne alegem in timp ce altii fac urii si alte beneficii de pe urma demanerului

15. si la mine la fel... nu se incarca logarea... sau cade flashplayerul :(. eg 3

16. ^^jax20^^

^^jax20^^ User

s-a rezolvat la mine...

17. tancoc666

tancoc666 User

nu ma pot loga la joc.ramane blocatata pagina de start

18. Ce s-a mai intamplat de data asta domnilor admini?Eventul a inceput cu intarziere iar acum nici nu mai ne putem loga!Nu mai bine intarziati eventul cu suficient timp ca sa faceti teste sa mearga snur?

19. nici eu nu mă pot loga...

20. Am intampinat si eu impedimentul acesta si uneori sunt nevoit sa astept chiar si pana la 10-15 sec pana sa sar portalul dupa demaner... In mod normal eventul trebuia deja sa "mearga snur" mai ales ca a fost amanat de vreo doua ori daca nu ma insel...